Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

labai ieškau kokių nebrangių kvepaliukų arbūzų - agurko - meliono kvapo. Kažkada seniai seniai mama buvo padovanojus, labai patiko. bet dabar niekur tikių nerandu, net kvapo panašaus sunku surast. gal kuri uostėt ką nors tokio? ax.gif
Atsakyti
nu ka, isbandziau ir as bonbonkes - nusipirkau geltona buteliuka Pesca Pop ir negaliu atsidzeugt - taip skaniai persikais kwepiaaaa, saldus taciau neerzina nei kiek wub.gif wub.gif wub.gif dar sakiau nubegsiu nusipirksiu Milkshake - kaip tik y darba tiks, ziuresim kaip yvertins aplinkiniai wub.gif

Pardaveja kaip tik sako, wa kiek daug mamu wis perka situos kwepaliukus matyt vaikuciam, pasiseke lotuliukas.gif blink.gif o as sakau ne wiskas kas vaikiska naudojama tik vaiku lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 06, 20:29)
nu ka, isbandziau ir as bonbonkes - nusipirkau geltona buteliuka Pesca Pop ir negaliu atsidzeugt - taip skaniai persikais kwepiaaaa, saldus taciau neerzina nei kiek wub.gif  wub.gif  wub.gif  dar sakiau nubegsiu nusipirksiu Milkshake - kaip tik y darba tiks, ziuresim kaip yvertins aplinkiniai wub.gif

Pardaveja kaip tik sako, wa kiek daug mamu wis perka situos kwepaliukus matyt vaikuciam, pasiseke lotuliukas.gif  blink.gif  o as sakau ne wiskas kas vaikiska naudojama tik vaiku lotuliukas.gif  blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas uostet Boum rozini ir zalia?Kuris labiau patiko?Man abu,neissirenku kuriu noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 06 gruodžio 2006 - 19:19
o kas cia per kvepaliukai: Boum ,mm? net įdomu pasidarė, kur galima įsigyti, kiek kainuoja? ir svarbiausias klausimukas: ar saldūs? Labai labai užsimaniau saldžių kvepaliukų,labai,mm..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Na as tai jei dabar tai uz rozinius Boum, jie tokie saldoki ir laiko normaliai smile.gif o zali man labiau pavasariui wink.gif

Galima isigyti Droge, kaina ~ 26lt, o turio neatsimenu, gal 50 ml blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 06 gruodžio 2006 - 20:04
QUOTE(invisible_shadow @ 2006 12 06, 20:16)
Gal kas uostet Boum rozini ir zalia?Kuris labiau patiko?Man abu,neissirenku kuriu noreciau  bigsmile.gif

man labiau zali, nes visai kaip Moschino I love love thumbup.gif as jau seniai moschino norejau, o sitie boum triskart uz juos pigesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 12 06, 22:35)
man labiau zali, nes visai kaip Moschino I love love  thumbup.gif as jau seniai moschino norejau, o sitie boum triskart uz juos pigesni  mirksiukas.gif

As turiu Moschino I love love,manau geriau tuom kad ilgiau issilaiko kvapas ir nereik kas valanda vel purskaliotis g.gif
Atsakyti
Niu va aš ir pagaliau bonbons, milkshake nusipirkau, tikrai niam niam wub.gif tik nelabai ilgai laikosi, bet kai už tokią kainą tj super thumbup.gif Ir kaip aš anksčiau jų nepastebėjau blush2.gif o dar droge sakiau reikes ir boum rožinį nusipirkti, nes su mėginuku pasikvėpinau šaliką tj kvapas wub.gif ...o as tjp mėgstu tuos kvepaliukus visur pilstyt wub.gif bet labiausiai tj plaukučiai gauna, kažin labai nekenkia, kad ant plaukų gan dažnai purškiu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 12 10, 20:13)
Niu va aš ir pagaliau bonbons, milkshake nusipirkau, tikrai niam niam wub.gif tik nelabai ilgai laikosi, bet kai už tokią kainą tj super  thumbup.gif Ir kaip aš anksčiau jų nepastebėjau blush2.gif  o dar droge sakiau reikes ir boum rožinį nusipirkti, nes su mėginuku pasikvėpinau šaliką tj kvapas  wub.gif ...o as tjp mėgstu tuos kvepaliukus visur pilstyt  wub.gif  bet labiausiai tj plaukučiai gauna, kažin labai nekenkia, kad ant plaukų gan dažnai purškiu??  g.gif

Plaukai ir drabuziai kiek zinau tai ilgiausiai ir laiko kvapa wub.gif

Bet nepatartina purksti kvepalus ant plauku, nes jie jos sausina ax.gif

Reikes ir man gal Milk Shake isigyti wub.gif
Atsakyti
Jėzau, tiek prisiskaičiau apie tas bonbonkes, tai ir aš ryt lėksiu į Akropolį žiūrėti biggrin.gif .
O ten tos didelės bonkutės fotkėj irgi kvepaliukai ar kokios dušo žėlė?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 10, 21:43)
Jėzau, tiek prisiskaičiau apie tas bonbonkes, tai ir aš ryt lėksiu į Akropolį žiūrėti  biggrin.gif .
O ten tos didelės bonkutės fotkėj irgi kvepaliukai ar kokios dušo žėlė?

ten dezodorantai mirksiukas.gif

Bon Bons gali isigyti Eurokose ax.gif taip pat maciau rinkinukus Maximoje smile.gif
Atsakyti