Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 30, 02:38)
user posted image va kokie jie  smile.gif niu bet tu ir greita, jei neklystu ne per seniausiai nusipirkai ta bonbonkiu buteliuka  blush2.gif gal lb dideliais kiekiais purski?

tai dar daugiau nei puse pas mane like, dbr vel c:thru pasiemiau smile.gif bet shiaip purksiu tikrai neviena purkshtelejima blush2.gif nes man vis atrodo, kad neisijaucia blush2.gif reiks pasisiziuret tavo rekomenduotus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergytės gal kuri galit parodyt kaip atrodo tos bombonkes, maždaug isivaizduoju, nu bet noriu pažiūrėt ar tikrai jie tokie apie kokius galvoju. blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2006 11 16, 09:17)
moterys gali tureti si gena, jos gali buti nesiotojos, taciau neserga  lotuliukas.gif  Budamos nesiotojos jos gali perduoti si gena savo palikuonims, siuo atveju tai pasireikstu sunui.

Serga tos moterys serga..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...retai, bet serga.
QUOTE(Alinute:) @ 2006 11 29, 14:12)
nu tai kaip cia suprasti?man oficialiai pripazintas deltonizmas verysad.gif moterys neserga,o as sergu?kazkokia painiava.As deltonizma paveldejau is tevo,o va brolis tikrai neserga g.gif
kazkaip patebejau kad labai priestaringi teiginiai del sios ligos.

Tai vat tėtis ir perdavė tau, o broliui, ne nes persiduoda per x chromosomą ši liga. O kitą x chromosomą su daltonizmo genu gavai iš mamos verysad.gif . Pakankamai retai taip susiklosto, bet būna console.gif .

O čia jau į temą paklausiu. Radau sau patinkančius Dzintars kvepaliukus Maximoj, bet buvo likęs tik testeris doh.gif . Ne man vienai matyt patiko. Tokioj geltonoj dėžutėj ax.gif . Gal kas žinot, kur dar Dzintarsų yra? Čia Vilniuj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 03 gruodžio 2006 - 22:57
QUOTE(gielux @ 2006 12 03, 23:56)

O čia jau į temą paklausiu. Radau sau patinkančius Dzintars kvepaliukus Maximoj, bet buvo likęs tik testeris  doh.gif . Ne man vienai matyt patiko. Tokioj geltonoj dėžutėj  ax.gif . Gal kas žinot, kur dar Dzintarsų yra? Čia Vilniuj  blush2.gif

Dzintars yra Kosmadoj, Droge, Maximose.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2006 12 04, 08:58)
Dzintars yra Kosmadoj, Droge, Maximose.

Ačiū, eisiu žiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti
O gal žinot kur galima rasit "Milkshake" kvepaliukų ir už kokią kainą,mm? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aš tai nesenai nusipirkau kvepaliukus rimi, kvapas kaip Escada Pacific Paradise thumbup.gif
o kainavo 10lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 12 04, 21:01)
O gal žinot kur galima rasit "Milkshake" kvepaliukų ir už kokią kainą,mm?  4u.gif  wub.gif

čia Bon Bons? Eurokos prie vaikiškos kosmetikos
kaina apie 9-10 Lt
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 12 04, 23:01)
O gal žinot kur galima rasit "Milkshake" kvepaliukų ir už kokią kainą,mm?  4u.gif  wub.gif

user posted image

Zydras buteliukas su melynu kamshteliu shitoj foto. yra pirkti eurokos parduotuvese [kosmadoj dar lyg buna], kiekis 50 ml. kaina apie 9 lt.

QUOTE(Tiga @ 2006 12 04, 23:05)
aš tai nesenai nusipirkau kvepaliukus rimi, kvapas kaip Escada Pacific Paradise thumbup.gif
o kainavo 10lt  blush2.gif

kokie? prashom foto ar bent jau pavadinima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 04 gruodžio 2006 - 21:16
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 04, 22:12)
user posted image

Zydras buteliukas su melynu kamshteliu shitoj foto. yra pirkti eurokos parduotuvese [kosmadoj dar lyg buna], kiekis 50 ml. kaina apie 9 lt.
kokie? prashom foto ar bent jau pavadinima smile.gif

tokia bonkute kaip ir Escados, iš raudonos spalvos į mėlyną pereina smile.gif vadinas Ocean Fun smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2006 12 04, 23:32)
tokia bonkute kaip ir Escados, iš raudonos spalvos į mėlyną pereina smile.gif vadinas Ocean Fun smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti