Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Man is pigesniu tik c-thru zali patinka.Kolkas,nes kitu neieskojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2007 01 05, 02:28)
Gal yra kam patinka Lolita Lempicka. Droge netycia atradau beveik identišką kvapą - Lili Prune Gold. kaina 38 lt.

wow bigsmile.gif rytoj pat begu uostyt clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 22, 09:28)
eurokose yra, kaina apie 30 lt jei neklystu  ax.gif  tokiam raudoman pailgan buteliuky yra ir kitokiu spalvų ir kvapų, bet šitas man  wub.gif thumbup.gif

betty barclay rubin...mmm man sis kvapas taip pat wub.gif bet keisciausia,kad nuejusi pirkt neberadau jo eurokose verysad.gif ...melynas ir zalias buteliukas stovejo lentynose,o vat raudono nebeliko...ir kaip tycia...JO NIEKUR NEBERA...tos sventes is manes ateme kvepalus...teks laukti kol parduotuves gaus papildyma...nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankine: 06 sausio 2007 - 12:50
QUOTE(kankine @ 2007 01 06, 12:47)
betty barclay rubin...mmm man sis kvapas taip pat  wub.gif bet keisciausia,kad nuejusi pirkt neberadau jo eurokose verysad.gif ...melynas ir zalias buteliukas stovejo lentynose,o vat raudono nebeliko...ir kaip tycia...JO NIEKUR NEBERA...tos sventes is manes ateme kvepalus...teks laukti kol parduotuves gaus papildyma...nieko nebus schmoll.gif

jei tu vilniuje gyveni tai lek i universaline,ten tikrai yra raudonu tu kvepaliuku,tik ju r like,vakar dar kokias 5 dezutes maciau ir dar man atrodo didele nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 01 05, 20:02)
Aistruole yra Kaune - gatvėje priešais centrinį paštą  drinks_cheers.gif

Dekui labai, reikes kada nuvykti apsiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 01 05, 17:41)
o man labai panašu į escadą šie kvepalai
user posted imagepamačius šiek tiek panašią dėžutę pauosčiau ir  nusipirkau  blush2.gif

o kokia kainyte siu kvepaliuku ir kaip jie laiko?
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2007 01 07, 15:18)

Na, bi-es kainuoja apie koki 30-50lt man atrodo..nepigus, bet ir nebrangus..
jei gerai laiko tai tikrai apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2007 01 07, 15:18)

apie 20 litų smile.gif
ir laiko visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
http://www.fmgroup.lt/

Jau apie sias kopijas siek tiek uzsiminet, bet praejo keletas menesiuku ir gal atsirado dar pabandziusiu? ax.gif Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2007 01 23, 19:52)
http://www.fmgroup.lt/

Jau apie sias kopijas siek tiek uzsiminet, bet praejo keletas menesiuku ir gal atsirado dar pabandziusiu?  ax.gif  Kokie atsiliepimai? g.gif

off-topic
pasiziurejau as ta nuoroda thumbup.gif o paskui internete pasiknaisiojau ir bingo!
http://tanie-perfumy...9656,index.html
cia jau yra perparduodama, kokia kaina tiesiai is tiekejo nezinau, bet truputuka paskaiciavau:
Federiko Mahora pradedanciojo rinkinys su su 100 megineliu - 100 Lt...
O va pas tarpininke Lenkijoje pradedanciojo rinkinukas - tie patys kvepalu megineliai, plius du buteliukai (!) kvepalu - 90 zlotu (arba pagal siandienos kursa 80,62 Lt) lotuliukas.gif na gerai, imam tik meginelius - 70 zlotu (arba 62,70 Lt)... unsure.gif
arba as kazko nesuprantu, arba labiau apsimoka uzsakineti is Lenkijos... unsure.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Date produkcija? g.gif Gal kas bandet?
Date kvepalai
Atsakyti
Labai labai mieli Oriflame Sun wub.gif wub.gif Dziaugsmu ir gera nuotaika kvepia!
Atsakyti