Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Tučka @ 2007 12 14, 11:59)
Ir dar kas svarbiausia man jie nekvapia ta piguma kaip dauguma pigiu kvepalu  thumbup.gif

būtent smile.gif jie labai saviti - ir dėl jų tai nuolat tiesiog nuolat susilaukiu komplimentų ir iš vyrų, ir iš moterų smile.gif

jo jie skirti vaikams, aš tai eurokos visada perku, kiek mačius smile.gif

man tai laiko gana ilgai, be to galima per dieną kelis kartus su sdavim tašikėj nešiojantis pasikvepinti smile.gif man tai labai nuotaikaą pakelia, ir šiaip, labai saldžius mėgstu smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganos_shluota: 14 gruodžio 2007 - 18:38
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 09, 18:54)
yra tokie vaikiški BON BONS, labai labai pigūs, bet man vienas ten toks kvapas aptinka, ir aš visada perku ir jie labai kvepia, ir visi labai pajaučia, tad tikrai net nepasakytum, kad pigūs gali taip kvepėti  4u.gif

tokie saldūs  wub.gif

man ir siti labai patinka,esu saldziu kvapu megeja tai bon bons kaip tik,o ir nebrangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Excellencia @ 2006 01 22, 15:23)
O tamsiai raudonas su sirdutem C-THRU,
kvapas viens prie vieno Tom Tailor Bodytalk,
ir laikosi ilgiau thumbup.gif

Ir aš tuo kasdienai turiu,visai neblogi..
Atsakyti
user posted image

Sveikos, o kur perkat Rue Pergolese kvepalus? Buvau šiandien Pelenėj, tai sakė nebegamins blink.gif O man jie jau klasika tapę .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 12 19, 15:24)
user posted image

Sveikos, o kur perkat Rue Pergolese kvepalus? Buvau šiandien Pelenėj, tai sakė nebegamins  blink.gif  O man jie jau klasika tapę .... verysad.gif

neperku, bet droge tikrai maciau
Atsakyti
Rimtai? Nors aš ne iš Vilniaus, bet i klaipedos akropolio droga tada lekt reiks. Kristianoj taip pat nebera.
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 12 19, 15:28)
Rimtai? Nors aš ne iš Vilniaus, bet i klaipedos akropolio droga tada lekt reiks. Kristianoj taip pat nebera.

o ar jie budavo Kristianoje?
bet kas keisciausia, ne vienas brangus kvapas nera i juos panasus... o gal yra, gal tik as nzn ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 12 19, 14:24)
user posted image

Sveikos, o kur perkat Rue Pergolese kvepalus? Buvau šiandien Pelenėj, tai sakė nebegamins  blink.gif  O man jie jau klasika tapę .... verysad.gif

Sitie labai labai, dar zinau vienus, latviskus, Dzintars "Stils". Neturejau, bet bendradarbe turejo wub.gif berods 11 lt
Atsakyti
Na, iš nebrangių kvepalų gal mieliausi šie user posted image
Yves Rocher NOIX DE COCO wub.gif Vakarais po dušiuko pasikvepinu wub.gif
Atsakyti
gal parekomenduotumete kokius tai saldzius kvepalus?! smile.gif
Atsakyti
Bon Bons - jie kelis litukus tekainuoja. Eurokos, droge yra. Bet tikrai labai skanūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 30, 19:19)
Na, iš nebrangių kvepalų gal mieliausi šie user posted image
Yves Rocher NOIX DE COCO wub.gif Vakarais po dušiuko pasikvepinu wub.gif

Kokia kaina? kur ju isigyt? koks kvapas? bigsmile.gif
Atsakyti