Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Lalaa @ 2006 11 15, 17:30)

buvau siendien Eurokose, apziurejau tos Bons Bons kvepaliukus, visai patiko, ypac geltonas buteliukas, kazkas sugar ....  wub.gif

Siandien kaip tik nusipirkau bon bons melynus milkshake. Negalejau atsispirti wub.gif tokie saldainiukai
Atsakyti
niu aš čia tiek prisiskaičiau kad ir susigundžiua tai bonbonkėm 4u.gif biggrin.gif ryt perpiet varysiu pasiuostyti... be to maciau eurokoj nuolaidos parfumerijai, ane? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu tos bonbonkės man laiko 2 val. 4u.gif
Atsakyti
niu šiandien yvertinsiu ir aš bonbonkes biggrin.gif , jau nesulaukiu pietu, kai eisiu apsiuostinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 11 09, 14:08)
cia biski  poster_offtopic.gif bet rimtai moterys neserga daltonizmu? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

moterys gali tureti si gena, jos gali buti nesiotojos, taciau neserga lotuliukas.gif Budamos nesiotojos jos gali perduoti si gena savo palikuonims, siuo atveju tai pasireikstu sunui.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2006 11 16, 09:17)
moterys gali tureti si gena, jos gali buti nesiotojos, taciau neserga  lotuliukas.gif  Budamos nesiotojos jos gali perduoti si gena savo palikuonims, siuo atveju tai pasireikstu sunui.

nu tai kaip cia suprasti?man oficialiai pripazintas deltonizmas verysad.gif moterys neserga,o as sergu?kazkokia painiava.As deltonizma paveldejau is tevo,o va brolis tikrai neserga g.gif
kazkaip patebejau kad labai priestaringi teiginiai del sios ligos.
Atsakyti
praeitą savaitę užmačiau ir užuosčiau Droge kvepaliukus Boum "Be different", tokiam žaliam buteliuke. Kainuoja tik 20 Lt, o kvapas grynai kaip Moschino Cheap and Chick (I love love)... manau reiks prigriebt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 29, 16:27)
praeitą savaitę užmačiau ir užuosčiau Droge kvepaliukus Boum "Be different", tokiam žaliam buteliuke. Kainuoja tik 20 Lt, o kvapas grynai kaip Moschino Cheap and Chick (I love love)... manau reiks prigriebt  ax.gif

aga, atsimenu situs, dar yra roziniam buteliuke, irgi skaniai kvepia ir gana ilgai laikosi smile.gif

Noriu padekoti uz reklama Bon Bons kvepaliukams wub.gif likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 29, 15:54)
Noriu padekoti uz reklama Bon Bons kvepaliukams  wub.gif  likau labai patenkinta  thumbup.gif

jei čia man tai - į sveikatą mirksiukas.gif aš jau jų visus kvapus išbandžius, kai kuriuos net po kelis kartus turėjau lotuliukas.gif tik šiuo metu kažkaip neturiu jų, neseniai pribaigiau Milkshake, jaučiu reiks vėl užsipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 29, 17:17)
jei čia man tai - į sveikatą  mirksiukas.gif aš jau jų visus kvapus išbandžius, kai kuriuos net po kelis kartus turėjau  lotuliukas.gif tik šiuo metu kažkaip neturiu jų, neseniai pribaigiau Milkshake, jaučiu reiks vėl užsipirkt  rolleyes.gif

Aha Tau bigsmile.gif as tai dabar naudoju Sugar Baby, tai labai patinka wub.gif thumbup.gif toks siltas, malonus kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 29, 16:27)
praeitą savaitę užmačiau ir užuosčiau Droge kvepaliukus Boum "Be different", tokiam žaliam buteliuke. Kainuoja tik 20 Lt, o kvapas grynai kaip Moschino Cheap and Chick (I love love)... manau reiks prigriebt  ax.gif

O kaip atrodo jie? smile.gif ash tai damusineju savo bonbonkiu geltona butelaiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 30, 00:02)
O kaip atrodo jie? smile.gif ash tai damusineju savo bonbonkiu geltona butelaiti  lotuliukas.gif

user posted image va kokie jie smile.gif niu bet tu ir greita, jei neklystu ne per seniausiai nusipirkai ta bonbonkiu buteliuka blush2.gif gal lb dideliais kiekiais purski?
Atsakyti