Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

as tai girdejau kad vilniuje yra kazkokia parduotuve kur pigiai kvepalus parduoda nes ten kaikuriu indeliai deformuoti, dezutes ir t.t. mazdaug neatitinka prekines isvaizdos, cia kazkada kazkokia pazistama man sake, bet nezinau kur ta parduotuve rasti blink.gif gal kuri esat apie tokia girdejusi?
beje, vilniaus gariunuose papigiai vogtais kvepalais prekiauja biggrin.gif
Atsakyti
Gal Aistruole? cool.gif
Atsakyti
Bi - es paarfums cosmetic
pretty woman kiss
nusipirkau Iki parduotuvėje, ir pigūs ir vasarai visiškai thumbup.gif . Toks gaivus kvapas, ir laikosi neblogai.
Atsakyti
Pinigėlių šitam reikalui turiu ne per daugiausiai blush2.gif , o kvepaliukų norisi. Gal parekomenduotumėte kokius nors nebrangius, kad būtų gaivūs ir gerai laikytų kvapą. Raudona kaina pas mane 50 Lt. Na labai susigūžusi supločiau kokius 60 Lt ax.gif Ir iš vis, ar kaina apsprendžia kokybę? Kuom jau taip geresni kvepalai, kainuojantys po 200 - 300 Lt.
P.S. netikrinau, ar tokia tema jau buvo. Jei taip - nuveskite mano žvilgsnį į teisingą kryptį 4u.gif
Atsakyti
Yra tokia tema jau čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera iseitis neturincioms pinigu kvepalams, tie vadinami "padielkiniai" kvepalai. Maciau buna Escada, D&G, Channel pirkti. Pakuote beveik identiska originalui, o ir kvapas ne daug skiriasi (aisku, daugiau spiritu atsiduoda). Buna ju turguose pirkti, gal kokiuose Gariunuose dar g.gif
Atsakyti
labiausiai patinka Pergolese wub.gif dabar juos ir naudoju. iš pigių ir anksčiau esu radus neblogų, tik pavadinimų nebepamenu blush2.gif pvz, iš dzintars porą neblogų kvapų... 4u.gif
Atsakyti
Iš pigių Mman patinka Tom taylor.
Ir B.U 'sexy' kvapai.
Atsakyti
Kvepalai Boum (roziniai)....Kaip avietem kvepia...! bigsmile.gif uostik ir uostik rolleyes.gif ...Ir dar C-THRU serijos kvepaliukai..... thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau - būsiu dabar smartass.gif smile.gif
Na, o pratęsiant temą - kokius žinote vyriškus pigius?
Atsakyti
Iš pigesnių, tai Dzintars, ir dar tokie,atseit brangių kvepalų atitikmenys, bet laiko,tai thumbup.gif kažkada pirkau, Guchy rusch2 kvepalų pakaitalą, tai visi klausė, koks čia kvapas, kur pirkau ir t,t, o mokėjau už 35 ml, tai 25 lt, laikymas superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 10 22, 17:48)
Iš pigesnių, tai Dzintars, ir dar tokie,atseit brangių kvepalų atitikmenys, bet laiko,tai  thumbup.gif kažkada pirkau, Guchy rusch2 kvepalų pakaitalą, tai visi klausė, koks čia kvapas, kur pirkau ir t,t, o mokėjau už 35 ml, tai 25 lt, laikymas superinis smile.gif

kur tu čia tuos pakaitaliukus perki? rolleyes.gif
Atsakyti