Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Dianaa @ 2008 03 06, 19:13)
Nenaudoju...geriau visai nesikvepinti
Geri kvepalai jauciasi iskart  thumbup.gif

Pries kelis metus turejau rue pergolese, jie nebrangus, tada buvo labai geri thumbup.gif (ir dabar neblogi), taciau, dabar jau turiu Diorus. Ir Diorai geri. Taigi "geri" yra labai reliatyvu.
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 16, 21:41)
Merginos, gal kuri nufotkinumėt tuos C-THRU, taip susidomėjau, o supratimo neturiu kaip jie atrodo g.gif

Aš naudoju šiuos, mėlynus smile.gif 30 ml buteliuko kaina ~26Lt, su nuolaida gavau už 21 Lt smile.gif

user posted image

QUOTE(just_angel @ 2006 02 19, 19:21)
Beje ar nezinot: C-THRU siek tiek pakeite savo buteliuku uzrasus ir pan,o ar kvapai isliko tokie patys? Wakar uostinejau sarmoj zalius,tai truputi kitoks pasirode kvapas,nei senuju JOY doh.gif

Jau beveik m mėlynus Aqua Marine naudoju, kvapas tas pats.

QUOTE(flawless @ 2006 02 21, 18:52)
nusipirkau violetinius  C-thru smile.gif  laiko ilgai, tai labai dziaugiuosi...  thumbup.gif kasdienai man jie ypac tinka. thumbup.gif  kai sunaudosiu juos, galbut piksiu cafe. man ju kvapas patiko... smile.gif

Čia turbūt naujovė, nes jų anksčiau nebūdavo blush2.gif

Tiesa, Maximoj kvepalams ir dezodorams 20proc nuolaida, tai nusipirkau kelis butelaičius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 09, 22:43)
* Malizia BonBons Oxygen Bubble
    * Malizia BonBons Milk Shake
    * Malizia BonBons Pesca Pop
    * Malizia BonBons Sweet Vanilla
    * Malizia BonBons Cherry Up 
    * Malizia BonBons Cotton Flower

user posted image

sveikos 4u.gif
na pauostinėjau eurokose prisiskaičiusi pagyrų šioms bon bonkėms, išbandžiau ant riešo "Oxygen Bubble" ir "Cotton Flower" - pasipurškus kvepia tai thumbup.gif bet kvepėjo riešai tikrai neilgai g.gif kaip tik sakiau prasivaikščiosiu po miestą apsipurškusi jais, ir pažiūrėsiu kaip laikys, tada nusipirksiu... Bet neatlaikė turbūt nei poros valandų - tai tiesiu taikymu parėjau namo nenusipirkusi, nors ir kaina jų juokinga 8lt su centais biggrin.gif na vasarai gal bus liuks g.gif kvapai tai patiko tie, kuriuos pabandžiau. Ale su kvapo išsilaikymu tai ne kas, bet vasarai tai nieko tokie bon bonkiukai wub.gif
Atsakyti
Kažkada turėjau Dzintars "Kristina", man kvapas patiko ir neblogai laiko.
Atsakyti
O as siandien nusipirkau Britney Spears "Fantasy" kopija bigsmile.gif nu zinokit kvapas tai identiskas,ir buteliukas toks pats,tik vadinasi Fantasia lotuliukas.gif sumokejau 30lt,bazeje kaune ax.gif turbut busiu nuolatine pirkeja,nes man labai patinka,diena pasipurskiau,o dar dabar stipriai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
o aš nostalgiškųjų Rue Pergolese radau pirkt, turbūt paskutinė būsiu, jų gavusi laugh.gif ir dar didžiąją bonkutę tik už 25 lt. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2008 03 18, 20:09)
o aš nostalgiškųjų Rue Pergolese radau pirkt, turbūt paskutinė būsiu, jų gavusi  laugh.gif ir dar didžiąją bonkutę tik už 25 lt.  clap.gif

O kaip jie atrodo ir koks kvapas?Jei nesunku ikelkit foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 18, 20:27)
O kaip jie atrodo ir koks kvapas?Jei nesunku ikelkit foto 4u.gif

jei temoj paieskotum ar tetoj googlej, manau isties rastum unsure.gif
Atsakyti
user posted image

tiesa sakant, jau ir man idomu, kaip ten kvepia. jau ne viena gyre
Atsakyti
Aaaa,sitie biggrin.gif Kad as pagal butelkas issimenu,pavadinimai greit isgaruoja,nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 03 15, 21:51)
O as siandien nusipirkau Britney Spears "Fantasy" kopija  bigsmile.gif  nu zinokit kvapas tai identiskas,ir buteliukas toks pats,tik vadinasi Fantasia  lotuliukas.gif  sumokejau 30lt,bazeje kaune  ax.gif  turbut busiu nuolatine pirkeja,nes man labai patinka,diena pasipurskiau,o dar dabar stipriai kvepia thumbup.gif

Mano asmeninė nuomonė būtų tokia: geriau SM kvepalų išparduotuvėj nusipirkti originalių kvepaliukų likutį ar atomaizerį, nei kvepėti kopija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 03 15, 21:51)
O as siandien nusipirkau Britney Spears "Fantasy" kopija  bigsmile.gif  nu zinokit kvapas tai identiskas,ir buteliukas toks pats,tik vadinasi Fantasia  lotuliukas.gif  sumokejau 30lt,bazeje kaune  ax.gif  turbut busiu nuolatine pirkeja,nes man labai patinka,diena pasipurskiau,o dar dabar stipriai kvepia thumbup.gif

Negi ir tokius jau kopijuoja? doh.gif
Atsakyti