Mhmm, tikrai labai idomu kurioje vietoje bazese parduoda kvepalus?
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 07, 13:11)
Tokius C-Thru as fioletinius pirkausi pries savaite Droge. Akcija jiems buvo tai mazdaug uz 16Lt gavau
Dar esu pirkus D&G Light blue kopija. Nors kvapas absoliuciai nesiskiria ir laikosi vienodai, bet dabar jei pirkciau tai tik originala
Dar labai megstu UDV kvapa (toks tamsiai rozinis neatsimenu kaip vadinasi) Idomu kaip tie nauji udv kvapai
pauosciau siandien tokius:
ir
man pasirode labai neblogi gaivus kvapeliai vasarai pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima, bet paziurejau, kad jame nera nei virsutiniu, nei viduriniu, nei baziniu natu. tiesiog is triju natu susideda, kurios niekaip nesuskirstytos. aqua lengvesnis, ne toks ryskus, siek tiek salsvas, labiau besimainantis kvapas. siaip neatsisakyciau as ju abieju kartai vasaros dienai
ir
man pasirode labai neblogi gaivus kvapeliai vasarai pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima, bet paziurejau, kad jame nera nei virsutiniu, nei viduriniu, nei baziniu natu. tiesiog is triju natu susideda, kurios niekaip nesuskirstytos. aqua lengvesnis, ne toks ryskus, siek tiek salsvas, labiau besimainantis kvapas. siaip neatsisakyciau as ju abieju kartai vasaros dienai
QUOTE(katalike @ 2008 05 16, 14:17)
pauosciau siandien tokius:
ir
ir
Turiu tą antrąjį, iš pradžių labai skanus pasirodė, o dabar kažkaip jau atsibodo, lyg išsikvėpė... Bet tas aqua pavadinimas klaidina, nes atrodo, kad bus labai gaivūs, o jie tokie saldoki, kai kam pasirodo ir aštrūs, atsimenu kažka sakė kad gvazdikėliais kvepia ...
aha, jie tikrai paskui kiek nusaldeja... bet nedaug
O as kazkada cia prisiskaiciau ir uzsimaniau isgirtuju bon bonkiu, nusipirkau pesca pop, parduotuvej kazkaip lyg skaniai kvepejo, o dabar tai negaliu pakest, dar drauge pasake, kad labai saldus, tai gal koki kompleksa isivariau Tai pasikvepinu namuciuose kartas nuo karto, sunaudosim taip
QUOTE(juraciux @ 2008 04 23, 15:45)
Dar esu pirkus D&G Light blue kopija. Nors kvapas absoliuciai nesiskiria ir laikosi vienodai, bet dabar jei pirkciau tai tik originala
O tai kam tie originalai, jei padielka laiko gerai ir kvapas nesiskiria (pasak tavęs)?
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 27, 22:37)
Sie Mexx nuostabus
Dabar "Sarmoj" jiems nuolaida 20% (su "Sarmos" nuolaidu kortele)
p.s. iki liepos 8d.
man iš pigesnių patinko mokyklos laikais Dzintars Kristina ir Avon Little Black Dress iki šiol patinka
Noreciau pirkti vyr. kvepalus 'summer coctail' My Webpage
QUOTE(katalike @ 2008 05 16, 15:17)
pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima,
turiu Pure Green, tai visai smagus šviežias kvapas- be didelių pretenzijų, sakyčiau vasarai kaime- idealus kvapas
iš Marc O'Polo turiu dar dvejus kvapus- Midsummer ir Pure Morning, tai is tos pačios serijos - lengvi, gaivūs, švelnūs, be ryškių bruožų- kartais reikia ir tokių