Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

nu reiks nuvaryt i droga pauostyti tu Pergolese, ziurriu daug kam patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 21, 18:18)
nu reiks nuvaryt i droga pauostyti tu Pergolese, ziurriu daug kam patinka bigsmile.gif

Man seniau tikrai labai patiko. daabr šiek tiek gal pasikeitė, nors gal jau ir kvapą pamiršau... rolleyes.gif
Atsakyti
Man iš pigesnių nepabosta Mexx Woman rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Droge atsirado naujų, sąlyginai pigių(apie 50lt.) kvepaliukų. Yra keturios rūšys Lomani firmos moteriškų. Jie žinomų kvepalų analogai. Vieną tai tikrai pažinau, kad Delices de Cartier Eau Fruitee, bet labai jau nusaldinti. Kitų neišifravau, jie gaivesni.
Dar atsirado nauji Victoria Beckham kvepalai Night - stiprokas, vakarinis kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 19, 21:53)
wub.gif  wub.gif  o jei pergolese, tai buvo vieni iš pirmųjų mano kvepalų ir taip patikę.. dabar jau nebesikvepinu, ir antrijei neblogi  thumbup.gif

Mano irgi bigsmile.gif Kvapo dabar visiskai nepamenu, bet laaabai patiko ankstyvoje jaunysteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 10 25, 13:14)
Droge atsirado naujų, sąlyginai pigių(apie 50lt.) kvepaliukų. Yra keturios rūšys Lomani firmos moteriškų. Jie žinomų kvepalų analogai. Vieną tai tikrai pažinau, kad Delices de Cartier Eau Fruitee, bet labai jau nusaldinti. Kitų neišifravau, jie gaivesni.
Dar atsirado nauji Victoria Beckham kvepalai Night - stiprokas, vakarinis kvapas smile.gif

kalbant apie beckham, tai šitie labai neblogi. bet ne tokie jau ir pigūs.
user posted image
nu man tai labai panašūs į mano numylėtus Dior Pure Poison, gal šiek tiek lengvesni ir šviesesni, bet esmė ta pati (tik nežinau, kaip skleidžiasi kvapas).
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2007 10 22, 19:47)

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
persiprasau kad isiterpiu i Jusu damos diskusija, taciau gal zinote kas prekiauja kvepalais, tik pigiau nei parduotuvese? 4u.gif
Domina Trussardi Jeans Arba Hugo Boss "Boss is motion" arba "Hugo"
blush2.gif
is anksto dekoju bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas zinot, kur galima butu nusipirkti originaliu kvepalu, bet pigiau? bunas pvz. parveza is uzsienio ir pan. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Agne 27 @ 2007 11 22, 16:59)
gal kas zinot, kur galima butu nusipirkti originaliu kvepalu, bet pigiau? bunas pvz. parveza is uzsienio ir pan. Aciu

Taigi SM skelbimu lentoje sito gerio pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2007 10 22, 20:47)

user posted image

seniai seniai turejau buvo thumbup.gif idomu, kur ju buna pirkt, o gal jau nebebuna. visai butu idomu pauostyt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 10 18, 23:58)
sveikutes, gal zinot kur gauti siu kvepaliuku? anksciau buvo Droge, bet seniai butent tokiu nebematau  verysad.gif
user posted image[/IMG]

eurokose paziurek...
Atsakyti