Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 09, 18:54)
yra tokie vaikiški BON BONS, labai labai pigūs, bet man vienas ten toks kvapas aptinka, ir aš visada perku ir jie labai kvepia, ir visi labai pajaučia, tad tikrai net nepasakytum, kad pigūs gali taip kvepėti  4u.gif

tokie saldūs  wub.gif

Būtent kurie? Man tai Milkshake patinka rolleyes.gif
Atsakyti
būten MILK SHAKE smile.gif smile.gif smile.gif

man jie mmmm smile.gif va ir dbr uostinėju sėdžiu smile.gif

o ir dar kai atsidarai tašę kur... tai ne tas žodis, kaip iš ten saldžiai pakvimpa smile.gif lydausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganos_shluota: 09 gruodžio 2007 - 19:12
QUOTE(arabeska @ 2007 11 23, 23:28)

Sveikutes, gal zinote kokia kaina situ kvepaliuku parduotuveje? blush2.gif
Atsakyti
ir širie skaniai kvepia - rimi neseniai akciją mačiau- ar tai iki 30 ar tai iki 40 litukų smile.gif
Atsakyti
nu ir nusipirkau šian tuos Diavolo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 09, 17:54)
yra tokie vaikiški BON BONS, labai labai pigūs, bet man vienas ten toks kvapas aptinka, ir aš visada perku ir jie labai kvepia, ir visi labai pajaučia, tad tikrai net nepasakytum, kad pigūs gali taip kvepėti  4u.gif

tokie saldūs  wub.gif

o man isBON BONS "Sweet wanilla" labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Man vyriski Denim labai skanus budavo...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 12 12, 22:56)
o man isBON BONS "Sweet wanilla" labai patiko  thumbup.gif

turėjau ir "Sweet vanilla" - man jie su "Mils shake" skaniausi - saldūs tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 13, 17:26)
turėjau ir "Sweet vanilla" - man jie su "Mils shake" skaniausi - saldūs tokie smile.gif

Ir dar kas svarbiausia man jie nekvapia ta piguma kaip dauguma pigiu kvepalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 12 14, 12:59)
Ir dar kas svarbiausia man jie nekvapia ta piguma kaip dauguma pigiu kvepalu  thumbup.gif

Man tai labai Mils shake patinka, bet nelaiko tai jie visai verysad.gif
Atsakyti
O kur tu Bon Bons kvepaliuku galima isigyti?
As taip pat esu megeja saldziu kvapu rolleyes.gif tai ir as noreciau paziuret kas ten per kvepaliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2007 12 14, 14:18)
O kur tu Bon Bons kvepaliuku galima isigyti?
As taip pat esu megeja saldziu kvapu  rolleyes.gif  tai ir as noreciau paziuret kas ten per kvepaliukai  rolleyes.gif

eurokos, gal droge. siaip ten vaikams skirti wink.gif
Atsakyti