Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 21:12)
iš Marc O'Polo turiu dar dvejus kvapus- Midsummer ir Pure Morning, tai is tos pačios serijos - lengvi, gaivūs, švelnūs, be ryškių bruožų- kartais reikia ir tokių biggrin.gif

Prieš kokis 3 metus buvau dėl jų žiauriai susvaigusi, taip norėjau, bet kažkodėl nenusipirkau. Reiktų pabandyt iš naujo pauostyt-atsimenu mane ten kažkoks mielas kartumėlis užkabino
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 21:37)
Prieš kokis 3 metus buvau dėl jų žiauriai susvaigusi, taip norėjau, bet kažkodėl nenusipirkau. Reiktų pabandyt iš naujo pauostyt-atsimenu mane ten kažkoks mielas kartumėlis užkabino

nu vo, o kai kas pardavinėja skelbimų lentoj i niekam niriaikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 22:44)
nu vo, o kai kas pardavinėja skelbimų lentoj i niekam niriaikia cool.gif

Senokai nebuvau tenajos, tai net neįtariu kas tas kai kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 22:53)
tai net neįtariu kas tas kai kas  lotuliukas.gif

nieko nežinau, jokios reklamos nevarau, naudos asmeninės nei visuomeninės iš to neturiu, atsižegnoju nuo visko, nikalta kaip pavasarį žibutės parkuose praskleistais skvernais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 22:55)
nieko nežinau, jokios reklamos nevarau, naudos asmeninės nei visuomeninės iš to neturiu, atsižegnoju nuo visko, nikalta kaip pavasarį žibutės parkuose praskleistais skvernais cool.gif

Klausai, drauge, tikrai tas likeriukas matyt veikia, a ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 22:56)
Klausai, drauge, tikrai tas likeriukas matyt veikia, a ne?  lotuliukas.gif

norėtai? tongue.gif gerrras l-IK-eriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 23:03)
norėtai? tongue.gif gerrras l-IK-eriukas biggrin.gif

Jau žagsi, kaip supratau. Ne, nenorėčiau schmoll.gif , nemėgstu salduškų cool.gif
Atsakyti
budama uzsieni neatsispyriau pagundai isigyti Pergolese, nes kiek zinau LT ju senokai nera biggrin.gif kvapas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2005 11 12, 14:56)
Ai dar norejau paklausti  ax.gif ar kuri nors bande puma arba adidas kvepalus?KAip jum jie?Kiek kainuoja? Beje wakar norfoj uostinejau dzintars kvepaliukus miss ir kristine tik nelabai supratau kas ten per kvapas , bet sako kad jie neblogi

turejau adidas rozinius, (apie 35lt didesnes talpos buteliukas) kai pasibaige pirkau c-thru zalius wub.gif o dabar vel adida turiu wub.gif bet jau pradeda pabosti, tai galvoju apie pumos, ir nebrangus visai:)
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 20:12)
turiu Pure Green, tai visai smagus šviežias kvapas- be didelių pretenzijų, sakyčiau vasarai kaime- idealus kvapas biggrin.gif

O kur rast "Pure Green"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 24, 20:12)
turiu Pure Green, tai visai smagus šviežias kvapas- be didelių pretenzijų, sakyčiau vasarai kaime- idealus kvapas biggrin.gif

iš Marc O'Polo turiu dar dvejus kvapus- Midsummer ir Pure Morning, tai is tos pačios serijos - lengvi, gaivūs, švelnūs, be ryškių bruožų- kartais reikia ir tokių biggrin.gif

Kiek kainuoja marco polo kvepalai? Cia sarmose ju buna? ax.gif
Atsakyti