Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Mhmm, tikrai labai idomu kurioje vietoje bazese parduoda kvepalus? ax.gif
Atsakyti
'Droge' pasipildė Ulric de Varens serija

user posted image

user posted image

Dar aštuoni kvapai

>Mini Vanille
>Mini Musk
>Mini Love
>Mini Sexy
>Mini Kiss
>Mini Blue
>Mini Pink
>Mini Purple

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 03 07, 13:11)

Tokius C-Thru as fioletinius pirkausi pries savaite Droge. Akcija jiems buvo tai mazdaug uz 16Lt gavau ax.gif

Dar esu pirkus D&G Light blue kopija. Nors kvapas absoliuciai nesiskiria ir laikosi vienodai, bet dabar jei pirkciau tai tik originala unsure.gif

Dar labai megstu UDV kvapa (toks tamsiai rozinis neatsimenu kaip vadinasi) bigsmile.gif Idomu kaip tie nauji udv kvapai g.gif
Atsakyti
pauosciau siandien tokius:
user posted image
ir
user posted image
man pasirode labai neblogi gaivus kvapeliai vasarai smile.gif pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima, bet paziurejau, kad jame nera nei virsutiniu, nei viduriniu, nei baziniu natu. tiesiog is triju natu susideda, kurios niekaip nesuskirstytos. aqua lengvesnis, ne toks ryskus, siek tiek salsvas, labiau besimainantis kvapas. siaip neatsisakyciau as ju abieju kartai vasaros dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 16, 14:17)
pauosciau siandien tokius:
user posted image
ir
user posted image
man pasirode labai neblogi gaivus kvapeliai vasarai smile.gif pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima, bet paziurejau, kad jame nera nei virsutiniu, nei viduriniu, nei baziniu natu. tiesiog is triju natu susideda, kurios niekaip nesuskirstytos. aqua  lengvesnis, ne toks ryskus, siek tiek salsvas, labiau besimainantis kvapas. siaip neatsisakyciau as ju abieju kartai vasaros dienai smile.gif

Turiu tą antrąjį, iš pradžių labai skanus pasirodė, o dabar kažkaip jau atsibodo, lyg išsikvėpė... Bet tas aqua pavadinimas klaidina, nes atrodo, kad bus labai gaivūs, o jie tokie saldoki, kai kam pasirodo ir aštrūs, atsimenu kažka sakė kad gvazdikėliais kvepia blink.gif ...
Atsakyti
aha, jie tikrai paskui kiek nusaldeja... g.gif bet nedaug
Atsakyti
O as kazkada cia prisiskaiciau ir uzsimaniau isgirtuju bon bonkiu, nusipirkau pesca pop, parduotuvej kazkaip lyg skaniai kvepejo, o dabar tai negaliu pakest, dar drauge pasake, kad labai saldus, tai gal koki kompleksa isivariau biggrin.gif Tai pasikvepinu namuciuose kartas nuo karto, sunaudosim taip blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 23, 15:45)
Dar esu pirkus D&G Light blue kopija. Nors kvapas absoliuciai nesiskiria ir laikosi vienodai, bet dabar jei pirkciau tai tik originala  unsure.gif 

O tai kam tie originalai, jei padielka laiko gerai ir kvapas nesiskiria (pasak tavęs)? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 16 gegužės 2008 - 21:36
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 27, 22:37)
Sie Mexx nuostabus

Dabar "Sarmoj" jiems nuolaida 20% (su "Sarmos" nuolaidu kortele) ax.gif 4u.gif

p.s. iki liepos 8d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretta: 23 birželio 2008 - 21:14
man iš pigesnių patinko mokyklos laikais Dzintars Kristina smile.gif ir Avon Little Black Dress iki šiol patinka
Atsakyti
Noreciau pirkti vyr. kvepalus 'summer coctail' My Webpage
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 16, 15:17)
pure green toks aiskesnis, stipresnis, tikrai atitinka pavadinima,

turiu Pure Green, tai visai smagus šviežias kvapas- be didelių pretenzijų, sakyčiau vasarai kaime- idealus kvapas biggrin.gif

iš Marc O'Polo turiu dar dvejus kvapus- Midsummer ir Pure Morning, tai is tos pačios serijos - lengvi, gaivūs, švelnūs, be ryškių bruožų- kartais reikia ir tokių biggrin.gif
Atsakyti