QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 18, 00:34)
Ziurejau siandien tuos Bon bonus,beje skoniai ispirkti,ir beje Kosmadoi kainuoja tik 5.90,o Eurokose 8,90 Bet dar radau Eurokose milkshilka ar kaip,tai nenupirkau,kazkaip man atrodo NESERJOZNO Bet dar palauksiu ,labai jau sudomino,ta pesca noriu pauostit
na pries pora dienu ir ten ir ten kainavo po 8,90 lt nors kosmadoj toj vietoj ir buvo 5,90 uzdeta bet 5,90 kainuoja ne kvepaliukai o bonbons dezodorantas. Pataisykit mane jeigu klystu
QUOTE(garbane @ 2006 12 18, 19:44)
na pries pora dienu ir ten ir ten kainavo po 8,90 lt nors kosmadoj toj vietoj ir buvo 5,90 uzdeta bet 5,90 kainuoja ne kvepaliukai o bonbons dezodorantas. Pataisykit mane jeigu klystu
Ne,neklisti,sian vel buvau uzejus juk norejau tuos pescos pauostyt,tai ir nupirkau,buvo vienas buteliukas(vakar nei vieno,kai buvau uzejus),tai kaina tikrai 8,90 ir ten ir Eurokose
Zlato skifov
Pries 15 metu pas puske maciau,bet dar maza buvau.
Siais metais vasara atradau ir is karto pirkau pasiilgau ju.Jau ir nebera.
Patinka man jie.
Papildyta:
Man jie
Dukrai patinka
Pries 15 metu pas puske maciau,bet dar maza buvau.
Siais metais vasara atradau ir is karto pirkau pasiilgau ju.Jau ir nebera.
Patinka man jie.
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 12 17, 11:17)
Nupirkau as penktadieni savo sesutei (9m. ) Bonbonsus Milkshake ir taip pati panorau bet kazkaip nezinau.. o jus ir i darba jais pasikvepine einat? man kazkaip neramu turbut butu.. gi kvapas toks specifinis.. net sakyciau vaikiskas.. intensyvus.. juk buna kad zmones buna jautrus kvapams ir t.t. juolab kad aprangos kodas labai protokolinis kazin kaip atrodyciau bonbonsais kvepedama
Man jie
Dukrai patinka
QUOTE(garbane @ 2006 12 17, 12:17)
Nupirkau as penktadieni savo sesutei (9m. ) Bonbonsus Milkshake ir taip pati panorau bet kazkaip nezinau.. o jus ir i darba jais pasikvepine einat? man kazkaip neramu turbut butu.. gi kvapas toks specifinis.. net sakyciau vaikiskas.. intensyvus.. juk buna kad zmones buna jautrus kvapams ir t.t. juolab kad aprangos kodas labai protokolinis kazin kaip atrodyciau bonbonsais kvepedama
na tas milshake tai tikrai tox specifinis, bet man taip kwepia, ypac kai ziema taip noris kazko silto ir saldaus pasiuostyk dar Pesca Pop, jei patiks drasiai naudok-as prisipurskus, kad einu, wisi-kas cia, Escada? patiko wisiem iki wieno, o is sawo MB gawau pravarde persikiukas, ypac is vyriskos gimines daug komplimentu ir darbe susilaukeu, kad labai labai maloniai kwepiu
zinau gerus kvepalus. nebrangus, apie 25lt, bet tikrai ilgai laiko, labai skaniai kvepia ir jokiu panasiu daugiau nesu uosciusi. vadinasi Pergolese, tokia geltona su melynu dezute, buna ir sarmoj ir droge ir eurokose. kvepinausi jais gal tris metus, dabar jau biski pabodo
QUOTE(Merkinga @ 2006 12 21, 01:31)
zinau gerus kvepalus. nebrangus, apie 25lt, bet tikrai ilgai laiko, labai skaniai kvepia ir jokiu panasiu daugiau nesu uosciusi. vadinasi Pergolese, tokia geltona su melynu dezute, buna ir sarmoj ir droge ir eurokose. kvepinausi jais gal tris metus, dabar jau biski pabodo
Fui,kvepinausi gal 8metus atgal jais,tada kai jie tik atsirado,tikrai patiko,bet buvau paaugle,ir uzuodziau ant drauges,sau nupirkau ir net nenaudojau,man jie
taigi kvepalai ant kiekvieno skirtingai kvepiai. man tai labai patikdavo
Kvepalai ant kiekvieno zmogaus skirtingai kvepia, nes skiriasi kuno kvapas tarkim ant manes kvepalai tai nereiskia, kad lygiai taip pat bus ant mano drauges net su mama skirtingus kvepalus naudojau ir ji mano diavolo de antonio banderas pakesti negali nors pripazista, kad ant manes jie kvepia ir skaniai
Siandien neatsispyriau pagundai ir IKI nusipirkau MANIPULARE kvepalus raudonoj dezutej is JAE nezinau, kiek laikys, bet ant rieso dabar taip skaniai kvepia
Siandien neatsispyriau pagundai ir IKI nusipirkau MANIPULARE kvepalus raudonoj dezutej is JAE nezinau, kiek laikys, bet ant rieso dabar taip skaniai kvepia
QUOTE(pupute @ 2006 12 21, 19:48)
o aš ryt eisiu antrą kartą jau pirkti betty barclay rubin kvepaliukų. maniškis tai svaigsta nuo ju ir suvalgyt nori ir man jie patys paciausi
kokie cia kvepalai, kiek kainuoja?