Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Indijaa @ 2006 01 18, 18:55)
jo, aš ir buvau pirkus escada... magnetism , fu smirda man jie...tiksliau turi toki"prieskoni" kaip sovietiniai kvepalai bobučių...nu man nelabai..
kitų pirkti nebandžiau

draugė nusipirko adidas raudonus...mmm kaip kvepia skaniai....saldumėlis toks

vat butent kad smirdi tie magnetism, net galva skaudejo kai pasipurskiau, o ir nusipraust nejo, taip isigere i oda lotuliukas.gif wub.gif kai nepatinka tai ir ilgai laikosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2006 01 07, 20:47)
Na man kadangi pinigai is dangaus irgi nebyra tai as daznai sarmoj issirenku brangiu kvepalu tuoletini vandeni. Jis kainuoja 35 lt. Tai pvz naomi kembel ar mexx, sindi crouford. Aisku ir laikosi neilgai, bet uztat labai kvepia. Teisa exclamation man irgi baisiai patiko, turejau okius ruzavoj pakuotej, vadinosi play, tai kai isbaigiau dar ilga laika megztiniai jais kvepejo  tongue.gif

Na nezinau kur tu matei MEXX uz 35 Lt g.gif Sie kvepalai mano megstamiausi ir uz tualetini vandeni sumoku nemaziau 110Lt ir cia tik uz 30ml doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, norečiau pasiūlyti tikrai nebrangius, bet skanius ir ilgokai laikancius kvepaliukus. As juos visada perku, kad turėčiau kuom einant i darba kvepintis. Juk gaila gerus kvepalus naudoti. Taigi ju buna eurokos parduotuvese, vadinasi:X-BOND blue. Jie žydroje pakuotėje. Kaina ju apie 16 Lt ir ju yra 110ml. Bet patikekite kvapas labai skanus, svarbiausia gaivus. Viena diena sefas net pagyrė, kad skaniai kvepiu, cia tai ironija kai kvepinuosi brangiais kvepalais tai niekas nieko nesako , o cia g.gif PABANDYKIT, jei nepatiks, tai nebus gaila, nes nedaug mokėjote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2005 11 12, 12:56)
Ai dar norejau paklausti  ax.gif ar kuri nors bande puma arba adidas kvepalus?KAip jum jie?Kiek kainuoja? Beje wakar norfoj uostinejau dzintars kvepaliukus miss ir kristine tik nelabai supratau kas ten per kvapas , bet sako kad jie neblogi

Man is pigiu tai tik sitie patiko,tokie lengvi,gaivus ax.gif na dar oriflame buvo SEE irgi visai patiko,bet nzn ar yra dabar smile.gif
Atsakyti
nors neturiu pigiu kvepaliuku dabar, bet anksciau esu turejus tai visai patiko C-thru. kaip uz tokia kaina tai tikrai puikus ir gerai laikosi, o kvapai nera nuo ko nors kopijuojami, o tiesiog ju atskiri kvapai, kurie visai nieko kvepia. turejau violetini "magic" visai nieko ax.gif kiek uosciau visi skanus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chinchilla: 20 sausio 2006 - 13:20
Sveikutes pirma kart uzsukau i ta tema apie pigesnius kvepalus na pvz mano giminaitei pigus tai tokie kurie kainuoja nuo 60 iki 150 ltl tai net juokas paeme sako viena diena pirkau pigius kvepalus ir mokejau tik 60 ltl kazin ar ne sudas bus.tik norejau pasakyt kad vienam 20 ltl uz kvepalus moket uztenka ypac pvz kai i darba reik eit ar siaip o kitam 60 ltl per maza kaina.as asmeniskai turiu kvepalus kur ten jau koncentratas toks kaip aliejus tai suma 700 ltl tai jau ajajai kaip taupau ir kiek mazai reik ir pvz pries 3 metus paltukas buvo pakvepintas tai net dabar kvepia na silpnai bet kvapas yra.ir turiu uz 35 ltl tai irgi kvapas gerasir laiko neblogai.ai cia kaip kada ant kokiu uztaikai teko nusipirkt uz 50 ltl ir net dienos neatlaiko vis begi ir kvepiniesi
Atsakyti
kazkaip dazniausiai tenka naudot pigius kvepaliukus ax.gif . patinka C-THRU, dabar turiu zalia thumbup.gif
Atsakyti
Mama gavo iš "Sarmos" čekį dovanų tai išsirinko kvepalus c-thru "black diamond" rinkinį,tokie juodoj pakuotėj jie.Nu tai man jie labai patiko,labai gerai laikosi. thumbup.gif Prieš kelias dienas ant megztuko pasipurškiau dar ir dabar kai pauostau kvepia.
Atsakyti
O tamsiai raudonas su sirdutem C-THRU,
kvapas viens prie vieno Tom Tailor Bodytalk,
ir laikosi ilgiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2006 01 19, 08:30)
Na nezinau kur tu matei MEXX uz 35 Lt  g.gif  Sie kvepalai mano megstamiausi ir uz tualetini vandeni sumoku nemaziau 110Lt ir cia tik uz 30ml  doh.gif

ten ne tualetinis vanduo už 35lt, bet dezorantas su naturaliu pukštuku, ar kaip ten skaitosi....
user posted image
va naomi campbel sunset taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 11 09, 00:00)
o kaip suprast kad moteriski nepatinka?

pvz pigiu neblogu yra c-trhu, man asmeniskai labai patinka play green, thais serija, adidas yra ivairiu. rasi droge

O man c-trhu nepatiko schmoll.gif vaiksciojau i Droga gal pora kartu,kvepinau masciau ir galiausiai nusipirkus vis tiek mamai atidaviau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 22, 15:36)
ten ne tualetinis vanduo už 35lt, bet dezorantas su naturaliu pukštuku, ar kaip ten skaitosi....
user posted image
va naomi campbel sunset taip atrodo...

tokiu nemaciau blush2.gif reiks atkreipti demesi g.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiddo @ 2006 01 21, 22:40)
kazkaip dazniausiai tenka naudot pigius kvepaliukus ax.gif .  patinka C-THRU, dabar turiu zalia thumbup.gif

turejau C-THRU zalia ir voletini abu patiko thumbup.gif
Atsakyti