Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

O nebūna Bi-es po 50ml ar tik po 100ml? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 23, 16:09)
Geriau tureti vienus geresnius negu 5 tokius po 15lt  rolleyes.gif  ax.gif

Pritariu 100 proc. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 17:18)
Pritariu 100 proc.  bigsmile.gif

tikra tiesa-kas is to,kad turesi 5 neoriginalius kvepalus, kurie prastai laiko ir uz juos sumokesi 100Lt..geriau uz ta 100Lt nusipirkt originalius, kurie tikrai laikys zymiai ilgiau ir uzteks ju ilgesniam laikui...

dabar jau tiek tu kvepalu pilna, kad originalius gali ir uz 50Lt nusipirkt...nu net Adidas kvepaliukai tikrai nebrangus ir kvapnus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as prisiskaiciusi nusipirkau BON BONS Pesca pop, labai mielas persikinis kvapas ir buvau labai patenkinta kol draugas pasake, kad kaip tualeto gaiviklis unsure.gif
Dar Eurokose uosciau ir ant rankos prisipurskiau irgi forume minetu Betty Barclay Rubin, nu fantastika thumbup.gif Man tikrai labai super kvapas, ir ant tos rankos kaip ilgai laikesi... rolleyes.gif Pirksiu artimiausiu metu!!!!! Tik ner jau tokie bais ir pigus, 39 Lt kainuoja mazulytis buteliukas 15 ml...
Atsakyti
kam patinka C-Thru zali,tai dabar droge akcija ir jie po 15,99Lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 02 22, 14:21)
user posted image
Pasipurskiau maximoj sitais, atseit Armani Code analogas, ispudzio nepaliko  schmoll.gif
Mama naudoja True Purity (an. CD Pure Poison) ir baisiai patenkinta,
man irgi skanu, bet ne ant saves.

tai va naudoju db ir tuos ir tuos..abu man nerealus smile.gif respect bi-es uz juos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man iš pigių labai patiko Creation Lamis ,, Every woman" delux Limited Edition. Kvapas labai malonus ir laikosi gerai. darbe visi klausė, kas čia per kvepaliukia, nes visiems kvapas labai patiko. Pirkau iš Eurokos.
Atsakyti
pas platintoja pirkau PINKY kvepaliukus ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
labai pavasariski clap.gif ir gana nebrangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dukra ERNESTA @ 2007 02 05, 23:20)
kodel gailima originalios taros? butent del to, kad tara neoriginali- kvepalu kaina yra ne 150-240lt, o 35lt. firmos ikurejas sudare sutarti su daugeliu firmu, kurios dave licenzija pilstyti kvepalus, juos platinti nenaudojant vardo. butent uz ta varda ir originalia tara yra mokami tie dideli pinigai parduotuvese. tad tai tikrai ne fuflo. na bet suprantu, kad nepasitikit, as turbut irgi pati neisbandzius, nepatikeciau. dabar kadangi isbandziau- zinau kaip kas. o jus suprantu.

o cia kartais ne FM kvepalai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramele @ 2007 02 17, 17:02)
Užsimaniau saldžių kvepaliukų, niam niam wub.gif  gal galit pasiūlyti kokių? tjp sunku išsirinkti verysad.gif  Visada nueinu į kokią parduotuvę prisikvepinu tuziną skirtingų kvepalų ir paskui nesusiprantu katrie čia kvepia, kurie smirda doh.gif nuu gal žinote mielosios kokių niamnių, kvepaliukų, saldžių,mm? wub.gif  wub.gif

Man visai nieko Elizabeth Taylor, saldus kvepaliukai is pradziu ne visai patiko o dabar thumbup.gif
Atsakyti
Mamos, neskaičiau visos temos ax.gif tai sorry, jei jau buvo apie tai paminėta. Norėčiau nusipirkti nebrangius kvepalus, kvapą tai išsirinkti nesunku, tačiau kaip taisyklė jie labai prastai laikosi, tenka purkštis kas valandą ir vis tiek aplinkiniai nieko neužuodžia doh.gif Gal patarsit kokius kvepalus, kurie ilgai kvepėtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 04 19, 18:48)
Mamos, neskaičiau visos temos  ax.gif  tai sorry, jei jau buvo apie tai paminėta. Norėčiau nusipirkti nebrangius kvepalus, kvapą tai išsirinkti nesunku, tačiau kaip taisyklė jie labai prastai laikosi, tenka purkštis kas valandą ir vis tiek aplinkiniai nieko neužuodžia  doh.gif  Gal patarsit kokius kvepalus, kurie ilgai kvepėtų?  4u.gif

JEIGU IŠSIRENKATE KVAPĄ, TAI PIRKITE IŠ ,,DZINTARS'' PRODUKCIJOS KVEPALIUKUS. PAVYZDŽIUI DABAR MAXIMOJ YRA IR NAUJŲ KVAPŲ . MAN IŠ TŲ ,,LUCKY FANTAZY ''LABAI PTIKO, NES AŠ MĖGSTU GAIVESNIUS KVAPUS. BUVO KITI IR SALDESNI KVAPAI. NA, KIEKVIENAS KVAPĄ RENKASI PAGAL SAVE.
BUVO KVEPALIUKŲ NE VIENOS ŪŠIES, MANAU KIEKVIENAS GALI PRSIRINKTI PAGAL SAVO SKONĮ. O JŲ IR KAINA PRIEINAMA, IR LAIKOSI GANA GERAI.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 04 19, 17:48)
Mamos, neskaičiau visos temos  ax.gif  tai sorry, jei jau buvo apie tai paminėta. Norėčiau nusipirkti nebrangius kvepalus, kvapą tai išsirinkti nesunku, tačiau kaip taisyklė jie labai prastai laikosi, tenka purkštis kas valandą ir vis tiek aplinkiniai nieko neužuodžia  doh.gif  Gal patarsit kokius kvepalus, kurie ilgai kvepėtų?  4u.gif

Žinok anksčiau C-thru naudodavau, žalius, nu sakyčiau neblogai laikydavosi rolleyes.gif Anksčiau kainavo apie 30lt, kaip dabar tai nežinau, bet man jų užtekdavo ilgaaaaam blink.gif
Atsakyti