Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(DEIVINA @ 2006 02 03, 00:33)
turejau C-THRU    zalia ir voletini abu  patiko  thumbup.gif

As irgi sios turejau smile.gif ,man jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 22, 15:36)
ten ne tualetinis vanduo už 35lt, bet dezorantas su naturaliu pukštuku, ar kaip ten skaitosi....
user posted image
va naomi campbel sunset taip atrodo...

o aš tokio tipo kvepalus labai mėgstu ir daug ir nebrangu ir iš savo mėgstamos serijos gali rast. Yra jų tikrai daug naomi campbel, cindy crawford, mexx ir daug kitų.
Kasdienai man tai labai einami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2006 01 20, 13:19)
nors neturiu pigiu kvepaliuku dabar, bet anksciau esu turejus tai visai patiko C-thru. kaip uz tokia kaina tai tikrai puikus ir gerai laikosi, o kvapai nera nuo ko nors kopijuojami, o tiesiog ju atskiri kvapai, kurie visai nieko kvepia. turejau violetini "magic" visai nieko  ax.gif kiek uosciau visi skanus buvo.

QUOTE(kiddo @ 2006 01 21, 21:40)
kazkaip dazniausiai tenka naudot pigius kvepaliukus ax.gif .  patinka C-THRU, dabar turiu zalia thumbup.gif

as turiu zalia. man tikrai patinka, vis vaidenasi , kad arbuzais kvepia wub.gif
Atsakyti
As irgi turiu C-THRU žalią, man jie thumbup.gif
Labai mėgstu juos vasarą, nes tokie gaivūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2005 11 12, 13:56)
Ai dar norejau paklausti  ax.gif ar kuri nors bande puma arba adidas kvepalus?KAip jum jie?Kiek kainuoja? Beje wakar norfoj uostinejau dzintars kvepaliukus miss ir kristine tik nelabai supratau kas ten per kvapas , bet sako kad jie neblogi

dzintars kvepaliukai mis ir kristine, kokete, ideals man patinka ir gerai laikosi ir nebrangūs.
Atsakyti
Refan pilstomi Hugo Boss Intensive, gerai laikosi; Pergolese. Eurokos parduotuvėse ir kai kurie ir nebrangūs ir gerai laikosi. Dar turėjau Agata Ruis De la Prada pirkau Hyper Maximoj, skaniai ir ilgai kvepėjo, bet dabar jų nebematau pirkti.
Atsakyti
Dar prisiminiau Icy Gold Woman iš Eurokos gaivūs ir nebrangūs 100ml apie 15 lt, neblogai laikosi, X - treme atrodo toks pavadinimas citrinų ir kitokių vaisių kvapas šie jau brangesni 100ml apie 40 Lt, bet kvapas skanus ir gerai laikosi irgi iš Eurokos.
Atsakyti
As taip pat dabar turiu refan pilstomu kvepaliuku "amour amour". Mmmm...skanumelis thumbup.gif Ir kaina thumbup.gif Net truputi juokinga, 1ml-0,60ct smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2006 01 20, 10:59)
Sveikutės, norečiau pasiūlyti tikrai nebrangius, bet skanius ir ilgokai laikancius kvepaliukus. As juos visada perku, kad turėčiau kuom einant i darba kvepintis. Juk gaila gerus kvepalus naudoti. Taigi ju buna eurokos parduotuvese, vadinasi:X-BOND blue. Jie žydroje pakuotėje. Kaina ju apie 16 Lt ir ju yra 110ml. Bet patikekite kvapas labai skanus, svarbiausia gaivus. Viena diena sefas net pagyrė, kad skaniai kvepiu, cia tai ironija kai kvepinuosi brangiais kvepalais tai niekas nieko nesako , o cia  g.gif PABANDYKIT, jei nepatiks, tai nebus gaila, nes nedaug mokėjote  mirksiukas.gif

o kur jų būna pirkti, mačiau Eurokos X -bond red, bet tų blue nebuvo, sakė net bazėje nėra, tų red irgi neblogas kvapas, toks švelnus.
Atsakyti
Prieš kelias dienas nusipirkau iš Eurokos kvepalus rusiškus ,,Milaja dniom", mažas buteliukas 16 ml, gaivus kvapas, gerai laikosi.

Tiesa, kas šiom dienom nebuvote Maximoje. Dabar Maximoj Dzintars kvepaliukai 4,99Lt., yra Kokete, Kristine, Intriga, Solo ir Rižskaja Siren, po 15 ml. Čia kvepalai - ne parfumuotas vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2006 02 09, 17:26)
As taip pat dabar turiu refan pilstomu kvepaliuku "amour amour". Mmmm...skanumelis thumbup.gif Ir kaina thumbup.gif  Net truputi juokinga, 1ml-0,60ct  smile.gif

Amor Amor wink.gif Charcharel plagiatas smile.gif AS irgi juo smegstu, labai skaniai kvepia, bet kartais buna,kad kazkokie visai nepanasus tierefan doh.gif
Atsakyti
Man tai is pigesniu patinka Shania ir dar Tricia Gold thumbup.gif .
Atsakyti