Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Tai ar atsakys man kas nors, kur ta velnio Vilkpėdės bazė yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 09, 14:17)
na parashyta "ruby" smile.gif ash apie tuos kalbu, tai tu turbut apie kitus smile.gif nes butelaitis tai ne violetinis, o bordavas smile.gif

P.S moterys neserga daltonizmu  tongue.gif  lotuliukas.gif

po tiek gywenimo metu suzinojau dar ir tai, kad esu ne moteris blink.gif lotuliukas.gif nes man su spalwom tikrai sunkoka kai kuriom buna blush2.gif tas ruby ten man ne bordawas o labiau ruzawas, bet matyt kiekwienam sawo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 11 09, 14:27)
Tai ar atsakys man kas nors, kur ta velnio Vilkpėdės bazė yra?  g.gif

Nu dar ziurint kur tu gyveni....iki ten vaziuoja 6 ir 4 trulikai....vaziuoji savanoriu gatve ir kai jau gale bus ziedas tai pravaziuoji zieda ir suki kaip vaziuoti i zemiuosius panerius (lygtais)...ir tada ishkarto ant shviesoforo suki i kaire...ir vaziuoji tol kol nepamatysi "Vilkpedes baze"......neilgai ten reikes vaziuoti.....toji baze ishkarto priesh toki posuki i kalna....nu ten pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 09, 13:17)
na parashyta "ruby" smile.gif ash apie tuos kalbu, tai tu turbut apie kitus smile.gif nes butelaitis tai ne violetinis, o bordavas smile.gif

P.S moterys neserga daltonizmu  tongue.gif  lotuliukas.gif

cia biski poster_offtopic.gif bet rimtai moterys neserga daltonizmu? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na bandysim kada ieskoti tos Vilkpedes bazes. Aciukas Dredai.
O del moteru daltonizmo, tai ir as girdejau, kad moterys neserga, o gali buti tik to geno nesiotojos. Ir apskritai, jei zmogus tam tikrus spalvu atspalvius mato kitaip, tai ar jau reiskia, kad jis daltonikas. Daltonikai berods tik zalia su raudona maiso... Aj, ka cia konsultuoju blush2.gif . Is ne spece, ir ne i tema smile.gif
Papildyta:
pataisymas: sujungus vyra daltonika su moterim daltonizmo geno nesiotoja gali gimti daltonike moteris smile.gif.
Viskas, daugiau tyliu apie tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 11 09, 15:21)
O del moteru daltonizmo, tai ir as girdejau, kad moterys neserga, o gali buti tik to geno nesiotojos. Ir apskritai, jei zmogus tam tikrus spalvu atspalvius mato kitaip, tai ar jau reiskia, kad jis daltonikas. Daltonikai berods tik zalia su raudona maiso... Aj, ka cia konsultuoju blush2.gif . Is ne spece, ir ne i tema smile.gif
Papildyta:
pataisymas: sujungus vyra daltonika su moterim daltonizmo geno nesiotoja gali gimti daltonike moteris smile.gif.
Viskas, daugiau tyliu apie tai  tongue.gif

Aha daltonizmu moterys neserga smile.gif yra iv.rusiu ne vien,kad raudona su zalia maiso..
Atsakyti
aš ir girdžiu pirmą kartą, kad moterys gali būti daltonikės g.gif manyčiau kokios vienos spalvos negali atskirti tarkim žalios nuo mėlynos, bet kad visiška... negirdėtas atvejis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2006 10 18, 18:43)
Kvepalai Boum (roziniai)....Kaip avietem kvepia...! bigsmile.gif

skamba viliojančiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 11 09, 15:21)
Papildyta:
Viskas, daugiau tyliu apie tai  tongue.gif

nu jau baikit su tais daltonizmais, nemaniau kad mano toks juokelis cia toky off topic sukels lotuliukas.gif blink.gif seip nesu daltonike, tik atspalwius kartais zmones sawaip supranta - kam ruzawa, kam bordawa, kam zalia, kam gelswa doh.gif biggrin.gif nu ir pawaret cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 09, 15:41)
po tiek gywenimo metu suzinojau dar ir tai, kad esu ne moteris blink.gif  lotuliukas.gif  nes man su spalwom tikrai sunkoka kai kuriom buna blush2.gif tas ruby ten man ne bordawas o labiau ruzawas, bet matyt kiekwienam sawo doh.gif

Ka padarysi, gyvenimas kasdien pateikia staigmenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 11 07, 17:06)
As tai neseniai pirkau tokius pat tik zaliam buteliuke. Laiko puse velnio, o kvepia citrusais.

mano mama jau daugiau nei metai ju nekeicia thumbup.gif butent c:thru zalius smile.gif man irgi kvapas labai malonus - kvepia tikrai "nepigiai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 11 15, 18:08)
mano mama jau daugiau nei metai ju nekeicia thumbup.gif butent c:thru zalius smile.gif man irgi kvapas labai malonus - kvepia tikrai "nepigiai" thumbup.gif

as tai jos tik pavasari/vasara naudoju wub.gif

buvau siendien Eurokose, apziurejau tos Bons Bons kvepaliukus, visai patiko, ypac geltonas buteliukas, kazkas sugar .... wub.gif
Atsakyti