Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Taip paklausiau, nes man jie nesulyginami, ne per kur. Tada viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Apie analogus kalbant cool.gif

Kauno bazėje dabar ypatingai medžiojamas mistinis analogas - Givenchy Ange ou Demon, apie kurio analogo egzistavimą kažkas jau girdėjo, bet niekas dar nematė hihihi.gif Juokiausi, kai pardavėjos bandė įsiūlyti Muglierio Angel analogą, bet mergiotė suraukė nosį ir pareiškė, kad "pavadinime ir velniai buvo" bebe.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 12 02, 01:12)
Apie analogus kalbant cool.gif

Kauno bazėje dabar ypatingai medžiojamas mistinis analogas - Givenchy Ange ou Demon, apie kurio analogo egzistavimą kažkas jau girdėjo, bet niekas dar nematė hihihi.gif Juokiausi, kai pardavėjos bandė įsiūlyti Muglierio Angel analogą, bet mergiotė suraukė nosį ir pareiškė, kad "pavadinime ir velniai buvo" bebe.gif laugh.gif

Tai jei sumaišius Thiery Mugler Angel su Antonio Banderas Diavolo, gal tas pats ir išeitų g.gif
O šiaip tai Aistruolėj visai gerų ir nebrangių originalų yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 11 30, 17:59)
nu bet kiek esu turejus analogu, kazkaip atitinka, tik kad svelnesnis tas kvapas. Ir DIOR'o "Addict" turiu, ir VERSACE "Bright Crystal" net  laugh.gif  biggrin.gif visai norma.
tik kad as to juodojo Versace nemaciau analogo
....  mastau.gif

niekas manes neitikintu, jog analogai atitinka tikraji kvapa:mirksiukas: nebent yra kazkas labai labai mazai panasaus
Atsakyti
Žinoma, kad skirias. Bet pagrindinis kvepalų akcentas tai atkopintas būna. Nors kad ir kaip gerai būtų sukurtas analogas, kvepalai yra kvepalai. Nedrįstu net neigti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 02, 13:10)
Tai jei sumaišius Thiery Mugler Angel su Antonio Banderas Diavolo, gal tas pats ir išeitų g.gif
O šiaip tai Aistruolėj visai gerų ir nebrangių originalų yra...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif manau gautus ne analogas o originalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 15:30)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif manau gautus ne analogas o originalas cool.gif

Tikrai drinks_cheers.gif Kaip aš čia taip neapdairiai įžeidžiau ir angelus, ir velnius... Dabar nebežinau, kurių labiau saugotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš labai bijau pasirodyti beviltiškai pasenusi, bet rūsy radau besimėtančius kelis Thais buteliukus. Alyviniu ir žaliu kamšteliu. Gal pamenat, buvo gal prieš kokius dešimt metų, pakankamai populiarūs kvepalai Sarmoj. Ar jų dar įmanoma kur nors rasti? Gal matėt kur? Tokia nostlgija gaivi apėmė...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 12 04, 14:31)
Aš labai bijau pasirodyti beviltiškai pasenusi, bet rūsy radau besimėtančius kelis Thais buteliukus. Alyviniu ir žaliu kamšteliu. Gal pamenat, buvo gal prieš kokius dešimt metų, pakankamai populiarūs kvepalai Sarmoj. Ar jų dar įmanoma kur nors rasti? Gal matėt kur? Tokia nostlgija gaivi apėmė...

Maciu kazkokioj parduotuvej (e-bay) melynu dangteliu. O "gyvai" pirkti - niekur...
O man kazkaip atsimine vieninteliai man patike ir labai tike Avono "Soie Rouge" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 04, 18:03)
Maciu kazkokioj parduotuvej (e-bay) melynu dangteliu. O "gyvai" pirkti - niekur...
O man kazkaip atsimine vieninteliai man patike ir labai tike Avono "Soie Rouge" wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, kone vieninteliai verti dėmesio iš Avono. Malonus šipriukas. O draugė nuo jų labai purtėsi, tiesiog bloga jai buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 12 04, 22:05)
drinks_cheers.gif Tikrai, kone vieninteliai verti dėmesio iš Avono.  Malonus šipriukas. O draugė nuo jų labai purtėsi, tiesiog bloga jai buvo. biggrin.gif

O man kelios koleges vis klausdavo: "Ar cia Paloma Pikaso"? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
yra tokie vaikiški BON BONS, labai labai pigūs, bet man vienas ten toks kvapas aptinka, ir aš visada perku ir jie labai kvepia, ir visi labai pajaučia, tad tikrai net nepasakytum, kad pigūs gali taip kvepėti 4u.gif

tokie saldūs wub.gif
Atsakyti