Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 17, 11:23)
Neperku pigiu kvepalu. Jei negaliu nusipirkti geru, tai perku tu paciu geru serijos dezodoranta. Gaunasi kaina mazdaug kaip tu pigiu kvepalu smile.gif

Aš lygiai taip pat neperku, tam užteko pirmą kartą Kristianoje nusipirktų kvepalų. Visi pigūs kvepalai turi kažkokį specifinį kvapą, kuris "išlenda". O gerų kvepalų to paties pavadinimo dezodorantas-tikrai gera alternatyva, kai labai norisi, o įra svarbesnių pirkinių. Be to kiekis didelis, gal kvapas ir išlieka trumpiau.
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2007 05 17, 12:17)
Dabar, kiek pastebejau, visi pigus kvepalai turguj, yra brangiu kvepalu analogai, tik pavadinimas iskraipytas  lotuliukas.gif Kvapas kazkiek turi panasumo ax.gif Pazistama nusipirko tipo gabbana "Light blue" uz 15lt. lotuliukas.gif Kai papurski, tai tokiu spiritu uznesa, paskui, kai nugaruoja kazkiek panasu i ta tikraja gabbana, o uz pusvalanduko tik prisiminimai, kvapo nerasta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif dažnai į įstaigą, kurioje dirbu užsuka visokie prekiautojai, siūlantys neva "tikrus" kvepalus iš Sarmos, Kristianos. Tai moteriškė net iki pamėlynavimo įrodinėjo, kad pardavinėja "tikrus" Thery Mugler (gal teisingai pavardę parašiau) "Angel" kvepalus, kurių nei kvapas, nei flakonas toli gražu nepriminė originalo. Turėjo žinoma ir kitokių.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 06 15, 21:39)
Gal kas matet dar prekyboj prancuziska toileto vandeni pavadinimu 'Ninetynine'???? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  g.gif  Labai noreciau isgyti wub.gif
va foto
user posted image

Kažkada turėjau tokį. Kvapas neblogas buvo, bet laikėsi neįpatingai ilgai. Bet gal ir antrą kartą susigundyčiau nusipirkti smile.gif
Atsakyti
siandien Eurokose maciau naujus Bon Bons, vysniu kvapo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 09, 14:42)
siandien Eurokose maciau naujus Bon Bons, vysniu kvapo  bigsmile.gif

oooo kaip idomu bigsmile.gif lekiu uostyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 09, 14:42)
siandien Eurokose maciau naujus Bon Bons, vysniu kvapo  bigsmile.gif

Vajė, o aš visą laiką galvojau, kad čia vaikiški kvepalai blink.gif . Aš dukrai perku tokius (pirmus nupirkau, kai jai buvo 4 metai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 09 liepos 2007 - 18:09
QUOTE(Nome @ 2007 07 09, 19:08)
Vajė, o aš visą laiką galvojau, kad čia vaikiški kvepalai  blink.gif . Aš dukrai perku tokius (pirmus nupirkau, kai jai buvo 4 metai)

Taip ir yra,bet juk nedraudziama ir suaugusiems naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 09, 19:19)
Taip ir yra,bet juk nedraudziama ir suaugusiems naudot smile.gif

Tai aišku, kad galima 4u.gif , bet aš savęs neįsivaizduoju tokius kvepalus naudojančios (čia gink Dieve, ne joks priekaištas toms, kurios naudoja)
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 09, 19:34)
Tai aišku, kad galima  4u.gif , bet aš savęs neįsivaizduoju tokius kvepalus naudojančios (čia gink Dieve, ne joks priekaištas toms, kurios naudoja)

Na as issivaizduoju,man 22 metai,dar nesu solidi motera,geriu sokoladini pieneli Miau,valgau kudikiams skirtas obuoliu tyreles(lb skanu),taigis ir kvepaliukais vaikiskais pasikvepinciau jei patiktu ir kvapas issilaikytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 07 09, 20:34)
Tai aišku, kad galima  4u.gif , bet aš savęs neįsivaizduoju tokius kvepalus naudojančios (čia gink Dieve, ne joks priekaištas toms, kurios naudoja)

as turiu Sugar Baby, skanus ir lengvas kvapas, MB sako, kad kvepiu obuoliu kompotu biggrin.gif pasipurskiu kai bunu namie rolleyes.gif
Atsakyti
pries kelias dienas Eurokose nusipirkau Naomi Campbel "Cat deluxe at night"-bet prikau dezodoranta....nu labai skaniai man kvepia jis wub.gif vis pauostydavau 'cat deluze', bet niekaip nesupratau patinka ar ne man tas kvapas,o va sitie 'at night' tikrai patiko thumbup.gif tik pirkau dezodoranta, nes idomu prisijaukinsiu kvapa ar atsibos greitai... ax.gif
Atsakyti
o puma kvepaliukai (ar ten EDT) irgi priskiriami prie pigių? g.gif
nusižiūrėjau rožiniam buteliuke (flowing rodos) ir tie naujieji visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 09, 21:20)
o puma kvepaliukai (ar ten EDT) irgi priskiriami prie pigių? g.gif
nusižiūrėjau rožiniam buteliuke (flowing rodos) ir tie naujieji visai nieko rolleyes.gif

man tai jie prie tokiu vidutiniu(kaip ir naomi campbel ir tt)....nes kaina normali, bet ir kiekis nemazas buna...kai tarkim kitu uz ta suma 20-30ml nusipirktum... ax.gif
Atsakyti