Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(gaudenta @ 2007 02 07, 20:30)
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet pigus kvepalai padaryti ir pigiu, sintetiniu ingredientu, kurie gali sukelti alergija ar kveopavimo taku susirgimus. Zinoma, ir KristiAninius galima gauti pigiai, tik reik zinoti kur ax.gif

O man, sekmingai sukele alergija ir kvepalai papurksti Sarmoj doh.gif Ir taip primygtinai siule man juos - gerai, kad atsilaikaiu doh.gif O namo grizusi nusidraskiau riesus doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Adidas kvepaliukus? Man visai patiko Adidas Floral Dream ax.gif .
Atsakyti
Uzsipuoliau drauge,kad kvepia labai skaniai ir nesako kokie kvepaliukai...pasirodo,budama LT ji Dzintars Miss nusipirko...Papildziau ir as savo kolekcija Miss 2,pigiausi is turimu,bet taip skaniai kvepia...gaila kad cia ju nera pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dukra ERNESTA @ 2007 02 04, 20:14)
dar nesu mamyte, bet turiu kriksto suneli, tad nusprendziau ir as prisijungti prie sio klubo smile.gif  smile.gif
o del kvepalu, mamytes, tai as is tetos(Kaunas) kaip tik parsiveziau i Vilniu superiniu kvepalu meginelius(GUCCI, MEXX, PARIS HILTON, HUGO BOSS ir t.t.), kad mano drauges ir draugai galetu uzsisakyti. tad jei tik noresit, galeciau parodyti ir jums. as tikrai atsakau uz tai, kad kvepalai labai saunus- pati , kai tik teta pasiule ,su mama prisipirkau po 4 buteliukus. biggrin.gif
Kaina 35t- MOT(30ML) ir VYR(50ML). Jie tokie pigus, nes yra pilstomi i neoriginalia tara. kvapas issilaiko taip pat ilgai, kaip ir bet kokiu originaliu kvepalu.
zodziu, visi, kas uzsisake, nesigaili, tad jei ka, turekit omeny.

Siule ir man platinti tokius "kvepalus" lotuliukas.gif Nuo vieno buteliuko gerbiama pardaveja uzsidirba po 11 lituku, taigi galit tik ysivaizduot kokia tikroji tu "originaliu kvepalu, neoriginalioje pakuoteje" savikaina lotuliukas.gif Maciau ir kataloga, ant jo aiskiom raidem uzrasyta ANALOGAI, tad negalvok, kad cia sedi kvailos mamytes, kurios tiki, kad originala galima nusipirkt uz keliolika litu doh.gif

O sakai laikos ilgai? As savo 30ml MEXX WOMAN kvepalu, kuriuos man padovanojo platintojas sunaudojau per 3 dienas, ir patikek niekas per labiausiai ju neuzuode lotuliukas.gif Bet kvapai atkartoti tikrai ziauriai panasus y originala, nepamacius bonkutes, tai net kai kuriu ir neatskirtum blink.gif blink.gif
Atsakyti
ŽINOMA,ORGINALŪS LIEKA ORGINALAIS ax.gif
Atsakyti
Užsimaniau saldžių kvepaliukų, niam niam wub.gif gal galit pasiūlyti kokių? tjp sunku išsirinkti verysad.gif Visada nueinu į kokią parduotuvę prisikvepinu tuziną skirtingų kvepalų ir paskui nesusiprantu katrie čia kvepia, kurie smirda doh.gif nuu gal žinote mielosios kokių niamnių, kvepaliukų, saldžių,mm? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 17, 16:02)
Užsimaniau saldžių kvepaliukų, niam niam wub.gif  gal galit pasiūlyti kokių? tjp sunku išsirinkti verysad.gif  Visada nueinu į kokią parduotuvę prisikvepinu tuziną skirtingų kvepalų ir paskui nesusiprantu katrie čia kvepia, kurie smirda doh.gif nuu gal žinote mielosios kokių niamnių, kvepaliukų, saldžių,mm? wub.gif  wub.gif

Aš, kai uostau, visada užsirašau ant lapelio, kokie tai kvepaliukai ax.gif . Tik reikia nesuglausti lapelių, kad nesusimaišytų kvapai mirksiukas.gif . Po to kitą kartą jau patinkančius pasipurškiu ant rankų.
Atsakyti
nezinau, gal rase jau kas, bet jei ka tai dar paminesiu mirksiukas.gif droge sios savaites preke CTHRU kvepalai 15~ lt vietoj 30~lt wub.gif man tai jie nerealiai skaniai kvepia, ir laaabai ilgai laikosi, kaip uz tokia kaina tai nerealus wub.gif (kalbu apie zalius wub.gif ), kitiem (na kitu spalvu) man atrodo (dabar nepasakysiu g.gif ) irgi nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Užsimaniau saldžių kvepaliukų, niam niam  gal galit pasiūlyti kokių? tjp sunku išsirinkti  Visada nueinu į kokią parduotuvę prisikvepinu tuziną skirtingų kvepalų ir paskui nesusiprantu katrie čia kvepia, kurie smirda  nuu gal žinote mielosios kokių niamnių, kvepaliukų, saldžių,mm? 

Man iš saldžių ir pigesnių patinka ADIDAS Fruity Rhythm tualetinis vanduo wub.gif Na, jis toks neįkyriai saldus, greičiau, gaiviai saldus, be to, puikiai išsilaiko thumbup.gif Jis tokioje rožinėje dėžutėje. Va, aš prieš mėnesiuką nusipirkau rinkinį: 30 ml tualetinio vandens, 150 ml dezo ir talpi fitnes bag (susikroviau dekoratyvinę kosmetiką) - už viską mokėjau 32 Lt tongue.gif , o vėliau pamačiau, kad 50 ml šių kvepaliukų Maximoje tekainuoja 23 Lt - tada buvo akcija ADIDAS produkcijai.
Atsakyti
va, ką radau. čia surašyta, kokių kvepalų klonai yra Bi-es smile.gif t.y. į kokius panašūs http://www.sklep.zna...m/bies-m-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 vasario 2007 - 13:34
Ar šis kvapas tikrai panašus į Chance?
http://www.sklep.zna...love-p-253.html

Ir gal kas matė kur galima Vilniuj šiuos įsigyt?
http://www.sklep.zna...gold-p-297.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheeva: 18 vasario 2007 - 14:13
QUOTE(katalike @ 2007 02 18, 13:33)
va, ką radau. čia surašyta, kokių kvepalų klonai yra Bi-es smile.gif t.y. į kokius panašūs  http://www.sklep.zna...m/bies-m-1.html

Geras bigsmile.gif .
O, pvz., kaip suprasti Chanel Coco Mademoiselle? Man patinka šitie kvepaliukai, būtų įdomu pauostyti jų "klono", bet aš nematau jo nuotraukos g.gif .
Atsakyti