Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

mokyklos laikais kai tik atsirado Eurokos parduotuve naudodavau Bonbons vaikiskus kvepaliukus. ju tokie linksmi keisti maisto kvapai smile.gif kola, vanile, cukraus vata, pieno kokteilis...jau pavadinimai kokie viliojantys thumbup.gif
dar vienas mano megstamiausiu kvapu - pakalnutes...vasara nusipirkau uz berods 10 Lt Lily of the Valley kvepalus is prekybcentrio, bet jie greiciau dvokia nei kvepia doh.gif vat is Eurokos turejau kadaise irgi pakalnuciu kvapo kvepaliukus tai buvo visai kas kita, bet ir kaina didesne - apie 30 lt...
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 01, 03:14)
mokyklos laikais kai tik atsirado Eurokos parduotuve naudodavau Bonbons vaikiskus kvepaliukus. ju tokie linksmi keisti maisto kvapai  smile.gif  kola, vanile, cukraus vata, pieno kokteilis...jau pavadinimai kokie viliojantys  thumbup.gif
dar vienas mano megstamiausiu kvapu - pakalnutes...vasara nusipirkau uz berods 10 Lt Lily of the Valley kvepalus is prekybcentrio, bet jie greiciau dvokia nei kvepia  doh.gif vat is Eurokos turejau kadaise irgi pakalnuciu kvapo kvepaliukus tai buvo visai kas kita, bet ir kaina didesne - apie 30 lt...

Oj bon bons tai ilga laika buvo mano favoritai thumbup.gif pirkdavau geltonoj bonkelej, ten lyg persiku kvapas, tai nebuvo nei vieno zmogaus, kuriam nepatiktu tie kvepalai, o tetis tai su nostakgija dar ir dabar prisimena juos smile.gif Gaila tik,kad ju kvapas neilgai laikos, nes shiaip tai jie labai labai faini wub.gif
Dar naudojau milkshake [zydram buteliuke] tai kol pati naudojau tai patiko, o kai drauge nusipirko tai buvo shlykshciai per saldus tas kvapas, o beje atradau, kad britney spears kvepalai "curious in control" labai panashus i tuos milkshake smile.gif
Ir dar kazkada ju buvo kavos kvapo kvepaliukai, bet ash ju nespejau nusipirkti, nes panaikino, drauge tik turejo, tai taip kapucino kvepejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 01, 10:02)
Oj bon bons tai ilga laika buvo mano favoritai  thumbup.gif pirkdavau geltonoj bonkelej, ten lyg persiku kvapas, tai nebuvo nei vieno zmogaus, kuriam nepatiktu tie kvepalai, o tetis tai su nostakgija dar ir dabar prisimena juos smile.gif Gaila tik,kad ju kvapas neilgai laikos, nes shiaip tai jie labai labai faini  wub.gif
Dar naudojau milkshake [zydram buteliuke] tai kol pati naudojau tai patiko, o kai drauge nusipirko tai buvo shlykshciai per saldus tas kvapas, o beje atradau, kad britney spears kvepalai "curious in control" labai panashus i tuos milkshake smile.gif
Ir dar kazkada ju buvo kavos kvapo kvepaliukai, bet ash ju nespejau nusipirkti, nes panaikino, drauge tik turejo, tai taip kapucino kvepejo  wub.gif

ooo kaip fainai butu kapucinu kvepet bigsmile.gif as dar turejau obuoliu pyrago kvapo, bet tuos irgi panaikino greitai...
turesiu omeny kad britnes kvepalai panasus i milkshake, kai ieskosiu brangesniu kvepaliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2006 11 01, 23:51)
ooo kaip fainai butu kapucinu kvepet  bigsmile.gif as dar turejau obuoliu pyrago kvapo, bet tuos irgi panaikino greitai...
turesiu omeny kad britnes kvepalai panasus i milkshake, kai ieskosiu brangesniu kvepaliuku  mirksiukas.gif

Idomu kodel tokius gerus kvapus greit panaikino g.gif O tie britnes kvepalai tai man tikrai labai panasus i milkshake, galvojau gal tik man, tai drauge kai pauoste irgi sake, kad panashus
va shitie

user posted image

Kadangi saldus tai jie kaip vakariniai kvepalai gerai, o dar su pompa tai ish vis wub.gif Gaila, kad su pompa tik didziausias kiekis smile.gif
Atsakyti
aš kažkaip netyčia atradau Betty barclay kvepaliukus, brangusis ir jo brolis iš paskos kaip katinai vaikščiojo kai pasikvepinau ir komplimentus žarsto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, Kalėdos artėja ir kažkaip labai užsimaniau "kalėdinio" kvapo... nebrangaus blush2.gif Kalėdinis man - mandarininis... Gal kuri žinote nebrangių kvepaliukų, alsuojančių mandarinais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2006 10 18, 17:43)
Kvepalai Boum (roziniai)....Kaip avietem kvepia...! bigsmile.gif uostik ir uostik rolleyes.gif ...Ir dar C-THRU serijos kvepaliukai..... thumbup.gif

o kokie cia yra/ kaip atrodo ir kur galima rasti? as taip avietiniu ieskau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maliavka @ 2006 11 06, 13:21)
Mergaitės, Kalėdos artėja ir kažkaip labai užsimaniau "kalėdinio" kvapo... nebrangaus  blush2.gif  Kalėdinis man - mandarininis... Gal kuri žinote nebrangių kvepaliukų, alsuojančių mandarinais? smile.gif

Turiu toki kvapa...bet cia ne kvepalai, o kuno purshkiklis....bet ash ji kartais naudoju pasikvepinti ax.gif ....vadinasi Fruttini "Power Shake" (sorry, kad paveiksliukas labai mazas doh.gif )

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2006 11 06, 13:26)
o kokie cia yra/ kaip atrodo ir kur galima rasti? as taip avietiniu ieskau  wub.gif

user posted image

pas mane tai jau antras buteliukas baigiasi....perku visada "Drogas".....kainuoja apie 30 lt......
nu tiesiog super! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2006 11 06, 15:39)

pas mane tai jau antras buteliukas baigiasi....perku visada "Drogas".....kainuoja apie 30 lt......
nu tiesiog super! bigsmile.gif  wub.gif

eisiu ir as pirkt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
ash tai shian nusipirkau c:thru tuos bordiniam buteliukyje, tai kaip uz tokia kaina tai kvapas laikosi pakankamai ilgai smile.gif Norejau kvepaliuku tokiu kasdienai smile.gif
Atsakyti
kokius porą metų prieš nusipirkau tų c-thru tai kazkaip netiko jie man doh.gif galva iskart pradėdavo skaudeti, nea kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 06, 22:35)
kokius porą metų prieš nusipirkau tų c-thru tai kazkaip netiko jie man  doh.gif galva iskart pradėdavo skaudeti, nea kažkaip  schmoll.gif

ash tai pirma karta nusipirkau, pabandymui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2006 11 06, 22:35)
kokius porą metų prieš nusipirkau tų c-thru tai kazkaip netiko jie man  doh.gif galva iskart pradėdavo skaudeti, nea kažkaip  schmoll.gif

ash tai pirma karta nusipirkau, pabandymui smile.gif
Atsakyti