Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Neperku pigiu kvepalu. Jei negaliu nusipirkti geru, tai perku tu paciu geru serijos dezodoranta. Gaunasi kaina mazdaug kaip tu pigiu kvepalu smile.gif
Atsakyti
Kiekvienam savo. Bet aš turiu ir pigius, norėdama patausoti gerus. Mėgstu būti visada pasikvėpinusi, tai po namus ar kad ir kasdienai naudoju T-hru juodus ax.gif
Atsakyti
Dabar, kiek pastebejau, visi pigus kvepalai turguj, yra brangiu kvepalu analogai, tik pavadinimas iskraipytas lotuliukas.gif Kvapas kazkiek turi panasumo ax.gif Pazistama nusipirko tipo gabbana "Light blue" uz 15lt. lotuliukas.gif Kai papurski, tai tokiu spiritu uznesa, paskui, kai nugaruoja kazkiek panasu i ta tikraja gabbana, o uz pusvalanduko tik prisiminimai, kvapo nerasta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jums Dzintars HIT g.gif Red, orange, blue ir tt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 28, 21:33)
O kaip jums Dzintars HIT  g.gif  Red, orange, blue ir tt..  smile.gif

as seniau pirkdavau dzintars, tai labai patiko bigsmile.gif o siaip pigiu negaliu pakesti schmoll.gif jie turi toki specifini spirito kvapa g.gif
Atsakyti

Susigundziau HIT red. parduotuveje uosciau lyg ir buvo panasus i Givenchy hot couture, po to grizus supratau, kad man umn.gif o siaip kvapas neuznesa i koki pigu, neikyrus (braskytes gali uzuosti), truputi man per saldus vasarai. ir dar laiko ne per ilgiausiai, bet manau, jog tai normalu - tualetinis vanduo mirksiukas.gif o siaip sunku, ka ir pasakyti... skonio reikalas smile.gif
Atsakyti

visgi islenda tas specifinis kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 05 28, 22:53)
visgi islenda tas specifinis kvapas  g.gif

aga, nes sekmingai stovi ant lentynos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 05 28, 21:52)
Susigundziau HIT red. parduotuveje uosciau lyg ir buvo panasus i Givenchy hot couture, po to grizus supratau, kad  man umn.gif  o siaip kvapas neuznesa i koki pigu, neikyrus (braskytes gali uzuosti),  truputi man per saldus vasarai. ir  dar laiko ne per ilgiausiai, bet manau, jog tai normalu - tualetinis vanduo mirksiukas.gif o siaip sunku, ka ir pasakyti... skonio reikalas smile.gif

Ir as red uosciau, bet jau kaip uzknisa, kai nuimineti visi purkstukai maximoj, tai demonstratyviai atidariau dezute ir pauosciau is tenai papurskus lotuliukas.gif Man jie kazka is vaikystes primine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 05 28, 20:33)

MAN TAI PATIKO HIT BLUE, O KVAPAS VISAI NEBLOGAI LAIKOSI. IŠ VISO DZINTARS PRODUKCIJA YRA GANA GEROS KOKYBĖS, TIK KAD JIE NEIŠLEIDŽIA PINIGŲ REKLAMAI , TAI DĖL TO JIE IR NEBRANGI PRODUKCIJA. O JŲ PRODUKTAI IŠ NATŪRALIŲ MEDŽIAGŲ.
Atsakyti
Gal kas matet dar prekyboj prancuziska toileto vandeni pavadinimu 'Ninetynine'???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif g.gif Labai noreciau isgyti wub.gif
va foto
user posted image
Atsakyti
O ar kuri perkat firminiu kvepaliuku dezodorantus, buna sarmoj, eurokos - gan didelis kiekis bet kaina visai nedidele ax.gif Noretusi atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti