Mėgstu Diavolo Hypnotic, bruno banani "About women".
Vasarą kažkodėl labai patiko Ulric de Varens "Mini kiss". Nuolat purškiausi.
Dar turiu Avon "Pur blanca", prieš šimtą metų padovanotus. Kartais visai mielai pasipurškiu.
Gal kasnors matete zalius Lily Prune? Esu turejus, labai patiko, noreciau dar, bet kazakaip akyse niekad neuzkliuvo, gal ju nebera? O siaip kokiose indeliuose dabar supakuoti Lily Prune kvepaliukai? Anksciau budavo tokiame buteliuke, kaip rankinukas, o dabar?
QUOTE(minka @ 2007 10 13, 18:22)
EXCLAMATION .Cia is visai tokiu pigesniu, bet buvo ivairiu rusiu, labiausiai patiko zali.Ech nostalgija, budama moksleive naudojau...
As irgi
Pamenu mano megstamiausi is pigiu buvo Pergalesse(atrodo taip rasomi).Jie ir dabar yra prekyboj,toks geltonai melynas buteliukas.Kvapas nerealus.
EXCLAMATION?? kur juos perkat? toks neregetas , nematytas daiktas
Papildyta:
o pardavineja tokiais rinkiniais ar galima nusipirkt pvz vein kvapnu vandeni, kaip ten maciau toki?
Papildyta:
QUOTE(Dreda @ 2007 10 11, 13:15)
aha...labai gera shita linija...priesh metus gavau dovanu kuno eliksyra, na jau laiko tai visa diena ir toks malonus kvapa
o pardavineja tokiais rinkiniais ar galima nusipirkt pvz vein kvapnu vandeni, kaip ten maciau toki?
QUOTE(mandolina @ 2007 10 15, 20:25)
Viskas atskirai parduodama
QUOTE(massandra @ 2007 10 15, 20:08)
Pamenu mano megstamiausi is pigiu buvo Pergalesse(atrodo taip rasomi).Jie ir dabar yra prekyboj,toks geltonai melynas buteliukas.Kvapas nerealus.
Man irgi jie visai nieko Ulric de Varens Pergolesse
QUOTE(F_A @ 2007 10 16, 13:47)
Viskas atskirai parduodama
o tada super galvojau, jau tektu viska pirkti... gal esi naudojus koki skanu kvapnu vandeni?gundaus kvapniu vandeniu su baltosios arbatos ekstr
QUOTE(mandolina @ 2007 10 16, 14:59)
o tada super galvojau, jau tektu viska pirkti... gal esi naudojus koki skanu kvapnu vandeni?gundaus kvapniu vandeniu su baltosios arbatos ekstr
L'erbolario yra EDP su baltaja arbata ir migdolais, gundaus nusipirkt