Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(body @ 2006 06 01, 21:46)
Kvepalai (PARFUM) – yra stipriausio kvapo ir sudaryti iš 15-30 % kvepalų koncentrato. Kvepalų kvapas priklausomai nuo odos tipo išlieka ilgiausiai, paprastai iki 6 valandų. Taip pat kvepalų sunaudojama mažiau.

Kvapusis vanduo (EAU DE PARFUM - EDP) – sudarytas iš 8-15 % kvepalų koncentrato. Kvapas išlieka 3 – 5 valandas. Kvapusis vanduo yra ne toks brangus kaip kvepalai.

Tualetinis vanduo (EAU DE TOILETTE – EDT) – sudarytas iš 4-8 % kvepalų koncentrato. Jis yra švelnesnio aromato ir tinkamas naudoti kasdien. Kvapas išlieka 2-4 valandas.
4u.gif

tai kuri jus vis delto renkates. edp - stipresni, ar edt - silpnesi, tinkanti naudoti kasdien? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 17, 19:42)
tai kuri jus vis delto renkates. edp - stipresni, ar edt - silpnesi, tinkanti naudoti kasdien?  g.gif

Ypač gaivesni kvapai EDP ir EDT mažai kuo skiriasi. Jei galiu, pirkdama renkuosi EDP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2007 10 15, 20:08)
Pamenu mano megstamiausi is pigiu buvo Pergalesse(atrodo taip rasomi).Jie ir dabar yra prekyboj,toks geltonai melynas buteliukas.Kvapas nerealus. mirksiukas.gif

jo Ulric de Varens Pergolese nepakartojamas kvapas, nieko panasaus nesu uosciusi mmm.
Apskritai gal kas zinote koks galetu buti panasus i juos kvapas is brangesniu kvapu?
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 18, 10:52)
jo Ulric de Varens Pergolese nepakartojamas kvapas, nieko panasaus nesu uosciusi mmm.
Apskritai gal kas zinote koks galetu buti panasus i juos kvapas is brangesniu kvapu?

jie saldus ar kokie?
Atsakyti
sveikutes, gal zinot kur gauti siu kvepaliuku? anksciau buvo Droge, bet seniai butent tokiu nebematau verysad.gif
user posted image[/IMG]

Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 10 19, 00:58)
sveikutes, gal zinot kur gauti siu kvepaliuku? anksciau buvo Droge, bet seniai butent tokiu nebematau  verysad.gif
user posted image[/IMG]

shitie tai nerealus kvepalai....turiu namie jau trecia buteliuka...irgi pastebejau, kad droge jau nebera.... verysad.gif ...gal kokioj kosmadoj ar sarmoj paziurek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 18, 18:24)
jie saldus ar kokie?

sunku pasakyti, saldus lb jie nera, arba gal kitaip ivardinti galima cukruota citrina, kas keisciausia tai buvo vieninteliai kvepalai, aisku prie 10 m, kurie patikdavo visiem be isimties, o rudeni/ziema ypac skaniai atsiskleidzia, nors atrodytu labiau tinkantys siltam sezonui. Laiko labai gerai, kvapas nepigus.
Atsakyti
Man visai įdomūs pasirodė naujieji Betty Barclay kvepaliukai

http://www.bettybarc...de/konzept.html
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2007 10 19, 06:47)
shitie tai nerealus kvepalai....turiu namie jau trecia buteliuka...irgi pastebejau, kad droge jau nebera.... verysad.gif ...gal kokioj kosmadoj ar sarmoj paziurek... g.gif

sitie man patys geriausi, geresni uz visokias escadas, bet kodel jie dingo tai nesuprantu, anksciau budavo tik droge ir svaros prekese dar esu macius. sarmoj ir kosmadoj niekada nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 19, 09:13)
sunku pasakyti, saldus lb jie nera, arba gal kitaip ivardinti galima cukruota citrina, kas keisciausia tai buvo vieninteliai kvepalai, aisku prie 10 m, kurie patikdavo visiem be isimties, o rudeni/ziema ypac skaniai atsiskleidzia, nors atrodytu labiau tinkantys siltam sezonui. Laiko labai gerai, kvapas nepigus.

labai idomu bigsmile.gif o kur parsiduoda ir kaip atrodo, smalsu kazkaip pauostyt.
ir kokia kaina/kiekis? smile.gif
QUOTE(Lenora @ 2007 10 19, 10:47)
Man visai įdomūs pasirodė naujieji Betty Barclay kvepaliukai

http://www.bettybarc...de/konzept.html

kokia kaina?koks mazdaug kvapas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 19 spalio 2007 - 19:18
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 19, 20:16)
labai idomu  bigsmile.gif  o kur parsiduoda ir kaip atrodo, smalsu kazkaip pauostyt.
ir kokia kaina/kiekis? smile.gif

Ulric De Varens "Rue Pergolese" (1996 m) atrodo taip:
user posted image
Matau juos Drogas parduotuvėse. Šiaip man tai bene vieninteliai kvepalai, kurie kvepia frezijomis. Net tarp brangesnių nerandu tokio varianto. rolleyes.gif Dėl kainos ir kiekio nepasakysiu, bet tos pačios firmos dauguma kitų kvepalų parduodami po 30 ir 75 ml, o kainos atitinkamai 30 ir 40 Lt.

Iš Ulric De Varens yra dar vienas neblogas variantas, bet saldesnis, labiau moteriškas, vanilinis ir prabangus "UDV pour elle" :
(Bet ne jų chic-issime, gold-issime versijos)
user posted image

Dar vienas, man labai T.Mugler Angel primenantis, "Miss Varens":
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 19, 20:48)
Ulric De Varens "Rue Pergolese" (1996 m) atrodo taip:
user posted image
Matau juos Drogas parduotuvėse. Šiaip man tai bene vieninteliai kvepalai, kurie kvepia frezijomis. Net tarp brangesnių nerandu tokio varianto. rolleyes.gif Dėl kainos ir kiekio nepasakysiu, bet tos pačios firmos dauguma kitų kvepalų parduodami po 30 ir 75 ml, o kainos atitinkamai 30 ir 40 Lt.

Iš Ulric De Varens yra dar vienas neblogas variantas, bet saldesnis, labiau moteriškas, vanilinis ir prabangus "UDV pour elle" :
(Bet ne jų chic-issime, gold-issime versijos)
user posted image

wub.gif wub.gif o jei pergolese, tai buvo vieni iš pirmųjų mano kvepalų ir taip patikę.. dabar jau nebesikvepinu, ir antrijei neblogi thumbup.gif
Atsakyti