Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Ziurejau siandien tuos Bon bonus,beje skoniai ispirkti,ir beje Kosmadoi kainuoja tik 5.90,o Eurokose 8,90 blink.gif Bet dar radau Eurokose milkshilka ar kaip,tai nenupirkau,kazkaip man atrodo NESERJOZNO biggrin.gif Bet dar palauksiu ,labai jau sudomino,ta pesca noriu pauostit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 18, 00:34)
Ziurejau siandien tuos Bon bonus,beje skoniai ispirkti,ir beje Kosmadoi kainuoja tik 5.90,o Eurokose 8,90 blink.gif Bet dar radau Eurokose milkshilka ar kaip,tai nenupirkau,kazkaip man atrodo NESERJOZNO biggrin.gif Bet dar palauksiu ,labai jau sudomino,ta pesca noriu pauostit biggrin.gif

na pries pora dienu ir ten ir ten kainavo po 8,90 lt g.gif nors kosmadoj toj vietoj ir buvo 5,90 uzdeta g.gif bet 5,90 kainuoja ne kvepaliukai o bonbons dezodorantas. Pataisykit mane jeigu klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 18, 19:44)
na pries pora dienu ir ten ir ten kainavo po 8,90 lt  g.gif nors kosmadoj toj vietoj ir buvo 5,90 uzdeta  g.gif bet 5,90 kainuoja ne kvepaliukai o bonbons dezodorantas. Pataisykit mane jeigu klystu  smile.gif

Ne,neklisti,sian vel buvau uzejus juk norejau tuos pescos pauostyt,tai ir nupirkau,buvo vienas buteliukas(vakar nei vieno,kai buvau uzejus),tai kaina tikrai 8,90 ir ten ir Eurokose biggrin.gif
Atsakyti
Zlato skifov wub.gif wub.gif wub.gif

Pries 15 metu pas puske maciau,bet dar maza buvau.
Siais metais vasara atradau ir is karto pirkau thumbup.gif pasiilgau ju.Jau ir nebera.
Patinka man jie.
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 12 17, 11:17)
Nupirkau as penktadieni savo sesutei (9m. biggrin.gif ) Bonbonsus Milkshake ir taip pati panorau  bigsmile.gif bet kazkaip nezinau.. o jus ir i darba jais pasikvepine einat?  g.gif man kazkaip neramu turbut butu..  blush2.gif gi kvapas toks specifinis.. net sakyciau vaikiskas.. intensyvus.. juk buna kad zmones buna jautrus kvapams ir t.t. juolab kad aprangos kodas labai protokolinis  g.gif kazin kaip atrodyciau bonbonsais kvepedama  g.gif

Man jie schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Dukrai patinka wub.gif
Atsakyti
Cthru visut vienodai kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 17, 12:17)
Nupirkau as penktadieni savo sesutei (9m. biggrin.gif ) Bonbonsus Milkshake ir taip pati panorau  bigsmile.gif bet kazkaip nezinau.. o jus ir i darba jais pasikvepine einat?  g.gif man kazkaip neramu turbut butu..  blush2.gif gi kvapas toks specifinis.. net sakyciau vaikiskas.. intensyvus.. juk buna kad zmones buna jautrus kvapams ir t.t. juolab kad aprangos kodas labai protokolinis  g.gif kazin kaip atrodyciau bonbonsais kvepedama  g.gif

na tas milshake tai tikrai tox specifinis, bet man taip kwepia, ypac kai ziema taip noris kazko silto ir saldaus wub.gif pasiuostyk dar Pesca Pop, jei patiks drasiai naudok-as prisipurskus, kad einu, wisi-kas cia, Escada? lotuliukas.gif patiko wisiem iki wieno, o is sawo MB gawau pravarde persikiukas, ypac is vyriskos gimines daug komplimentu ir darbe susilaukeu, kad labai labai maloniai kwepiu blush2.gif
Atsakyti
zinau gerus kvepalus. nebrangus, apie 25lt, bet tikrai ilgai laiko, labai skaniai kvepia ir jokiu panasiu daugiau nesu uosciusi. vadinasi Pergolese, tokia geltona su melynu dezute, buna ir sarmoj ir droge ir eurokose. kvepinausi jais gal tris metus, dabar jau biski pabodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2006 12 21, 01:31)
zinau gerus kvepalus. nebrangus, apie 25lt, bet tikrai ilgai laiko, labai skaniai kvepia ir jokiu panasiu daugiau nesu uosciusi. vadinasi Pergolese, tokia geltona su melynu dezute, buna ir sarmoj ir droge ir eurokose. kvepinausi jais gal tris metus, dabar jau biski pabodo ax.gif

Fui,kvepinausi gal 8metus atgal jais,tada kai jie tik atsirado,tikrai patiko,bet buvau paaugle,ir uzuodziau ant drauges,sau nupirkau ir net nenaudojau,man jie schmoll.gif
Atsakyti
taigi kvepalai ant kiekvieno skirtingai kvepiai. man tai labai patikdavo
Atsakyti
Kvepalai ant kiekvieno zmogaus skirtingai kvepia, nes skiriasi kuno kvapas doh.gif tarkim ant manes kvepalai thumbup.gif tai nereiskia, kad lygiai taip pat bus ant mano drauges lotuliukas.gif net su mama skirtingus kvepalus naudojau ir ji mano diavolo de antonio banderas pakesti negali blush2.gif nors pripazista, kad ant manes jie kvepia ir skaniai drinks_cheers.gif
Siandien neatsispyriau pagundai ir IKI nusipirkau MANIPULARE kvepalus raudonoj dezutej is JAE wub.gif nezinau, kiek laikys, bet ant rieso dabar taip skaniai kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš ryt eisiu antrą kartą jau pirkti betty barclay rubin kvepaliukų. maniškis tai svaigsta nuo ju ir suvalgyt nori wub.gif blush2.gif ir man jie patys paciausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 21, 19:48)
o aš ryt eisiu antrą kartą jau pirkti betty barclay rubin kvepaliukų. maniškis tai svaigsta nuo ju ir suvalgyt nori  wub.gif  blush2.gif ir man jie patys paciausi  thumbup.gif

kokie cia kvepalai, kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti