Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Lalaa @ 2006 12 10, 20:04)
ten dezodorantai  mirksiukas.gif

Bon Bons gali isigyti Eurokose  ax.gif  taip pat maciau rinkinukus Maximoje  smile.gif

Ačiū Lalaa 4u.gif .
O man didybės manija, galvojau, kad ten tos didelės bonkutės irgi kvepalai su didesniu kiekiu doh.gif . Tai galvojau, kad tuos ir griebsiu blush2.gif .
Vadinasi reikės mažu kiekiu pasitenkinti rolleyes.gif .
Atsakyti
mergaites, jus tiek cia apie tas bon bons priraset, kad as uzsimaniau eit paziuret kas per daiktas ten yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau naudoju antra Bons Bons Pesca Pot buteliuka thumbup.gif draugas vadina mane persikiuku ir atsiuostyt negali, bendradarbes pacios purskiasi mano tais paslapcia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as irgi Pesca pop dziaugiuosi thumbup.gif
Siandien buvau i Aistruole uzsukusi apsiuostyt, bet nieko neissirinkau blush2.gif
Bet maciau, kad pas juos c-thru dream (75 ml) tualetiniam vandeniui akcija ir jis dabar vietoj 39 tik 14 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti

pesca pop priesh pora metu buvo mano megstamiausi ir labai ilgai juos naudojau smile.gif Nebuvo nei vieno, kam jie nepatiktu lotuliukas.gif tai dabar po ilgos pertraukos vel nusipirkau buteliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 15, 19:53)
pesca pop priesh pora metu buvo mano megstamiausi ir labai ilgai juos naudojau smile.gif Nebuvo nei vieno, kam jie nepatiktu  lotuliukas.gif  tai dabar po ilgos pertraukos vel nusipirkau buteliuka smile.gif

kur rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
as kosmadoj radau wub.gif
Atsakyti
O man patys skaniausi Bi-fies leidžiami kvepalai 313 ax.gif Tarp kitko, kvapas tikrai ilgai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas tie Bif-ies? mmm? unsure.gif ar saldus, ir kur galima rasti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 16, 01:04)
O man patys skaniausi Bi-fies leidžiami kvepalai 313  ax.gif  Tarp kitko, kvapas tikrai ilgai laikosi  mirksiukas.gif

Tai lenkiškas "analogas" Carolina Herera 212
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 12 15, 23:24)
kur rasti? bigsmile.gif

eurokos ir kosmodoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Nupirkau as penktadieni savo sesutei (9m. biggrin.gif ) Bonbonsus Milkshake ir taip pati panorau bigsmile.gif bet kazkaip nezinau.. o jus ir i darba jais pasikvepine einat? g.gif man kazkaip neramu turbut butu.. blush2.gif gi kvapas toks specifinis.. net sakyciau vaikiskas.. intensyvus.. juk buna kad zmones buna jautrus kvapams ir t.t. juolab kad aprangos kodas labai protokolinis g.gif kazin kaip atrodyciau bonbonsais kvepedama g.gif
Atsakyti