Pasipurskiau maximoj sitais, atseit Armani Code analogas, ispudzio nepaliko
Mama naudoja True Purity (an. CD Pure Poison) ir baisiai patenkinta,
man irgi skanu, bet ne ant saves.
QUOTE(s@gute @ 2007 02 22, 12:28)
uosčiau ir nusipirkau "beautiful women", o kokį originalą atitinka nežinau
atsiprašau, suklydau ne La Rive, o Fabio Versa.
QUOTE(M & G @ 2007 02 22, 16:37)
Šiandien nusipirkau Bi-es Sky blue (an. D&G Light Blue). Kvapas tikrai labai panašus, žiūrėsiu kaip laikys Ten pasirinkimas pakankamas.
kur pasirinkimas pakankamas?
QUOTE(Shokoladine @ 2007 02 23, 11:10)
kur pasirinkimas pakankamas?
Pamiršau parašyti, nors buvo mintyse. Droge
QUOTE(Damapupika @ 2007 02 23, 12:22)
Maciau turguj buvo dolce&gabanna "Light blue" padielka pardavinejama. Nepagalvojau paklaust kiek kainuoja ... gal kuri pirkot ar bent numanot kiek galetu kainuot ?
Ta dolce&gabanna "Light blue" net kelios firmos yra padirbusios, man turguj rode kelis variantus, bet sake kad tipo panasiausias ir labiausiai perkamas Donna Carina "Like a sky" ipakavimas toks kaip ir originaliu, sviesus buteliukas ir melynas kamstelis. 90 ml kainuoja 18 lt. Nusipirkau, na kiek to panasumo nezinau, jau buvau pries tai sitoj pacioj berods temoj rasiusi, kad kai pasikvepinau bendradarbes klause ar dolce&gabanna kvepinuosi, bet asmeniskai man tai nera jie labai panasus, light blue tokie labai gaivus lengvi, o sitie man kazkokie saldesni, sunkesni, nors aisku panasumo yra, ir laikosi neblogai:)
Maciau Droge akcija C-THU (nezinau ar teisingai parasiau) zaliems kvepaliukams 30ml. Bet man kazkodel pasirode kad ju galiojimo laikas eina i pabaiga, gal kas pirko?
reikės ir man Bi-es tada pauostinėti nei nežinojau, kad jie yra analogai kitų kvepaliukų o kurie iš Bi-es skaniausi ir saldžiausi,mm?
QUOTE(Caramele @ 2007 02 23, 14:38)
reikės ir man Bi-es tada pauostinėti nei nežinojau, kad jie yra analogai kitų kvepaliukų o kurie iš Bi-es skaniausi ir saldžiausi,mm?
BI-es NOA kvepalu analogas saldokas, bet gal ne is paciu saldziausiu
vakar cia prisiskaiciusi nuejau i Droga ir pasipursiau ant rankos, tai tikrai panasus laikosi puse velnio, nes pasipurskiau per pietus, tai po darbo grizusi namo dar uzuodziau ant rieso
QUOTE(Caramele @ 2007 02 23, 15:38)
As turejau Kenzo Flower analoga is Bi-es, man atrodo kad jie laabai panasus. Bet kazkaip man tie pigus kvepalai is pradziu lyg ir nieko, bet paskui ikyrus pasidaro. Dazniausiai visu net ir neiskvepinu, atiduodu kam nors, nes ikyri. Geriau tureti vienus geresnius negu 5 tokius po 15lt
QUOTE(Levereti @ 2007 02 23, 15:09)
As turejau Kenzo Flower analoga is Bi-es, man atrodo kad jie laabai panasus. Bet kazkaip man tie pigus kvepalai is pradziu lyg ir nieko, bet paskui ikyrus pasidaro. Dazniausiai visu net ir neiskvepinu, atiduodu kam nors, nes ikyri. Geriau tureti vienus geresnius negu 5 tokius po 15lt
nezinau, kadangi man vienu mazai,
tai as turiu kokius 4 atrodo originalus, ir dar panasiai tiek pigesniu