Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Dzintars "Koketę", ypatingai forumietės juos gyrė, atseit, kaip už tokią kainą, tai
. Na, pardėje kaip tik akis ir užkliuvo už Dzintars kvepaliukų, kadangi dar ir akcija buvo, tai susigundžiau išuostyti visų rūšių. Nė vienas kvapas man nepaliko įspūdžio
, anaiptol, netgi dvokė pigiais senų bobučių purškalais. Taip taip, ir tas išgirtasis aromatas "Koketė" manęs visiškai nesužavėjo, dar pasipurškiau ant riešo, sakau, gal, kai truputį išgaruos, ims kvepėti, deja, kuo toliau, tuo labiau jie mane pykino. Nors dėl laikymo, tai sutinku visu 100%, kad ir kaip stengiausi nuplauti šitą smarvę nuo rankos, kvapas manęs iki ryto neapleido, o megztinio rankogalis dar ir po skalbimo "kvepėjo".
Man iš pigesnių patinka "99" tualetinis vanduo, nors jau senokai nebematau jo prekyboje, išskyrus dezikus ir vonios produkciją. Dar C-THRU aromatai visai nieko, ypatingai tas tamsiai violetiniame buteliuke, beveik juodame - gerai laikosi ir nieks nepasakys, kad kvapas pigus. B.U. tualetinis vanduo geltonoje su mėlynais pakuotėje taip pat skanumėlis