Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Panos, ar nenaudojat šitos serijos. Man visai patinka. Labai gerai laikosi kvapai. Labiausiai man patinka Muskusas ir Arbata. Labai gera Mira. Dabar Eurokose kaip tik išpardavimas ir kainuoja tik apie 10lt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 06, 01:33)
Panos, ar nenaudojat šitos serijos. Man visai patinka. Labai gerai laikosi kvapai. Labiausiai man patinka Muskusas ir Arbata. Labai gera Mira. Dabar Eurokose kaip tik išpardavimas ir kainuoja tik apie 10lt.

user posted image

wub.gif turiu oriental, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
O cia dezodorantas ar "kvepalai" ? smile.gif nes kvapai atrodo idomus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 02 05, 23:33)

user posted image

o as turiu vanilla jau antra ar trecia buteliuka.
Laikos puikiai.Ir kvepia... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 06, 02:12)
O cia dezodorantas ar "kvepalai" ?  smile.gif  nes kvapai atrodo idomus  rolleyes.gif

sakyciau purskalas labiau monoaromatas, bet laikosi isties gerai. ypac vasarai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 06 vasario 2008 - 03:22
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 06, 02:12)
O cia dezodorantas ar "kvepalai" ?  smile.gif  nes kvapai atrodo idomus  rolleyes.gif

Čia ne dezikai, o parašyta, kad parfum ant flakonėlio. Grynai mono kvapai ir tikrai labai puikiai laikosi, bet Eurokos'as nori išsiparduoti, nes jų jau nebetieks.
Atsakyti
Buvau Luksio Eurokos ir sugebejau ju nerasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 07, 17:20)
Buvau Luksio Eurokos ir sugebejau ju nerasti  g.gif

Gal ten jau nebėra, nes ir kitur po kelis belikę smile.gif
Atsakyti
as ir parekmaluosiu biggrin.gif oj
invisible_shadow, siulau uzsukti i isparduotuve kvepalu cia pat SM rastum pigiau geresniu kvepaliuku smile.gif
Atsakyti
prie mano geresniuju kvepalu buteliuku vis atsiranda date star jau kelintas buteliukas blush2.gif kai truputi atsils vel planuoju nusipirkti nes kvapas gaivus jaunatviskas tai siltesniem oram labiau tinka ax.gif jau ne vienas vaikinas juos pagyre o ir pigus jie lb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2008 03 04, 16:24)
prie mano geresniuju kvepalu buteliuku vis atsiranda date star jau kelintas buteliukas blush2.gif kai truputi atsils vel planuoju nusipirkti nes kvapas gaivus jaunatviskas tai siltesniem oram labiau tinka ax.gif jau ne vienas vaikinas juos pagyre o ir pigus jie lb biggrin.gif

Prieš keletą metų aš irgi juos mėgau, turėjau date love, date street, date party, tik va date star - ne rolleyes.gif šiaip kvapai neblogi, tik, kad trumpokai laikosi g.gif
Atsakyti
Nenaudoju...geriau visai nesikvepinti
Geri kvepalai jauciasi iskart thumbup.gif
Atsakyti