Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Indijaa @ 2006 01 22, 14:36)
ten ne tualetinis vanduo už 35lt, bet dezorantas su naturaliu pukštuku, ar kaip ten skaitosi....
user posted image
va naomi campbel sunset taip atrodo...

Dar "Bruno banani" iš šitos pačios serijos man skaniai kvepia, panašūs į "Guchi ruch" thumbup.gif
Atsakyti
ketinu c-thru pirkti violetini arba raudona... kuris ilgiau laikosi? rolleyes.gif
puma flowing nusivyliau. kiek galima purksti, nesilaiko beveik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flawless @ 2006 02 15, 20:14)
ketinu c-thru pirkti violetini arba raudona... kuris ilgiau laikosi? rolleyes.gif
puma flowing nusivyliau. kiek galima purksti, nesilaiko beveik... doh.gif

Man violetiniai labiau patinka ir geriau laiko ax.gif

Siandien Rimi maciau kvepalus Nike,jie tokie lengvi ir gaivus, 15 ar 20ml kainuoja apie 15lt,yra dar 75ml bet kainos neatsimenu ax.gif
Atsakyti
Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Dzintars "Koketę", ypatingai forumietės juos gyrė, atseit, kaip už tokią kainą, tai thumbup.gif . Na, pardėje kaip tik akis ir užkliuvo už Dzintars kvepaliukų, kadangi dar ir akcija buvo, tai susigundžiau išuostyti visų rūšių. Nė vienas kvapas man nepaliko įspūdžio schmoll.gif , anaiptol, netgi dvokė pigiais senų bobučių purškalais. Taip taip, ir tas išgirtasis aromatas "Koketė" manęs visiškai nesužavėjo, dar pasipurškiau ant riešo, sakau, gal, kai truputį išgaruos, ims kvepėti, deja, kuo toliau, tuo labiau jie mane pykino. Nors dėl laikymo, tai sutinku visu 100%, kad ir kaip stengiausi nuplauti šitą smarvę nuo rankos, kvapas manęs iki ryto neapleido, o megztinio rankogalis dar ir po skalbimo "kvepėjo".
Man iš pigesnių patinka "99" tualetinis vanduo, nors jau senokai nebematau jo prekyboje, išskyrus dezikus ir vonios produkciją. Dar C-THRU aromatai visai nieko, ypatingai tas tamsiai violetiniame buteliuke, beveik juodame - gerai laikosi ir nieks nepasakys, kad kvapas pigus. B.U. tualetinis vanduo geltonoje su mėlynais pakuotėje taip pat skanumėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 02 16, 22:12)
Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie Dzintars "Koketę", ypatingai forumietės juos gyrė, atseit, kaip už tokią kainą, tai thumbup.gif . Na, pardėje kaip tik akis ir užkliuvo už Dzintars kvepaliukų, kadangi dar ir akcija buvo, tai susigundžiau išuostyti visų rūšių. Nė vienas kvapas man nepaliko įspūdžio schmoll.gif , anaiptol, netgi dvokė pigiais senų bobučių purškalais. Taip taip, ir tas išgirtasis aromatas "Koketė" manęs visiškai nesužavėjo, dar pasipurškiau ant riešo, sakau, gal, kai truputį išgaruos, ims kvepėti, deja, kuo toliau, tuo labiau jie mane pykino. Nors dėl laikymo, tai sutinku visu 100%, kad ir kaip stengiausi nuplauti šitą smarvę nuo rankos, kvapas manęs iki ryto neapleido, o megztinio rankogalis dar ir po skalbimo "kvepėjo".
Man iš pigesnių patinka "99" tualetinis vanduo, nors jau senokai nebematau jo prekyboje, išskyrus dezikus ir vonios produkciją. Dar C-THRU aromatai visai nieko, ypatingai tas tamsiai violetiniame buteliuke, beveik juodame - gerai laikosi ir nieks nepasakys, kad kvapas pigus. B.U. tualetinis vanduo geltonoje su mėlynais pakuotėje taip pat skanumėlis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi Dzintars nelabai, turi kazkoki specifini senu lajku kvapa unsure.gif
Kai uosciau tai visai nieko pasirode Kristina ir Ideals,nors pati sau turbut nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 02 16, 21:12)
Dar C-THRU aromatai visai nieko, ypatingai tas tamsiai violetiniame buteliuke, beveik juodame - gerai laikosi ir nieks nepasakys, kad kvapas pigus. B.U. tualetinis vanduo geltonoje su mėlynais pakuotėje taip pat skanumėlis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Merginos, gal kuri nufotkinumėt tuos C-THRU, taip susidomėjau, o supratimo neturiu kaip jie atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 16, 22:41)
Merginos, gal kuri nufotkinumėt tuos C-THRU, taip susidomėjau, o supratimo neturiu kaip jie atrodo g.gif

Yra Droge,Kosmadoj,Sarmoj,Maximoj tokie stikliniai ivairiu spalvu buteliukai,o ju viduj yra tokie burbuliukai ar kazkas panasaus,kaina 30ml apie 30lt,jei neklystu ax.gif
Atsakyti
C-THRU:)
Atsakyti
Na, o man "Koketė" labai maloniai kvepia, retsykiais nusiperku, nes ir kaina juokinga.
Skonio reikalas.
Atsakyti
Mango Adorably thumbup.gif
pigiau yra Aistruolėje, Dainavos g.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2006 02 18, 18:27)
Mango Adorably  thumbup.gif
pigiau yra Aistruolėje, Dainavos g.

Kokiu ju kaina ir koks turis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 18, 19:34)
Kokiu ju kaina ir koks turis?  ax.gif

Tiksliai nelabai atsimenu, atrodo, 30 ml - 42 Lt (Sarmoj berods 52 Lt), o 50 ml gal 64 Lt... Kažkaip panašiai smile.gif
Atsakyti