Man patinka melynas Divine (Oriflame)
labutis as ieskau Gabrielos Sabatini DĖvotion kvepalus budavo eurokoj o dabas nebturi gal kas zinot kur ju gaut
QUOTE(ligita8352 @ 2008 08 30, 18:26)
is pigesniu man labiaus patinka;
adidas pure lightness - neisivaizduoju vasaros be ju
ir avon true glow...
adidas pure lightness - neisivaizduoju vasaros be ju
ir avon true glow...
man is tos pacios serijos adiduku tik floral fruity ir beje jie laikosi visai neblogai.
QUOTE(eve_ @ 2008 09 03, 16:27)
tikiuosi neužpyksit už mažą reklamėlę gyvent tai visiems reikia
Visi ir gyvenam, bet komercinėms reklamoms čia ne vieta. Paprašyk moderatorės, kad ištrintų, ir išsiaiškink, kur tokius skelbimus galima dėt.
Man nerealus Adidas pure lightness numirt pauoscius galiu.. m...
Patiko vasariški Victoria's secret kvepalai. Gal jų kvapas nėra kažkoks prabangiai šleifinis, greičiau taip vadinamas kompotinis, bet jei nesinori kasmet švaistyti pinigus naujiems madingiems vasariškiems kvepalams, kurie po kelių mėnesių bus nebemadingi, galima rinktis pigesnius variantus.
Draugė kvepėjo gaiviais uoginiais - vaisiniais
Lietuvoje tikriausiai nėra galimybių išbandyti visų VS kvepalų, gaila.
Draugė kvepėjo gaiviais uoginiais - vaisiniais
Lietuvoje tikriausiai nėra galimybių išbandyti visų VS kvepalų, gaila.
QUOTE(amber123 @ 2008 09 06, 21:28)
Man nerealus Adidas pure lightness numirt pauoscius galiu.. m...
Vartotojų teisių apsaugos tarnyba pažada, kad, saugodama tavo gyvybę, imsis visų priemonių pašalinti šiuos kvepalus iš prekybos
C-Thru žali
Kvapas jaunatviškas, gaivus,vasariškas, bet kvepia pigokai. Ilgainiui pauosčius gali pasijausti agurkų kvapas, tačiau neerzinantis. Kvapas man atrodo vientisas, neturi kažkokio cinkelio (ko norėt už tokią kainą). Daugiau nebepirksiu.
Little Black Dress
Primena močiutės spintą, tų senų rusiškų geltonų kvepaliukų kvapą susimaišiusį su nebenaudojamos rankinės oda. Asmeniškai man dvelkia senienomis, gal net prabanga. Turį ir kažką aštriai saldaus
Kvapas jaunatviškas, gaivus,vasariškas, bet kvepia pigokai. Ilgainiui pauosčius gali pasijausti agurkų kvapas, tačiau neerzinantis. Kvapas man atrodo vientisas, neturi kažkokio cinkelio (ko norėt už tokią kainą). Daugiau nebepirksiu.
Little Black Dress
Primena močiutės spintą, tų senų rusiškų geltonų kvepaliukų kvapą susimaišiusį su nebenaudojamos rankinės oda. Asmeniškai man dvelkia senienomis, gal net prabanga. Turį ir kažką aštriai saldaus
QUOTE(Turkish @ 2008 09 08, 11:03)
dievinu situos jau penkti metai pakeisdama naudoju vis..
o aš vis dar nesupratau - jie man patika ar ne, jie suteikia moteriškumo ar sendina