Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Damapupika @ 2008 03 18, 19:09)
o aš nostalgiškųjų Rue Pergolese radau pirkt, turbūt paskutinė būsiu, jų gavusi  laugh.gif ir dar didžiąją bonkutę tik už 25 lt.  clap.gif

SAKYK KUR??????????????????????? bigsmile.gif
Atsakyti
Man patinka Fabio Verso "Love Songs", būna Maximose ir kainuoja gal kokia 15 lt, tokia pailga violetinė dėžutė, o buteliukas - suknelės formos. Skaniai kvepia, tik vat ar ilgai laikosi dar nepatikrinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 03 26, 16:52)
Man patinka Fabio Verso "Love Songs", būna Maximose ir kainuoja gal kokia 15 lt, tokia pailga violetinė dėžutė, o buteliukas - suknelės formos. Skaniai kvepia, tik vat ar ilgai laikosi dar nepatikrinau  smile.gif

Turbut neilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2007 10 22, 18:47)
Man iš pigesnių nepabosta Mexx Woman rolleyes.gif

user posted image

QUOTE(Malena @ 2007 10 25, 17:33)

drinks_cheers.gif isties labai savotiskas, idomus kvapas, o ir laiko neblogai smile.gif
Atsakyti
O Mexx laikomi pigiais?
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 03 27, 19:44)
O Mexx laikomi pigiais?

Na prie pigesniu ax.gif
Atsakyti
Sie Mexx nuostabus
Atsakyti
user posted image

Kazkada neblogi buvo smile.gif
Papildyta:
O prisimenat Impuls dezikus? biggrin.gif

user posted image

oi, persiprasau, cia norejau temoje "mano pirmieji kvepalai" ideti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 02 balandžio 2008 - 11:20
vakar nusipirkau BOUM is drogo, 30ml 20lt ir neeeee schmoll.gif niu nzn. neturejau lt brangesniems, bet negaliu vat tokiu naudot, man neskanuu verysad.gif blush2.gif lb lb skirias. as jaunesne budama, (pacanke lotuliukas.gif ) tai pirkau pigius, mat lt nesisvaisciau, bet kai pajutau skirtuma tarp tu uz 20 lt ir brangesniu...nebesinori visai. tada jau muiliuko kvapas ir dezodorantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 02, 13:52)
vakar nusipirkau BOUM is drogo, 30ml 20lt ir neeeee schmoll.gif  niu nzn. neturejau lt brangesniems, bet negaliu vat tokiu naudot, man neskanuu verysad.gif  blush2.gif  lb lb skirias. as jaunesne budama, (pacanke lotuliukas.gif ) tai pirkau pigius, mat lt nesisvaisciau, bet kai pajutau skirtuma tarp tu  uz  20 lt ir brangesniu...nebesinori visai. tada jau muiliuko kvapas ir dezodorantas drinks_cheers.gif

Geriau nešvaistyk pinigų tokiems, pasidairyk čia išparduotuvėj, kartais nedidelius likučius visai nebrangiai parduoda (ypač dabar, kai užėjo atomaizerių mada) - už savo 20 lt gali nusipirkt nelabai daug, bet kokybiškų kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 02, 16:36)
Geriau nešvaistyk pinigų tokiems, pasidairyk čia išparduotuvėj, kartais nedidelius likučius visai nebrangiai parduoda (ypač dabar, kai užėjo atomaizerių mada) - už savo 20 lt gali nusipirkt nelabai daug, bet kokybiškų kvepalų.

oba, kaip smagu 4u.gif thumbup.gif
bet snd nusipirkt zadu L'occitane "White tea". kazkur apie 50lt blush2.gif man skanu.kazkodel su smilkalais asocijuojas blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 03 15, 22:51)
O as siandien nusipirkau Britney Spears "Fantasy" kopija  bigsmile.gif  nu zinokit kvapas tai identiskas,ir buteliukas toks pats,tik vadinasi Fantasia  lotuliukas.gif  sumokejau 30lt,bazeje kaune  ax.gif  turbut busiu nuolatine pirkeja,nes man labai patinka,diena pasipurskiau,o dar dabar stipriai kvepia thumbup.gif

o kurioj čia vietoj 4u.gif bazė didelė 4u.gif
Atsakyti