labai ieškau kokių nebrangių kvepaliukų arbūzų - agurko - meliono kvapo. Kažkada seniai seniai mama buvo padovanojus, labai patiko. bet dabar niekur tikių nerandu, net kvapo panašaus sunku surast. gal kuri uostėt ką nors tokio?
nu ka, isbandziau ir as bonbonkes - nusipirkau geltona buteliuka Pesca Pop ir negaliu atsidzeugt - taip skaniai persikais kwepiaaaa, saldus taciau neerzina nei kiek dar sakiau nubegsiu nusipirksiu Milkshake - kaip tik y darba tiks, ziuresim kaip yvertins aplinkiniai
Pardaveja kaip tik sako, wa kiek daug mamu wis perka situos kwepaliukus matyt vaikuciam, pasiseke o as sakau ne wiskas kas vaikiska naudojama tik vaiku
Pardaveja kaip tik sako, wa kiek daug mamu wis perka situos kwepaliukus matyt vaikuciam, pasiseke o as sakau ne wiskas kas vaikiska naudojama tik vaiku
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 06, 20:29)
nu ka, isbandziau ir as bonbonkes - nusipirkau geltona buteliuka Pesca Pop ir negaliu atsidzeugt - taip skaniai persikais kwepiaaaa, saldus taciau neerzina nei kiek dar sakiau nubegsiu nusipirksiu Milkshake - kaip tik y darba tiks, ziuresim kaip yvertins aplinkiniai
o kas cia per kvepaliukai: Boum ,mm? net įdomu pasidarė, kur galima įsigyti, kiek kainuoja? ir svarbiausias klausimukas: ar saldūs? Labai labai užsimaniau saldžių kvepaliukų,labai,mm.....
Na as tai jei dabar tai uz rozinius Boum, jie tokie saldoki ir laiko normaliai o zali man labiau pavasariui
Galima isigyti Droge, kaina ~ 26lt, o turio neatsimenu, gal 50 ml
Galima isigyti Droge, kaina ~ 26lt, o turio neatsimenu, gal 50 ml
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 12 06, 20:16)
Gal kas uostet Boum rozini ir zalia?Kuris labiau patiko?Man abu,neissirenku kuriu noreciau
man labiau zali, nes visai kaip Moschino I love love as jau seniai moschino norejau, o sitie boum triskart uz juos pigesni
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 12 06, 22:35)
man labiau zali, nes visai kaip Moschino I love love as jau seniai moschino norejau, o sitie boum triskart uz juos pigesni
As turiu Moschino I love love,manau geriau tuom kad ilgiau issilaiko kvapas ir nereik kas valanda vel purskaliotis
Niu va aš ir pagaliau bonbons, milkshake nusipirkau, tikrai niam niam tik nelabai ilgai laikosi, bet kai už tokią kainą tj super Ir kaip aš anksčiau jų nepastebėjau o dar droge sakiau reikes ir boum rožinį nusipirkti, nes su mėginuku pasikvėpinau šaliką tj kvapas ...o as tjp mėgstu tuos kvepaliukus visur pilstyt bet labiausiai tj plaukučiai gauna, kažin labai nekenkia, kad ant plaukų gan dažnai purškiu??
QUOTE(Caramele @ 2006 12 10, 20:13)
Niu va aš ir pagaliau bonbons, milkshake nusipirkau, tikrai niam niam tik nelabai ilgai laikosi, bet kai už tokią kainą tj super Ir kaip aš anksčiau jų nepastebėjau o dar droge sakiau reikes ir boum rožinį nusipirkti, nes su mėginuku pasikvėpinau šaliką tj kvapas ...o as tjp mėgstu tuos kvepaliukus visur pilstyt bet labiausiai tj plaukučiai gauna, kažin labai nekenkia, kad ant plaukų gan dažnai purškiu??
Plaukai ir drabuziai kiek zinau tai ilgiausiai ir laiko kvapa
Bet nepatartina purksti kvepalus ant plauku, nes jie jos sausina
Reikes ir man gal Milk Shake isigyti
Jėzau, tiek prisiskaičiau apie tas bonbonkes, tai ir aš ryt lėksiu į Akropolį žiūrėti .
O ten tos didelės bonkutės fotkėj irgi kvepaliukai ar kokios dušo žėlė?
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 10, 21:43)
Jėzau, tiek prisiskaičiau apie tas bonbonkes, tai ir aš ryt lėksiu į Akropolį žiūrėti .
ten dezodorantai
Bon Bons gali isigyti Eurokose taip pat maciau rinkinukus Maximoje