Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Indijaa @ 2007 11 23, 00:31)
eurokose paziurek...

Ten nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 22, 23:40)

o as kazkada su drauge buvau ir maciau juos ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 11 22, 21:28)
seniai seniai turejau buvo  thumbup.gif  idomu, kur ju buna pirkt, o gal jau nebebuna. visai butu idomu pauostyt. wub.gif

ju yra visose kosmetikos parduotuvese, ir sarmoj ir eurokos ir kosmadoj. Tik nepasakyciau kad jie yra super pigus, 40ml kainuoja 75lt.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 11 23, 00:49)
o as kazkada su drauge buvau ir maciau juos ten g.gif

Tikiu, kad matei, nes nemačiau, jog tu ne kaunietė. Kaune tai nėra smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 23, 13:58)

siandien maciau juos droge ,kuris yra Europos pc....... bet turbut Kaunieciu negelbes tai
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 23, 14:58)

Laba diena, nėra Kaune doh.gif Akropolio Droge ir Laisvės al. Eurokos (tame, kur prie Skalsos) gerai paieškok - mačiau prieš savaitę.
Atsakyti
Sveikos, gal žinot, ar yra Versace "Crystal Noir" analogas, ir kur perkat ? šiandien originalą užsipurškiau, tai negaliu atsiuostyt, o galimybės tokių brangių šiuo metu pirkt neleidžia
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 11 29, 18:05)
Sveikos, gal žinot, ar yra Versace "Crystal Noir" analogas, ir kur perkat ? šiandien originalą užsipurškiau, tai negaliu atsiuostyt, o galimybės tokių brangių šiuo metu pirkt neleidžia

SM isparduotuvej paziurek gal kas pigiau pasiulys, nes analogas tures kitokki kvapa, lievesni
Atsakyti
nu bet kiek esu turejus analogu, kazkaip atitinka, tik kad svelnesnis tas kvapas. Ir DIOR'o "Addict" turiu, ir VERSACE "Bright Crystal" net laugh.gif biggrin.gif visai norma.
tik kad as to juodojo Versace nemaciau analogo
.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 11 30, 16:59)
nu bet kiek esu turejus analogu, kazkaip atitinka, tik kad svelnesnis tas kvapas. Ir DIOR'o "Addict" turiu, ir VERSACE "Bright Crystal" net  laugh.gif  biggrin.gif visai norma.
tik kad as to juodojo Versace nemaciau analogo
....  mastau.gif

o NE analogu esi turejus? ax.gif
Atsakyti
niu esu esu, ir turiu. Manai, kad nežinau, ką originalas reiškia?
Atsakyti