Panos, ar nenaudojat šitos serijos. Man visai patinka. Labai gerai laikosi kvapai. Labiausiai man patinka Muskusas ir Arbata. Labai gera Mira. Dabar Eurokose kaip tik išpardavimas ir kainuoja tik apie 10lt.
QUOTE(Jantra @ 2008 02 06, 01:33)
Panos, ar nenaudojat šitos serijos. Man visai patinka. Labai gerai laikosi kvapai. Labiausiai man patinka Muskusas ir Arbata. Labai gera Mira. Dabar Eurokose kaip tik išpardavimas ir kainuoja tik apie 10lt.
turiu oriental, labai patinka
O cia dezodorantas ar "kvepalai" ? nes kvapai atrodo idomus
QUOTE(Jantra @ 2008 02 05, 23:33)
o as turiu vanilla jau antra ar trecia buteliuka.
Laikos puikiai.Ir kvepia...
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 06, 02:12)
sakyciau purskalas labiau monoaromatas, bet laikosi isties gerai. ypac vasarai liuks
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 06, 02:12)
Čia ne dezikai, o parašyta, kad parfum ant flakonėlio. Grynai mono kvapai ir tikrai labai puikiai laikosi, bet Eurokos'as nori išsiparduoti, nes jų jau nebetieks.
Buvau Luksio Eurokos ir sugebejau ju nerasti
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 07, 17:20)
Buvau Luksio Eurokos ir sugebejau ju nerasti
Gal ten jau nebėra, nes ir kitur po kelis belikę
as ir parekmaluosiu oj
invisible_shadow, siulau uzsukti i isparduotuve kvepalu cia pat SM rastum pigiau geresniu kvepaliuku
invisible_shadow, siulau uzsukti i isparduotuve kvepalu cia pat SM rastum pigiau geresniu kvepaliuku
prie mano geresniuju kvepalu buteliuku vis atsiranda date star jau kelintas buteliukas kai truputi atsils vel planuoju nusipirkti nes kvapas gaivus jaunatviskas tai siltesniem oram labiau tinka jau ne vienas vaikinas juos pagyre o ir pigus jie lb
QUOTE(mimi88 @ 2008 03 04, 16:24)
prie mano geresniuju kvepalu buteliuku vis atsiranda date star jau kelintas buteliukas kai truputi atsils vel planuoju nusipirkti nes kvapas gaivus jaunatviskas tai siltesniem oram labiau tinka jau ne vienas vaikinas juos pagyre o ir pigus jie lb
Prieš keletą metų aš irgi juos mėgau, turėjau date love, date street, date party, tik va date star - ne šiaip kvapai neblogi, tik, kad trumpokai laikosi
Nenaudoju...geriau visai nesikvepinti
Geri kvepalai jauciasi iskart
Geri kvepalai jauciasi iskart