Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(seima @ 2007 07 10, 13:30)
man tai jie prie tokiu vidutiniu(kaip ir naomi campbel ir tt)....nes kaina normali, bet ir kiekis nemazas buna...kai tarkim kitu uz ta suma 20-30ml nusipirktum... ax.gif

na taip, aišku 4u.gif
Atsakyti
Iš pigių man patiko C-THRU . Žalias ir violetinis. Švelnūs ir gaivūs kvapai. Laikosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 07 11, 11:56)
Iš pigių man patiko C-THRU . Žalias ir violetinis. Švelnūs ir gaivūs kvapai. Laikosi gerai.

man irgi žalias patinka, ir laikosi neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
Msn iš pigių tai labai patinka Dzintars kvepaliukai. Laikosi labai gerai ir kvapą galima atrast iš daugybės rūšių.
Atsakyti
kazkada pauosciau Cafe Cafe "Pure Ice" melsvame ilgame buteliuke- man grynas "Light Blue" Dolce&Gabana
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2005 11 10, 10:11)
Iki šiol maniau,kad tik man jie patiko blush2.gif  Nes daugiau iš pažįstamų nieks tokių neturėjo.Nu bet žiūriu ne aš vienintelė juos wub.gif  mirksiukas.gif

ir ir zali tie super thumbup.gif dar pamenu mokytoja lietuviu sako eina sau kuom tu pasikvepinus, man taip priemna kvepalus kai jauna turejau tokie nerealus, niekur tokiu neberadau ir tt, tai pasakiau kokie sako leksiu pirkt biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man skaniai nauji pumos kvepia toks kaip zalias buteliukas, taip pat gabriela sabatini "Wild vind" p.s. jei pavadinima teisingai parasiau nes juos pries kokius 4m turejau, taip pat bruno banani bei mexx
Atsakyti
iš tų pigesnių man skaniausi Gabrielos sabatinni "Devotion". dar ir dabar jaučiu nusipirkčiau, nes sentimentus jaučiu tam kvapui. visiškai pigių niekada nepirkčiau, tada jau geriau švaraus kūno kvapas. kažkur skaičiau, kad pigūs kvepalai moteriai visiškai netinka ir su tuo sutinku. tada jau geriau kvapnus kūno pienelis, ar iš l'occitane tepami natūralus kvepaliukai - nelabai brangūs jie.
Atsakyti
Kiek paskaičiau šią temą, tai žalieji C-Thru valdo thumbup.gif Ir man jie patiko, reikės dar kada įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2007 07 19, 11:45)
Kiek paskaičiau šią temą, tai žalieji C-Thru valdo  thumbup.gif  Ir man jie patiko, reikės dar kada įsigyti  smile.gif

o maximoj ar rimi yra ju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 07 20, 10:00)
o maximoj ar rimi yra ju? 4u.gif

yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 13, 13:44)
iš tų pigesnių man skaniausi Gabrielos sabatinni "Devotion". dar ir dabar jaučiu nusipirkčiau, nes sentimentus jaučiu tam kvapui. visiškai pigių niekada nepirkčiau, tada jau geriau švaraus kūno kvapas. kažkur skaičiau, kad pigūs kvepalai moteriai visiškai netinka ir su tuo sutinku. tada jau geriau kvapnus kūno pienelis, ar iš l'occitane tepami natūralus kvepaliukai - nelabai brangūs jie.

va va, sutinku-jau geriau svaraus kuno kvapas nei bet kokie kvepalai drinks_cheers.gif katik parduotuvej buvau,tai glavojau padusiu--moteriske tieeek priskvepinus papigiai(+susimaise su prakaito kvapu),tai vos eilej isstovejau... doh.gif
Atsakyti