Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(dukra ERNESTA @ 2007 02 05, 22:20)
kodel gailima originalios taros? butent del to, kad tara neoriginali- kvepalu kaina yra ne 150-240lt, o 35lt. firmos ikurejas sudare sutarti su daugeliu firmu, kurios dave licenzija pilstyti kvepalus, juos platinti nenaudojant vardo. butent uz ta varda ir originalia tara yra mokami tie dideli pinigai parduotuvese. tad tai tikrai ne fuflo. na bet suprantu, kad nepasitikit, as turbut irgi pati neisbandzius, nepatikeciau. dabar kadangi isbandziau- zinau kaip kas. o jus suprantu.

nu tikriausia, kazkada turejau pilstomu kvepalu nusipirkus, tai vienus kazkaip biski naudojau, o kitus ismeciau, nes kvapas kaip diena ir naktis skiriasi nuo orginalo, ir nereikia cia nesamones kalbet ir pasakas sekt schmoll.gif
Atsakyti
as tai irgi netikiu tokiais paistalais,nejaugi geros firmos taip terstusi kad savo kvepalus leistu pardavineti po 35 lt.Nu gryna nesamone.Ir sau darytu tokia konkurencija g.gif
Atsakyti
jusu teise interpretuoti.
man tai visiskai dzin originalus jie ar ne- svarbu, kad nerealiai patinka kvapai, ilgai laikosi ir yra tokie pigus. deja, pirkti uz 200lt tikrai negaleciau.o cia paciai buvo super pasiulymas. beto, kurie patys pasiziuri, tai visada bent po 1 buteliuka nusiperka ir yra patenkinti.
tai va tokios tokeles. smile.gif
Atsakyti
as irgi juos ziurejau ziurejau,nes kasantroi norfoj konsultantai stovedavo doh.gif Ale ir pabandziau blush2.gif Verdiktas: NIEKO IPATINGO
Atsakyti
nemanau, kad kalbate apie tuos pacius - juk kvepalu daugybe, tad ivairiausiu konsultantu, pardaveju - begale.
Atsakyti
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet pigus kvepalai padaryti ir pigiu, sintetiniu ingredientu, kurie gali sukelti alergija ar kveopavimo taku susirgimus. Zinoma, ir KristiAninius galima gauti pigiai, tik reik zinoti kur ax.gif
Atsakyti
isduok paslapty kur bigsmile.gif laukiu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dukra ERNESTA @ 2007 02 06, 18:01)
jusu teise interpretuoti.
man tai visiskai dzin originalus jie ar ne- svarbu, kad nerealiai patinka kvapai, ilgai laikosi ir yra tokie pigus. deja, pirkti uz 200lt tikrai negaleciau.o cia paciai buvo super pasiulymas. beto, kurie patys pasiziuri, tai visada bent po 1 buteliuka nusiperka ir yra patenkinti.
tai va tokios tokeles. smile.gif

Aš nieko prieš, tegu žmonės perka tuos "pilstukus", bet nesutinku mad.gif , kai suinteresuotos pardavėjos aiškina, jog tai nė kiek ne blogesni kvepalai, nei originalūs. blink.gif Šitie "šedevrai" primityviai atkartoja tik pagrindinę kvapo natą, jiems gaminti naudojamos pigios žaliavos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Alinute:) @ 2007 02 07, 19:32)
isduok paslapty kur  bigsmile.gif  laukiu labai 4u.gif

Man tokia info irgi nepamaišytų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 02 07, 21:51)
Man tokia info irgi nepamaišytų  mastau.gif

mano nuomone, ji turejo galvoje duty free arba originalius testerius:)
Originaliu kvepalu testeri galima nusipirkti dvigubai pigiau nei kvepalai kristianoje, tik reikia paieskoti kas pardavineja. Bet jeigu kvepalai tikrai brangus( o testeriai buna po 100 ml dazniausiai) tai be 100lt niekaip...
Papildyta:
Beje kas del pigiu "padielku", tai tik reikia tinkama issirinkti. Gariunuose jos kainuoja 20-30lt. Pirkau tipo D&G Light Blue, na kvapas aisku nera identiskas, bet pasikvepinau ir darbe net dvi bendradarbes paklause ar as su D&G pasikvepinusi lotuliukas.gif Is tikruju tas padielkas gamina kas netingi, todel galima aisku nusipirkti ir visiska s...Bet savo "D&G" likau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 02 07, 19:14)
Aš nieko prieš, tegu žmonės perka tuos "pilstukus", bet nesutinku mad.gif , kai suinteresuotos pardavėjos aiškina, jog tai nė kiek ne blogesni kvepalai, nei originalūs.  blink.gif Šitie "šedevrai" primityviai  atkartoja tik pagrindinę kvapo natą, jiems gaminti naudojamos pigios žaliavos ir t.t.

drinks_cheers.gif
nieko pries tokius kvepalus neturiu, kas kokius nori ir kam kokius pinigine leidzia- tokius ir perka.
bet irodineti, kad jie tokios pat kokybes kaip originalai.... schmoll.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as pati tai netgi neplatinu, o kelioms savaitems pasiemiau i vln, kad drauges issirinktu, nes labai nori. mano cia teta is tikruju platina, bet tai man buvo tik puiki proga paciai taip pigiai nusipirkti tokius kvepalus.
beje, su gariunu parduodamais kvepalais cia labai toli- gariunuose, tai prisipurski tu tipo originalu ir uz 5 min jau nieko nejauti- va su tuo sutinku, nes pati isbandziau, o cia tai kvapas labai gerai laikosi ir pati tai papurskiu pvz 2 kartus tik.taip sakau tik todel , kad isbandziau ir zinau kaip yra.
3 mazdaug savaites turesiu meginelius.
Atsakyti