Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Esu isbandzius keleta nebrangiu kvepalu gyvenime (is Avon, Oriflame, siaip kazkokiu neaiskaus ispilstymo doh.gif ) - pasakiau sau, kad geriau jau tada tik svara+paprastas dezodorantas, neu pigus kvepalai... Dar dar galeciau eiti i kompromisa del Avon kvepalu kai kuriu, taciau beveik visi jie pabuve palieka kazkoki "pigumos" kvapa...
Atsakyti
nu jo... Turejau lacoste ir Boso kvepalus.Boso dar puse velnio.o lacoste is vis nelaiko.galiausiai nutariau, kad dabar pirksiu pigesnius kvepalus ir purksiu ju DAUG.gal galit rekomenduot, tokiu, kurie gerai laikytu?(as tikrai zinau, kad tokiu yra-esu turejus) blush2.gif

Be to, gal zinot kur Lily Prune kvepaliuku butu galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 10 08, 15:33)
nu jo... Turejau lacoste ir Boso kvepalus.Boso dar puse velnio.o lacoste is vis nelaiko.galiausiai nutariau, kad dabar pirksiu pigesnius kvepalus ir purksiu ju DAUG.gal galit rekomenduot, tokiu, kurie gerai laikytu?(as tikrai zinau, kad tokiu yra-esu turejus)  blush2.gif

Man atrodo, geriau jau nepatvarieji vandeneliai "bosas ar lakoste" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aromamania: 08 spalio 2007 - 14:52
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 10 08, 15:33)
nu jo... Turejau lacoste ir Boso kvepalus.Boso dar puse velnio.o lacoste is vis nelaiko.galiausiai nutariau, kad dabar pirksiu pigesnius kvepalus ir purksiu ju DAUG.gal galit rekomenduot, tokiu, kurie gerai laikytu?(as tikrai zinau, kad tokiu yra-esu turejus)  blush2.gif

esu macius droguose.... ax.gif tai gal pirkdavai eau de toilette kad neilgai laikydavo? pirk eau de parfum arba parfum ir bus normaliai viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 08 spalio 2007 - 16:40
Bosas tai dar nieko, laiko kai prisipurskiu daug(parfum), o lacoste kad ir slapia iseidavau is namu-nieko. O esat maciusios Lily prune Green tea? anksciau budavo tokioj butelkikej kaip rankinukas, o dabar?
Atsakyti
smile.gif man is pigesniu patinka puma clap.gif puma flowing ar kaip ten jie blink.gif toks rausvas buteliukas. 30ml - apie 49, 50lt rolleyes.gif svelnus kvapas dienai, i darba ar pan 4u.gif
Atsakyti
man is pigesniu EDP patinka L'Erbolario ax.gif Ir pliusas ir minusas kad dauguma ju monoaromatiniai, bet uztat kaip skaniai as mimoza kartais kvelpiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 10, 14:23)
man is pigesniu EDP patinka L'Erbolario ax.gif Ir pliusas ir minusas kad dauguma ju monoaromatiniai, bet uztat kaip skaniai as mimoza kartais kvelpiu wub.gif

Kiek kainuoja ir kur būna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mandolina @ 2007 10 10, 14:55)
smile.gif  man is pigesniu patinka puma clap.gif  puma flowing ar kaip ten jie blink.gif toks rausvas buteliukas. 30ml - apie 49, 50lt rolleyes.gif  svelnus kvapas dienai, i darba ar pan 4u.gif

o man puma woman labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
is labai pigiu Dzintars Kristine puse velnio, tokie gaivus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2007 10 10, 18:40)
Kiek kainuoja ir kur būna?  rolleyes.gif

www.erbolario.lt 4u.gif Ju firmine parde Vilniuje, Mindaugo 5. Kvepaliuku EDP kainos nuo 60 iki 100 lt uz 50 ml thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 11, 08:21)
www.erbolario.lt  4u.gif Ju firmine parde Vilniuje, Mindaugo 5. Kvepaliuku EDP kainos nuo 60 iki 100 lt uz 50 ml thumbup.gif

aha...labai gera shita linija...priesh metus gavau dovanu kuno eliksyra, na jau laiko tai visa diena ir toks malonus kvapa wub.gif
user posted image
Atsakyti