Man is pigesniu tik c-thru zali patinka.Kolkas,nes kitu neieskojau
QUOTE(varveklis @ 2007 01 05, 02:28)
Gal yra kam patinka Lolita Lempicka. Droge netycia atradau beveik identišką kvapą - Lili Prune Gold. kaina 38 lt.
wow rytoj pat begu uostyt
QUOTE(pupute @ 2006 12 22, 09:28)
eurokose yra, kaina apie 30 lt jei neklystu tokiam raudoman pailgan buteliuky yra ir kitokiu spalvų ir kvapų, bet šitas man
betty barclay rubin...mmm man sis kvapas taip pat bet keisciausia,kad nuejusi pirkt neberadau jo eurokose ...melynas ir zalias buteliukas stovejo lentynose,o vat raudono nebeliko...ir kaip tycia...JO NIEKUR NEBERA...tos sventes is manes ateme kvepalus...teks laukti kol parduotuves gaus papildyma...nieko nebus
QUOTE(kankine @ 2007 01 06, 12:47)
betty barclay rubin...mmm man sis kvapas taip pat bet keisciausia,kad nuejusi pirkt neberadau jo eurokose ...melynas ir zalias buteliukas stovejo lentynose,o vat raudono nebeliko...ir kaip tycia...JO NIEKUR NEBERA...tos sventes is manes ateme kvepalus...teks laukti kol parduotuves gaus papildyma...nieko nebus
jei tu vilniuje gyveni tai lek i universaline,ten tikrai yra raudonu tu kvepaliuku,tik ju r like,vakar dar kokias 5 dezutes maciau ir dar man atrodo didele nuolaida
QUOTE(arana81 @ 2007 01 05, 20:02)
Aistruole yra Kaune - gatvėje priešais centrinį paštą
Dekui labai, reikes kada nuvykti apsiziureti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 01 05, 17:41)
o man labai panašu į escadą šie kvepalai
pamačius šiek tiek panašią dėžutę pauosčiau ir nusipirkau
pamačius šiek tiek panašią dėžutę pauosčiau ir nusipirkau
o kokia kainyte siu kvepaliuku ir kaip jie laiko?
QUOTE(axara @ 2007 01 07, 15:18)
Na, bi-es kainuoja apie koki 30-50lt man atrodo..nepigus, bet ir nebrangus..
jei gerai laiko tai tikrai apsimoka
QUOTE(axara @ 2007 01 07, 15:18)
apie 20 litų
ir laiko visai neblogai
http://www.fmgroup.lt/
Jau apie sias kopijas siek tiek uzsiminet, bet praejo keletas menesiuku ir gal atsirado dar pabandziusiu? Kokie atsiliepimai?
Jau apie sias kopijas siek tiek uzsiminet, bet praejo keletas menesiuku ir gal atsirado dar pabandziusiu? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(sanija @ 2007 01 23, 19:52)
http://www.fmgroup.lt/
off-topic
pasiziurejau as ta nuoroda o paskui internete pasiknaisiojau ir bingo!
http://tanie-perfumy...9656,index.html
cia jau yra perparduodama, kokia kaina tiesiai is tiekejo nezinau, bet truputuka paskaiciavau:
Federiko Mahora pradedanciojo rinkinys su su 100 megineliu - 100 Lt...
O va pas tarpininke Lenkijoje pradedanciojo rinkinukas - tie patys kvepalu megineliai, plius du buteliukai (!) kvepalu - 90 zlotu (arba pagal siandienos kursa 80,62 Lt) na gerai, imam tik meginelius - 70 zlotu (arba 62,70 Lt)...
arba as kazko nesuprantu, arba labiau apsimoka uzsakineti is Lenkijos...
Kokie atsiliepimai apie Date produkcija? Gal kas bandet?
Date kvepalai
Date kvepalai