Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Aha, ir ash turiu pora tokiu pakaitalu.thumb_yello.gif... Trys Escada ir Dolce&Gabanna .....Jei gaila ishleisti pinigu brangiem kvepalam, tai pakaitalai tikrai laaaabai gera isheitis thumbup.gif ......Kvapas tas pats, laikymas truputi prastesnis... happy.gif
Atsakyti
as kartais turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 10 22, 19:31)
as kartais turiu cool.gif

turi ka? g.gif
Atsakyti
"kvepalu pakaitalo"
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 10 24, 10:29)
"kvepalu pakaitalo"

Nu tai čia eina kalba apie kvepalų pakaitalus ar analogus, kaip suprantu. Kaip čia nesulaužius griežtų taisyklių ir nepradėjus reklamos. Bet kaip čia kažkur buvo išsireikšta "kai pinigai iš dangaus nebyra". Tai galima nusipirkt kažką pigiau, tai kodėl gi ne?
Gal kas susidūrėte su Federico Mahora kvepalų analogais? Firma neseniai atsiradus (tik šiais metais Lietuvoje).
http://www.fmgroup.lt
Bando atgaminti garsių pavadinimų kvepalų aromatus. Tiksliau net nežinau ar atgaminti, ar ima tikrą koncentratą.
Bet girdėjau daug neblogų atsiliepimų, ir tai kad kai kurie kvapai ne visai tiksliai atspėti. Gal kas turi kitokių nuomonių apie FM group kvepalus. Ar verta jų įsigyti, ar juo labiau užsiimti platinimu? Nes jei dirbti, tai su geru produktu.
ax.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su Federico Mahora kvepalų analogais? Firma neseniai atsiradus (tik šiais metais Lietuvoje).
Bando atgaminti garsių pavadinimų kvepalų aromatus. Tiksliau net nežinau ar atgaminti, ar ima tikrą koncentratą.
Bet girdėjau daug neblogų atsiliepimų, ir tai kad kai kurie kvapai ne visai tiksliai atspėti. Gal kas turi kitokių nuomonių apie FM group kvepalus. Ar verta jų įsigyti, ar juo labiau užsiimti platinimu? Nes jei dirbti, tai su geru produktu.
ax.gif
[/quote]

Aš vasarą visai netikėtai įsigijau F M kvepalus, įmituojančius "Angel". Dėl kvapo atitikimo tai aš abejoju, bet jie man tikrai patiko ir laikosi kuo puikiausiai. Tiesą sakant net nesitikėjau, kad bus taip gerai už palyginti mažą kainą.
Nors perkant reikia žiūrėti konkrečius kvepalus, nes kokybė gali skirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuškėlė: 29 spalio 2006 - 16:52
Adidas, Puma - skanus ir nebrangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 29, 16:55)
Nu tai čia eina kalba apie kvepalų pakaitalus ar analogus, kaip suprantu. Kaip čia nesulaužius griežtų taisyklių ir nepradėjus reklamos. Bet kaip čia kažkur buvo išsireikšta "kai pinigai iš dangaus nebyra". Tai galima nusipirkt kažką pigiau, tai kodėl gi ne?
Bet girdėjau daug neblogų atsiliepimų, ir tai kad kai kurie kvapai ne visai tiksliai atspėti. Gal kas turi kitokių nuomonių apie FM group kvepalus.  Ar verta jų įsigyti, ar juo labiau užsiimti platinimu? Nes jei dirbti, tai su geru produktu.
ax.gif

turejau as sitos firmos mexx woman analoga, tai zinokit nusivyleu.. 30ml ispurskeu per dw dienas, nes niekas net neuzuode kad as pasikwepinusi.. kwapas atkartotas neblogai, tik koncentracija silpnoka, bande aiskintis, kad cia tipo todel kad jie maziau kenktu, ne taip pasklistu po organizma kartu su ykwepiamu oru, bet kazkodel neprilipo man tokie bajariai doh.gif nors jei nera pinigu, tai geriau jau analogas nei nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 10 30, 01:12)
30ml ispurskeu per dw dienas, nes niekas net neuzuode kad as pasikwepinusi.. kwapas atkartotas neblogai, tik koncentracija silpnoka, bande aiskintis,

Hm, keista, kaip tik daug atsiliepimų, kad FM kvepalai gerai laikosi. geriau nei tie po kelis šimtus litų, tipo originalai bet mėginių pakuotėj- be originalaus įpakavimo. Nors ten tualetinis, tačiau originalas visgi turi laikytis. o kad greit išsipurškia, tai tiesa. Ten 30 ml Gal stiprus purkštukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemakalose @ 2006 06 13, 17:57)
as tai girdejau kad vilniuje yra kazkokia parduotuve kur pigiai kvepalus parduoda nes ten kaikuriu indeliai deformuoti, dezutes ir t.t. mazdaug neatitinka prekines isvaizdos, cia kazkada kazkokia pazistama man sake, bet nezinau kur ta parduotuve rasti blink.gif  gal kuri esat apie tokia girdejusi?
beje, vilniaus gariunuose papigiai vogtais kvepalais prekiauja  biggrin.gif

o gal kaune kas tokiu vieteli zinote ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 03, 20:46)
As irgi turiu C-THRU žalią, man jie  thumbup.gif
Labai mėgstu juos vasarą, nes tokie gaivūs  bigsmile.gif

man tai jie geriausi is geriausiu thumbup.gif ir kaip uz tokia kaina tikrai labai gerai laiko!
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 31, 13:11)
Hm, keista, kaip tik daug atsiliepimų, kad FM kvepalai gerai laikosi. geriau nei tie po kelis šimtus litų, tipo originalai bet mėginių pakuotėj- be originalaus įpakavimo. Nors ten tualetinis, tačiau originalas visgi turi laikytis. o kad greit išsipurškia, tai tiesa. Ten 30 ml Gal stiprus purkštukas  rolleyes.gif

ten tikrai tikrai ne originalai fabrikinese bonkutese schmoll.gif kadangi platino pazystamas dawe kataloga kwapu ant kurio buwo aiskiai parasyta analogai.. Taip kad cia tik labai geri analogai, purkstukas normalus, bet bent jeigu as neuzuodziu kwepalu kiti turetu uzuost, ale kad arba wisi mano aplinkoj benosiai ir be uosles receptoriu waiksto, arba jie tikrai s**as lotuliukas.gif
Atsakyti