Taip c-thru zali man irgi labai skanus, dar avon wink neprasti,gal dar ulric de varens
Ai dar norejau paklausti ar kuri nors bande puma arba adidas kvepalus?KAip jum jie?Kiek kainuoja? Beje wakar norfoj uostinejau dzintars kvepaliukus miss ir kristine tik nelabai supratau kas ten per kvapas , bet sako kad jie neblogi
Dabar kaip tik turiu c-thru žaliuosius Nerealūs man jie O šiaip anksčiau parveždavo iš Vokietijos tokių superinių... Ir labai papigiai išeidavo: kokie 100ml už 15 lt. Ir kokybė man patiko, ir kvapas. Vieni iš jų HUGH ME. . Tik gaila, kad jau nebevažinėja
QUOTE(just_angel @ 2005 11 12, 12:56)
Ai dar norejau paklausti ar kuri nors bande puma arba adidas kvepalus?KAip jum jie?Kiek kainuoja? Beje wakar norfoj uostinejau dzintars kvepaliukus miss ir kristine tik nelabai supratau kas ten per kvapas , bet sako kad jie neblogi
esu seniau turejus adidas (lygtais original vadinos) ir is dzintars kokete man jie tokie superiniai buvo.
Man is Dzintars,Kristine buvo visai nieko,tokie lengi
Kai kisenese beveik vien vejai, o kvepeti norisi skaniai
Kas ka isbandet ir patiko, pasidalinkit patirtim, ispudziais
Kas ka isbandet ir patiko, pasidalinkit patirtim, ispudziais
Na man kadangi pinigai is dangaus irgi nebyra tai as daznai sarmoj issirenku brangiu kvepalu tuoletini vandeni. Jis kainuoja 35 lt. Tai pvz naomi kembel ar mexx, sindi crouford. Aisku ir laikosi neilgai, bet uztat labai kvepia. Teisa exclamation man irgi baisiai patiko, turejau okius ruzavoj pakuotej, vadinosi play, tai kai isbaigiau dar ilga laika megztiniai jais kvepejo
Dar neblogi yra "Tricia Gold" (Krka; atrodo taip rasosi. Nezinojau, kad jie ir kvepalus gamina). Atsimenu, Droge pauosciau ir patiko. Kaina aiku pagal kieki, kiek pamenu buvo nedidelis kiekis ir uz 18 lt.
O man tai is tu pigesniu Thays Dreams patinka... Toks lengvas. saltokas ir gaivus kvapas...O ir kvepia ilgai, tik gaila, kad po to as jau greit to kvapo nebejauciu...
gal kas matėte THAIS kvepaliuku,kokiose parduotuvese prekiauja gal klp kokioje konkrečioje parduotuvėje kas matė.Klausiau kretingos sarmoje,tai sakė jų nebėra. Beje mane domina tie su žaliu arba mėlynu kamšteliu