Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(vene @ 2007 02 20, 21:46)
Geras  bigsmile.gif .
O, pvz., kaip suprasti Chanel Coco Mademoiselle? Man patinka šitie kvepaliukai, būtų įdomu pauostyti jų "klono", bet aš nematau jo nuotraukos  g.gif .

man atrodo, šitie?
user posted image
nu bet nžn, kur tuos bi-es parduoda. būna 'iki', būna 'maximose' (bet ten tikrai ne visi būna), dar kažkur turėtų pardavinėt. čia reikia klausti tų, kas žino.
Papildyta:

Ir gal kas matė kur galima Vilniuj šiuos įsigyt?
http://www.sklep.zna...gold-p-297.html
[/quote]

kažką panašaus eurokoj mačiau g.gif kaip jau minėjau, pabandyk pažiūrėt 'iki' parduotuvėse ir 'maximose'
Atsakyti
[quote=katalike,2007 02 21, 00:01]
man atrodo, šitie?
user posted image
nu bet nžn, kur tuos bi-es parduoda. būna 'iki', būna 'maximose' (bet ten tikrai ne visi būna), dar kažkur turėtų pardavinėt. čia reikia klausti tų, kas žino.
Papildyta:

Ir gal kas matė kur galima Vilniuj šiuos įsigyt?
http://www.sklep.zna...gold-p-297.html
[/quote]

kažką panašaus eurokoj mačiau g.gif kaip jau minėjau, pabandyk pažiūrėt 'iki' parduotuvėse ir 'maximose'
[/quote]

droguose yra ir turgui, bet nzn nebandziau pati, siaip jie labai jau pigus, droge berods apie 10-15 lt kainuoja.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 21, 00:51)

as ir Rimi maciau, yra tikrai pardese.
o man is pigiu patiko Cafe, South Beach, 100ml 35 lt kainavo, ir kvapas thumbup.gif ir laikosi ilgai.
Atsakyti
Kas išbandysit Bi-es kvepaliukus, parašykite, kaip jie laikosi ir pan.? mirksiukas.gif
Atsakyti
ash va bi-es naudoju laikas nuo laiko smile.gif db turiu bi-es"true purity"man kvapas nerealus wub.gif ir ilgokai laikosi smile.gif bet va priesh kelerius metus turejau bi-es serijos kazkas pavdinimas su women susijes bet nepamenu blush2.gif baltas trikampio formos buteliukas 50ml,tai lb nusivyliau,kvapas nesilaike visai verysad.gif bet siaip jie liuxxx thumbup.gif
p.s. ish savo puses nepatariu susigundyti "la rive"firmos kvepaliukais...nesilaiko visai,bet yra skaniu kvapu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 02 20, 23:01)
man atrodo, šitie?
user posted image

O kaip nusprendei, kad Coco Mademoiselle "klonas", būtent, šitie? unsure.gif
Atsakyti
Supratau pati ... pagal pavadinimą-Brandy Exclusive, tik nuotraukos nėra.
Atsakyti
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 20:28)
ash va bi-es naudoju laikas nuo laiko smile.gif  db turiu bi-es"true purity"man kvapas nerealus wub.gif  ir ilgokai laikosi smile.gif  bet va priesh kelerius metus turejau bi-es serijos kazkas pavdinimas su women susijes bet nepamenu blush2.gif  baltas trikampio formos buteliukas 50ml,tai lb nusivyliau,kvapas nesilaike visai verysad.gif  bet siaip jie liuxxx thumbup.gif
p.s. ish savo puses nepatariu susigundyti "la rive"firmos kvepaliukais...nesilaiko visai,bet yra skaniu kvapu g.gif

aš irgi 'true purity' naudoju jau gal 3 metus. bet tas kvapas toks specifinis, jaučiu, nieko aplinkui per daug ir nežavi biggrin.gif . nu bet man pačiai wub.gif kartais, atrodo, kad užkniso, nusiperku kitokių, bet vis grįžtu (pasiteisina, nemesk kelio dėl takelio biggrin.gif ) o laikosi gerai todėl, kad čia parfumuotas vanduo. o tualetiniai bi-es tai, manrods, visi labai blogai laikosi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vene @ 2007 02 21, 21:00)
Supratau pati ... pagal pavadinimą-Brandy Exclusive, tik nuotraukos nėra.

aga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 20:28)
ash va bi-es naudoju laikas nuo laiko smile.gif  db turiu bi-es"true purity"man kvapas nerealus wub.gif  ir ilgokai laikosi smile.gif  bet va priesh kelerius metus turejau bi-es serijos kazkas pavdinimas su women susijes bet nepamenu blush2.gif  baltas trikampio formos buteliukas 50ml,tai lb nusivyliau,kvapas nesilaike visai verysad.gif  bet siaip jie liuxxx thumbup.gif

o aš kaip nusivyliau La Rive doh.gif uosčiau uosčiau tuos kvapus, išsirinkau, grįžau namo, pasipurškiau ir nebepatiko. pasikvėpinus visai kitoks kvapas blink.gif o šiaip, laikosi tai normaliai visai..
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 02 21, 23:05)
o aš kaip nusivyliau La Rive  doh.gif  uosčiau uosčiau tuos kvapus, išsirinkau, grįžau namo, pasipurškiau ir nebepatiko. pasikvėpinus visai kitoks kvapas  blink.gif  o šiaip, laikosi tai normaliai visai..

o ka is la rive uostei? kokie labiausiai atitinka origialius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 20, 23:51)

sveikos 4u.gif
gal kas zino, kur butu didziausias pasirinkimas BIES kvepaliuku???
http://www.sklep.zna...taw-p-1540.html

labai situos noreciau pauostyt, tik nesu macius???? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokoladine: 22 vasario 2007 - 09:40
QUOTE(Levereti @ 2007 02 22, 00:24)
o ka is la rive uostei? kokie labiausiai atitinka origialius? smile.gif

uosčiau ir nusipirkau "beautiful women", o kokį originalą atitinka nežinau rolleyes.gif
Atsakyti