as kaip ir fm group priklausau zinojau, kad ne s*** pardavinesiu, nes jau buvau isbandziusi juos pati, ir nezinau, klientai kai renkasi, tai dar negirdejau, kad neatitiktu koks kvapas (visvien dazniausiai renkasi tokius, kokius jau turejo).O ir laikosi tikrai gerai.. Nezinau, gal kiekvienam skirtingai viskas. Belekiek kvapu yra, tikrai kiekvienas issirenka ir gana pigiai. Kazkada turejau ir as C-THRU zalia tikrai labai patiko man jiaaamyyyyy dabar tai kvepinuosi escada - into the blue (is FM)
labai labai patinka Adidas FRUITY RHYTHM. netiketai ir neseniai juos aptikau, bet man kvapas
Buvau šnd bonbonkių vyšninių uostyti Bet nepatiko Tokiu tualeto purškalu Gal aš perdedu, bet nepatiko man.
O šiaip tai bonbons man patinka, ypač milkshake Bonkutę sunaudojau prieš pusę metų gal, db vėl kažkaip po truputį pradedu jų užsimanyti Draugas sakė, kad kai pasikvėpinu milkshake tai kvepiu bandelėmis iš maximos Draugės sakė, kad gryna vanilė Nu o vienai pažįstamai ne itin patiko, sakė, kad atsiduoda automobilio gaivikliu, kai tos eglutės būna mašinose pasikabinti Taigi išdėsčiau visų nuomones, o maniškė: tai lb
Bet db kažin ar man jų reikia iš Italijos, kai pavasary buvo knygų mugė parsivežiau tokių blatnesnių kvepalų
O šiaip tai bonbons man patinka, ypač milkshake Bonkutę sunaudojau prieš pusę metų gal, db vėl kažkaip po truputį pradedu jų užsimanyti Draugas sakė, kad kai pasikvėpinu milkshake tai kvepiu bandelėmis iš maximos Draugės sakė, kad gryna vanilė Nu o vienai pažįstamai ne itin patiko, sakė, kad atsiduoda automobilio gaivikliu, kai tos eglutės būna mašinose pasikabinti Taigi išdėsčiau visų nuomones, o maniškė: tai lb
Bet db kažin ar man jų reikia iš Italijos, kai pavasary buvo knygų mugė parsivežiau tokių blatnesnių kvepalų
Jau esu nusivylusi pigiu kvepaliuku paieskomis, noriu kasdieniai tokiu paprastu kad nebutu gaila purskineti. Ale visi c-thru ir b.u. jau pabode, taip kad nezinau ka rinktis.. Gal kuri pagelbetumete?
Avon Tommorow
pigus ir gerai laikosi
pigus ir gerai laikosi
is pigiu patiko kazkada seniai seniai tureti avon "treselle" ir "extraordinary"... dar is pigiu visai nieko puma tokie ruzavam buteliuke...
Papildyta:
Jau esu nusivylusi pigiu kvepaliuku paieskomis, noriu kasdieniai tokiu paprastu kad nebutu gaila purskineti. Ale visi c-thru ir b.u. jau pabode, taip kad nezinau ka rinktis.. Gal kuri pagelbetumete?
na as tai kvepalus ir perku, tam kad juos purskineciaus (kvepinciaus).... beto taip logiskiau, juk gerais kvepaliukais nereikia 10 kart per diena kvepintis kad jaustusi, o pigiais tai turbut kas val reikia kvepintis ir kvepintis... uzknistu....
Papildyta:
QUOTE(Masha @ 2007 08 27, 14:54)
na as tai kvepalus ir perku, tam kad juos purskineciaus (kvepinciaus).... beto taip logiskiau, juk gerais kvepaliukais nereikia 10 kart per diena kvepintis kad jaustusi, o pigiais tai turbut kas val reikia kvepintis ir kvepintis... uzknistu....
QUOTE(Masha @ 2007 08 27, 14:54)
Forume galima rasti ir geresniu kvepaliuku. Ir kainos labai geros buna.
http://www.supermama...howtopic=231760
o gal kuri nors bandėt iš AVON naujus tuos Christian Lacroix kvepaliukus? Reklama graži... nors kaina... 119... čia jau galima ir iš Sarmos ką nors nugriebt..
QUOTE(qqshka @ 2007 10 01, 11:23)
o gal kuri nors bandėt iš AVON naujus tuos Christian Lacroix kvepaliukus? Reklama graži... nors kaina... 119... čia jau galima ir iš Sarmos ką nors nugriebt..
Sarmoj juos vasarą mačiau Tik kainos nepamenu
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 01, 11:26)
Sarmoj juos vasarą mačiau Tik kainos nepamenu
sarmoj? netikiu man tai ju kvapas
QUOTE(etynsur @ 2007 10 01, 11:30)
sarmoj? netikiu man tai ju kvapas
Taip, Vilniuj, Gedimino pr., tik nežinau ar dabar yra