Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 09 08, 11:12)
Vartotojų teisių apsaugos tarnyba pažada, kad, saugodama tavo gyvybę, imsis visų priemonių pašalinti šiuos kvepalus iš prekybos tongue.gif

Nu nu nu.. ramiakas! blink.gif tongue.gif Viskas kontroliuojama.. stengsiuos nesulaikyt kvepavimo uostant 4u.gif Turetu padet lotuliukas.gif
Atsakyti
Man noami campbell cat deluxe at night nerealia skaniai kvepia... wub.gif ir dabar tuiru,siaip laikosi ne itin gerai,bet tas saldus kvapas man taip patinka... 4u.gif mmm... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 09 12, 17:28)
Man noami campbell cat deluxe at night nerealia skaniai kvepia... wub.gif ir dabar tuiru,siaip laikosi ne itin gerai,bet tas saldus kvapas man taip patinka... 4u.gif mmm... wub.gif

pritariu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 09 06, 21:28)
Man nerealus Adidas pure lightness  wub.gif  numirt pauoscius galiu..  wub.gif  thumbup.gif  smile.gif m...

uostinejausi tai visai neblogi, lengvuciai tokie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tuo snaomi kur rasti? kaip tik eiciau apsiuostyti perpietus cool.gif cool.gif
Atsakyti
L'EAU PAR KENZO pigus variantas yra SANKAI melynoj pakuotej berods thumbup.gif
Atsakyti
hummer h2 skanus is pigiu..
Atsakyti
adidas mėlyni labai super kvepia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Little Black Dress ir aš turiu.Kartais užsinoriu būtent jais kvepėti. Daug kam patinka jie,5-6 draugės juos turi tarp savo mėgstamų kvapų.
Prieš savaitėlę nusipirkau PUMA wub.gif
Štai šie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 27 rugsėjo 2008 - 22:03
QUOTE(Tito_mama @ 2008 09 27, 23:00)
Little Black Dress ir aš turiu.Kartais užsinoriu būtent jais kvepėti. Daug kam patinka jie,5-6 draugės juos turi tarp savo mėgstamų kvapų.
Prieš savaitėlę nusipirkau PUMA  wub.gif
Štai šie

man sie ir labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 09 26, 21:15)
adidas mėlyni labai super kvepia  4u.gif  wub.gif

Čia taip išgyrėt, tai nesusilaikiau nepauosčiaus - man tai jie tiesiog klaikūs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 09 26, 22:56)
L'EAU PAR KENZO pigus variantas yra SANKAI melynoj pakuotej berods thumbup.gif

jo, jo. kai jauna buvau, neiprikau jokiu Knezo, tuos naudojau, veliau isigijau Knezo -ziuriu, kad kvapas laaabai jau panasus.
manau, ju nebegamina, o noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 06, 01:33)
Panos, ar nenaudojat šitos serijos. Man visai patinka. Labai gerai laikosi kvapai. Labiausiai man patinka Muskusas ir Arbata. Labai gera Mira. Dabar Eurokose kaip tik išpardavimas ir kainuoja tik apie 10lt.

user posted image

ar dar yra? blink.gif
Atsakyti