Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(pupute @ 2006 11 06, 21:35)
kokius porą metų prieš nusipirkau tų c-thru tai kazkaip netiko jie man  doh.gif galva iskart pradėdavo skaudeti, nea kažkaip  schmoll.gif

aha, tarpkitko ir man galva daznokai skauda nuo zaliu C-THRU...tai retai jais pasikvepinu...tegu stovi, nes kartais taip norisi citrininiu vaisiu kvapo pauostyt..... wub.gif
Atsakyti
Dreda: o kur tų Fruttini "Power Shake" yra pirkti ir kiek jie kainuoja? ax.gif Ir kiek ilgai laiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 06, 21:15)
ash tai shian nusipirkau c:thru tuos bordiniam buteliukyje, tai kaip uz tokia kaina tai kvapas laikosi pakankamai ilgai smile.gif Norejau kvepaliuku tokiu kasdienai smile.gif

As tai neseniai pirkau tokius pat tik zaliam buteliuke. Laiko puse velnio, o kvepia citrusais.
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 11 07, 16:41)
Dreda: o kur tų Fruttini "Power Shake" yra pirkti ir kiek jie kainuoja?  ax.gif Ir kiek ilgai laiko?smile.gif

"Rimi" turi buti shitos serijos gaminiai.....Ash tai pirkau Vilkpedes bazej Vilniuje....kainavo apie 10 lt.....kiek laikosi?net nezinau.....bet tikrai neilgai....cia gi tik kuno aromatas, o ne kvepalai ar tualetinis vanduo....2-4 valandas gal laikys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2006 11 07, 19:36)
"Rimi" turi buti shitos serijos gaminiai.....Ash tai pirkau Vilkpedes bazej Vilniuje....kainavo apie 10 lt.....kiek laikosi?net nezinau.....bet tikrai neilgai....cia gi tik kuno aromatas, o ne kvepalai ar tualetinis vanduo....2-4 valandas gal laikys thumbup.gif

Fruttini visos serijos yra Eurokose, kiek zinau, jie importuoja sia produkcija, o butent to purskiklio kaina yra 10,90, as pati toki turiu, tik vysniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 11 07, 22:45)
Fruttini visos serijos yra Eurokose, kiek zinau, jie importuoja sia produkcija, o butent to purskiklio kaina yra 10,90, as pati toki turiu, tik vysniu rolleyes.gif

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ne pirma karta matau minint Vilkpedes baze. Esu vilniete, bet sitame taske dar nebuvau blush2.gif . Bukit geros, papasakokite kaip ten nuvaziuoti? As su masina..
O Fruttini reikala reikes isuostineti ir gal net isigyti.. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=tigrik,2006 11 07, 18:06]
As tai neseniai pirkau tokius pat tik zaliam buteliuke. Laiko puse velnio, o kvepia citrusais.

As nusipirkau Eurokos parduotuvej C-THRU bordiniam buteliuke. SUPER thumbup.gif, laiko nuo ryto iki vakaro ir jau sulaukiau nemazai komplimentu ir klausimu, kas cia per kvepalai.
O ir buteliukas originalus.
Atsakyti
[quote=Labanga,2006 11 08, 17:23]
[quote=tigrik,2006 11 07, 18:06]
As nusipirkau Eurokos parduotuvej C-THRU bordiniam buteliuke. SUPER thumbup.gif, laiko nuo ryto iki vakaro ir jau sulaukiau nemazai komplimentu ir klausimu, kas cia per kvepalai.
O ir buteliukas originalus.
[/quote]

o ash apsiuostinejau visus c:thru, tai kazkaip labiausiai ir patiko tas bordinis, bet kazkaip nepirkau, o cia va neseniai uzsukom i droga tai daviau vyrui pauostyt [nes musu skoniai nevisada sutampa] tai kadangi ir jam patiko tai nusipirkau kasdienai, nes gaila kasdien purshkaliot savo ana sui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 08, 22:55)
o ash apsiuostinejau visus c:thru, tai kazkaip labiausiai ir patiko tas bordinis, bet kazkaip nepirkau, o cia va neseniai uzsukom i droga tai daviau vyrui pauostyt [nes musu skoniai nevisada sutampa] tai kadangi ir jam patiko tai nusipirkau kasdienai, nes gaila kasdien purshkaliot savo ana sui smile.gif

as deltonike, tai cia bordinis tas toks pats tamsiausias buteliukas ane?jei tie, tai man ten labiau wioletinis tamsiai, ir kwapas kazkiek primena hugo boss intense, aisku labai nezymiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 08, 23:14)
as deltonike, tai cia bordinis tas toks pats tamsiausias buteliukas ane?jei tie, tai man ten labiau wioletinis tamsiai, ir kwapas kazkiek primena hugo boss intense, aisku labai nezymiai blush2.gif

aha man irgi sitie labiausiai is pigiu patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 09, 01:14)

na parashyta "ruby" smile.gif ash apie tuos kalbu, tai tu turbut apie kitus smile.gif nes butelaitis tai ne violetinis, o bordavas smile.gif

P.S moterys neserga daltonizmu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti