Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

as kaip ir fm group priklausau ax.gif zinojau, kad ne s*** pardavinesiu, nes jau buvau isbandziusi juos pati, ir nezinau, klientai kai renkasi, tai dar negirdejau, kad neatitiktu koks kvapas (visvien dazniausiai renkasi tokius, kokius jau turejo).O ir laikosi tikrai gerai.. Nezinau, gal kiekvienam skirtingai viskas. Belekiek kvapu yra, tikrai kiekvienas issirenka ir gana pigiai. Kazkada turejau ir as C-THRU zalia rolleyes.gif tikrai labai patiko man jiaaamyyyyy tongue.gif 4u.gif dabar tai kvepinuosi escada - into the blue (is FM) wub.gif
Atsakyti
labai labai patinka Adidas FRUITY RHYTHM. netiketai ir neseniai juos aptikau, bet man kvapas wub.gif

Atsakyti
Buvau šnd bonbonkių vyšninių uostyti 4u.gif Bet nepatiko schmoll.gif Tokiu tualeto purškalu lotuliukas.gif Gal aš perdedu, bet nepatiko man.
O šiaip tai bonbons man patinka, ypač milkshake wub.gif Bonkutę sunaudojau prieš pusę metų gal, db vėl kažkaip po truputį pradedu jų užsimanyti wub.gif Draugas sakė, kad kai pasikvėpinu milkshake tai kvepiu bandelėmis iš maximos lotuliukas.gif Draugės sakė, kad gryna vanilė blush2.gif Nu o vienai pažįstamai ne itin patiko, sakė, kad atsiduoda automobilio gaivikliu, kai tos eglutės būna mašinose pasikabinti blush2.gif Taigi išdėsčiau visų nuomones, o maniškė: tai lb wub.gif
Bet db kažin ar man jų reikia iš Italijos, kai pavasary buvo knygų mugė parsivežiau tokių blatnesnių kvepalų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 25 rugpjūčio 2007 - 18:01
help.gif
Jau esu nusivylusi pigiu kvepaliuku paieskomis, noriu kasdieniai tokiu paprastu kad nebutu gaila purskineti. Ale visi c-thru ir b.u. jau pabode, taip kad nezinau ka rinktis.. unsure.gif Gal kuri pagelbetumete?
Atsakyti
Man is pigiuju labai patiko vienu Date kvapas, tik uzmusk neprisimenu kaip tiksliai jie vadinos doh.gif Kvepia persikiukais ir siaip vaisiais kazkokiais, silti tokie wub.gif maximose buna pirkti ax.gif
Atsakyti
Avon Tommorow
pigus ir gerai laikosi
Atsakyti
is pigiu patiko kazkada seniai seniai tureti avon "treselle" ir "extraordinary"... smile.gif dar is pigiu visai nieko puma tokie ruzavam buteliuke...
Papildyta:
QUOTE(Masha @ 2007 08 27, 14:54)
help.gif
Jau esu nusivylusi pigiu kvepaliuku paieskomis, noriu kasdieniai tokiu paprastu kad nebutu gaila purskineti. Ale visi c-thru ir b.u. jau pabode, taip kad nezinau ka rinktis..  unsure.gif Gal kuri pagelbetumete?

na as tai kvepalus ir perku, tam kad juos purskineciaus (kvepinciaus).... ax.gif beto taip logiskiau, juk gerais kvepaliukais nereikia 10 kart per diena kvepintis kad jaustusi, o pigiais tai turbut kas val reikia kvepintis ir kvepintis... lotuliukas.gif smile.gif uzknistu.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 26 rugsėjo 2007 - 13:28
QUOTE(Masha @ 2007 08 27, 14:54)
help.gif
Jau esu nusivylusi pigiu kvepaliuku paieskomis, noriu kasdieniai tokiu paprastu kad nebutu gaila purskineti. Ale visi c-thru ir b.u. jau pabode, taip kad nezinau ka rinktis..  unsure.gif Gal kuri pagelbetumete?

Forume galima rasti ir geresniu kvepaliuku. Ir kainos labai geros buna. wink.gif
http://www.supermama...howtopic=231760
Atsakyti
o gal kuri nors bandėt iš AVON naujus tuos Christian Lacroix kvepaliukus? Reklama graži... nors kaina... 119... čia jau galima ir iš Sarmos ką nors nugriebt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqshka @ 2007 10 01, 11:23)
o gal kuri nors bandėt iš AVON naujus tuos Christian Lacroix  kvepaliukus? Reklama graži... nors kaina... 119... čia jau galima ir iš Sarmos ką nors nugriebt.. blush2.gif

Sarmoj juos vasarą mačiau biggrin.gif Tik kainos nepamenu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 01, 11:26)
Sarmoj juos vasarą mačiau  biggrin.gif  Tik kainos nepamenu  ax.gif

sarmoj? g.gif netikiu ax.gif man tai ju kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 10 01, 11:30)
sarmoj? g.gif  netikiu ax.gif  man tai ju kvapas schmoll.gif

Taip, Vilniuj, Gedimino pr., tik nežinau ar dabar yra ax.gif
Atsakyti