Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Siandra @ 2006 01 09, 11:21)
O man tai is tu pigesniu Thays Dreams patinka...  biggrin.gif  Toks lengvas. saltokas ir gaivus kvapas...O ir kvepia ilgai, tik gaila, kad po to as jau greit to kvapo nebejauciu... rolleyes.gif

Man irgi faini. Turėjau, tai tikrai ilgai kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 10, 08:38)
Man irgi faini. Turėjau, tai tikrai ilgai kvepia ax.gif

Kur ju yra pirkt?Gal saldus?Kokia kaina?ACIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 10, 15:10)
Kur ju yra pirkt?Gal saldus?Kokia kaina?ACIU ax.gif

Tai kad labai seniai turėjau, gal prieš kokius keturis metus. Bent tada pirkau Sarmoje, kainavo gal apie 40 Lt, nebepamenu. Gal kiek įsaldumą , bet ne perdaug. Iš tokio stiliaus kaip "Wild wind", tik kiek lengvesni. Nebepamenu jau gerai to kvapo, tik žinau , kad man patiko. Na jau pats pavadinimas "Dreams" sako, kad jie romantikėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuikiene @ 2006 01 07, 19:21)
Kai kisenese beveik vien vejai, o kvepeti norisi skaniai blush2.gif
Kas ka isbandet ir patiko, pasidalinkit patirtim, ispudziais mirksiukas.gif

o man visai nieko kvepaliukai gal už 10lt (vienus turiu, retai naudoju, bet patinka). Būna IKI (gal ir kitur), kur pavadinimai būna kaip originalų. o dėžutės tokios pilkos arba auksinės. na visą dieną nesilaiko, bet pakankamai ilgai kvapas laikosi (ne valandą) smile.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif Siandien uzejau i muges ir netycia uzmeciau aki i kvepalus ir nustebau 4u.gif Maciau tu kaip tariamu "padielku"- zymiu firmu kvepalu kopiju ... 8ml apie 12 litu. Kazkaip nezinojau anksciau kad juos mugese pardavineja...Galvoju gal vertetu nusipirkti ir paziuret gal atitiks kvapas tikruosius kvepalus,bet kazkaip greit apsigalvojau nors ten buwo mano megstamu salvador dali kvepaliukai ax.gif ir escados ibei visokiu kitokiu... tai va gal kadanors esate kuri pirkus tokiu kopiju?a kvapas nors kiek panasus? ar nors kiek issilaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2006 01 14, 20:02)
Sweikos smile.gif Siandien uzejau i muges ir netycia uzmeciau aki i kvepalus ir nustebau 4u.gif Maciau tu kaip tariamu "padielku"- zymiu firmu kvepalu kopiju ... 8ml apie 12 litu. Kazkaip nezinojau anksciau kad juos mugese pardavineja...Galvoju gal vertetu nusipirkti ir paziuret gal atitiks kvapas tikruosius kvepalus,bet kazkaip greit apsigalvojau  nors ten buwo mano megstamu salvador dali kvepaliukai ax.gif  ir escados ibei visokiu kitokiu... tai va gal kadanors esate kuri pirkus tokiu kopiju?a kvapas nors kiek panasus? ar nors kiek issilaiko? g.gif

Paprasyk,jos kvapus duoda gi pauostyti wink.gif
O laikesi bent jau angel plagiatas visa diena ir per nakti, bet cia del to,kad jie saldus. Pabandyti,juk galima - ne karve kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2006 01 14, 21:02)
Sweikos smile.gif Siandien uzejau i muges ir netycia uzmeciau aki i kvepalus ir nustebau 4u.gif Maciau tu kaip tariamu "padielku"- zymiu firmu kvepalu kopiju ... 8ml apie 12 litu. Kazkaip nezinojau anksciau kad juos mugese pardavineja...Galvoju gal vertetu nusipirkti ir paziuret gal atitiks kvapas tikruosius kvepalus,bet kazkaip greit apsigalvojau  nors ten buwo mano megstamu salvador dali kvepaliukai ax.gif  ir escados ibei visokiu kitokiu... tai va gal kadanors esate kuri pirkus tokiu kopiju?a kvapas nors kiek panasus? ar nors kiek issilaiko? g.gif

Na as irgi turejau keleta kartu tos kvepaliukus,visai nieko,kaip uz tokia kaina tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 15, 11:13)
Na as irgi turejau keleta kartu tos kvepaliukus,visai nieko,kaip uz tokia kaina tai  thumbup.gif

man irgi angel plagiatas laikosi normaliai 4u.gif o pabandziau nusipirkt escada kvepaliukus tai smirdi jie man, visai ne toks kvapas, kazkaip tik kai kurie kvapai atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 01 16, 02:17)
man irgi angel plagiatas laikosi normaliai 4u.gif  o pabandziau nusipirkt escada kvepaliukus tai smirdi jie man, visai ne toks kvapas, kazkaip tik kai kurie kvapai atitinka smile.gif

O kiek uz plagiata mokejai Angel?Maciau 100lt turguj 50ml 4u.gif O kiek jie parduotuvej kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 15, 18:11)
O kiek uz plagiata mokejai Angel?Maciau 100lt turguj 50ml 4u.gif O kiek jie parduotuvej kainuoja?

Jei as ne klystu tai mes kalbam apie analogus, 8 ml apie 12 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 01 15, 15:17)
man irgi angel plagiatas laikosi normaliai 4u.gif  o pabandziau nusipirkt escada kvepaliukus tai smirdi jie man, visai ne toks kvapas, kazkaip tik kai kurie kvapai atitinka smile.gif

jo, aš ir buvau pirkus escada... magnetism , fu smirda man jie...tiksliau turi toki"prieskoni" kaip sovietiniai kvepalai bobučių...nu man nelabai..
kitų pirkti nebandžiau

draugė nusipirko adidas raudonus...mmm kaip kvepia skaniai....saldumėlis toks
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 15, 17:11)

as pirkau pripildoma buteliuka, tai su buteliuku mokejau 10 lt 4u.gif o kiek ten ml yra nezinau, gal kokia 10 ml ir yra smile.gif
Atsakyti