Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(just_angel @ 2008 07 12, 21:49)
Kiek kainuoja marco polo kvepalai? Cia sarmose ju buna? ax.gif

Būna. Man rods ar ne nuo 60 litų prasideda?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 07 12, 21:49)
Kiek kainuoja marco polo kvepalai? Cia sarmose ju buna? ax.gif

Pure Green tikrai yra Sarmoje, stovi prie tų šiek tiek pigesnių kvepaliukų, ala Naomi Campbel ir t.t. Kainos nepamenu ax.gif
Atsakyti
Iš nebrangių turiu Adidas rožinius ir mėlynus,tai mėlyni skanesni ax.gif Dar turiu C-Thru žalius,ir ETRUSCHI- In red for you wub.gif laba super kvapas,o kaina tik 20 lt 50 ml thumbup.gif
Atsakyti
Matau daug kam Rue Pergolese nostalgiją kelia ax.gif Aš turbūt gausiu jų,nors dar 100 proc neaišku. Jei kam labai reikia-AŽ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino/matė kur nors Escada (Moon Sparkle, Sunset Heat ar Ibiza Hippie) analogų ar šiaip panašių, tik kiek pigesnių kvepaliukų? ax.gif Pagrindinės natos juose vaisių - citrusų, juodųjų serbentų, braškių. Kiek ieškojau, nieko panašaus neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 07 13, 20:09)
Gal kas žino/matė kur nors Escada (Moon Sparkle, Sunset Heat ar Ibiza Hippie) analogų ar šiaip panašių, tik kiek pigesnių kvepaliukų? ax.gif Pagrindinės natos juose vaisių - citrusų, juodųjų serbentų, braškių. Kiek ieškojau, nieko panašaus neradau g.gif

Nemanau, kad čia rasi atsakymą. Prieš "analogus" doh.gif čia visos griežtai nusistačiusios.
Atsakyti
Siandien ismeginau Droge Ulric de varens kvepaliukus, na uzkabino kai kurie,
koks jusu poziuris i siuos kvepaliukus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 13, 20:18)
Prieš "analogus"  doh.gif čia visos griežtai nusistačiusios.

Supratau, nepykit 4u.gif
Apskritai silpnybę jaučiu saldiems vaisiniams kvapams rolleyes.gif Nepraeinu pro vaikiškus kvepalus, nes jie dažniausiai tokie ir būna. Iš išgirtųjų BonBons turiu tik Milkshake, kiti kažkokį keistą aštrumą palieka šalia pagrindinio kvapo schmoll.gif Escada minėjau todėl, kad laaabai jau man tas vaisinis derinukas patinka wub.gif Čia forume perskaičiau, kad kažkam Yves Rocher aviečių kvapo EDT pernelyg saldus, tai nulėkiau jo ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 07 13, 20:43)
Supratau, nepykit 4u.gif

Nepyksytam nepykstam biggrin.gif 4u.gif
Nueik į kvepalų išparduotuvę-gal ten ką rasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 13, 21:05)
Nueik į kvepalų išparduotuvę-gal ten ką rasi  ax.gif

Ačiū 4u.gif Eisiu žvalgybon vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 18, 20:41)
user posted image

tiesa sakant, jau ir man idomu, kaip ten kvepia. jau ne viena gyre

Vat ir aš prisiminiau juos.. Jie tokie aštroki, sakyčiau, bet gaivūs ir charakteringi. Dbr nostalgijos jiems nejaučiu, nes esu iškvėpinusi gal 3 ar 4 jų butelaičius blush2.gif gerai pamenu, kai pirmą kartą jų pauosčiau, maniau, kaip katė apie valerijonus, taip ir aš apie tą servetėlę, jais iškvėpintą, voliosiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 07 13, 20:09)

Labukas, zinau kas prekiauja firminiais kvepaliukais 60-70 proc. pigiau, jeigu ka domina, prasom rasyt i AZ Kiek zinau, yra is Escada.
Atsakyti