QUOTE(dukra ERNESTA @ 2007 02 04, 20:14)
dar nesu mamyte, bet turiu kriksto suneli, tad nusprendziau ir as prisijungti prie sio klubo
o del kvepalu, mamytes, tai as is tetos(Kaunas) kaip tik parsiveziau i Vilniu superiniu kvepalu meginelius(GUCCI, MEXX, PARIS HILTON, HUGO BOSS ir t.t.), kad mano drauges ir draugai galetu uzsisakyti. tad jei tik noresit, galeciau parodyti ir jums. as tikrai atsakau uz tai, kad kvepalai labai saunus- pati , kai tik teta pasiule ,su mama prisipirkau po 4 buteliukus.
Kaina 35t- MOT(30ML) ir VYR(50ML). Jie tokie pigus, nes yra pilstomi i neoriginalia tara. kvapas issilaiko taip pat ilgai, kaip ir bet kokiu originaliu kvepalu.
zodziu, visi, kas uzsisake, nesigaili, tad jei ka, turekit omeny.
Siule ir man platinti tokius "kvepalus"
Nuo vieno buteliuko gerbiama pardaveja uzsidirba po 11 lituku, taigi galit tik ysivaizduot kokia tikroji tu "originaliu kvepalu, neoriginalioje pakuoteje" savikaina
Maciau ir kataloga, ant jo aiskiom raidem uzrasyta ANALOGAI, tad negalvok, kad cia sedi kvailos mamytes, kurios tiki, kad originala galima nusipirkt uz keliolika litu
O sakai laikos ilgai? As savo 30ml MEXX WOMAN kvepalu, kuriuos man padovanojo platintojas sunaudojau per 3 dienas, ir patikek niekas per labiausiai ju neuzuode
Bet kvapai atkartoti tikrai ziauriai panasus y originala, nepamacius bonkutes, tai net kai kuriu ir neatskirtum