Kiekvienam savo. Bet aš turiu ir pigius, norėdama patausoti gerus. Mėgstu būti visada pasikvėpinusi, tai po namus ar kad ir kasdienai naudoju T-hru juodus
Dabar, kiek pastebejau, visi pigus kvepalai turguj, yra brangiu kvepalu analogai, tik pavadinimas iskraipytas Kvapas kazkiek turi panasumo Pazistama nusipirko tipo gabbana "Light blue" uz 15lt. Kai papurski, tai tokiu spiritu uznesa, paskui, kai nugaruoja kazkiek panasu i ta tikraja gabbana, o uz pusvalanduko tik prisiminimai, kvapo nerasta
O kaip jums Dzintars HIT Red, orange, blue ir tt..
QUOTE(Tučka @ 2007 05 28, 21:33)
as seniau pirkdavau dzintars, tai labai patiko o siaip pigiu negaliu pakesti jie turi toki specifini spirito kvapa
Susigundziau HIT red. parduotuveje uosciau lyg ir buvo panasus i Givenchy hot couture, po to grizus supratau, kad man o siaip kvapas neuznesa i koki pigu, neikyrus (braskytes gali uzuosti), truputi man per saldus vasarai. ir dar laiko ne per ilgiausiai, bet manau, jog tai normalu - tualetinis vanduo o siaip sunku, ka ir pasakyti... skonio reikalas
visgi islenda tas specifinis kvapas
QUOTE(Lalaa @ 2007 05 28, 22:53)
visgi islenda tas specifinis kvapas
aga, nes sekmingai stovi ant lentynos
QUOTE(Lelinka @ 2007 05 28, 21:52)
Susigundziau HIT red. parduotuveje uosciau lyg ir buvo panasus i Givenchy hot couture, po to grizus supratau, kad man o siaip kvapas neuznesa i koki pigu, neikyrus (braskytes gali uzuosti), truputi man per saldus vasarai. ir dar laiko ne per ilgiausiai, bet manau, jog tai normalu - tualetinis vanduo o siaip sunku, ka ir pasakyti... skonio reikalas
Ir as red uosciau, bet jau kaip uzknisa, kai nuimineti visi purkstukai maximoj, tai demonstratyviai atidariau dezute ir pauosciau is tenai papurskus Man jie kazka is vaikystes primine
QUOTE(Tučka @ 2007 05 28, 20:33)
MAN TAI PATIKO HIT BLUE, O KVAPAS VISAI NEBLOGAI LAIKOSI. IŠ VISO DZINTARS PRODUKCIJA YRA GANA GEROS KOKYBĖS, TIK KAD JIE NEIŠLEIDŽIA PINIGŲ REKLAMAI , TAI DĖL TO JIE IR NEBRANGI PRODUKCIJA. O JŲ PRODUKTAI IŠ NATŪRALIŲ MEDŽIAGŲ.
Gal kas matet dar prekyboj prancuziska toileto vandeni pavadinimu 'Ninetynine'???? Labai noreciau isgyti
va foto
va foto
O ar kuri perkat firminiu kvepaliuku dezodorantus, buna sarmoj, eurokos - gan didelis kiekis bet kaina visai nedidele Noretusi atsiliepimu