Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Dagi @ 2006 06 02, 11:01)
Jau seniai ieškau, klausinėjau Sarmoj, tai sakė, kad jų jau nebegamina verysad.gif Bet vis tikiuos, kad gal bus kur nors užsilikę.. Paskutinį kartą draugė iš Danijos atsiuntė thumbup.gif , bet jau ir ten nebėra verysad.gif

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2006 05 29, 20:20)
O, geras bigsmile.gif Aš visur ieškau šio tualetinio vandens, bet jau niekur neberandu, mačiau tik deziką. Anksčiau tai buvo patys pačiausi mano, studenčiokės, kvepaliukai, kuriuos pirkdavau "Sarmoje". Ale daba  smile.gif tikrai jų niekur nesimato. Taigi prašau Jūsų greit greitutėliai išduokit paslaptį, kur galėčiau jų įsigyti 4u.gif O aš jau maniau, jog jie išimti iš prekybos ir buvau benuleidžianti rankas su jų paieška.

As irgi jo ilgai ieskojau... Karta uzmaciau RIMI ir nusipirkau 30ml buteliuka bigsmile.gif Dabar jau po biski baiginejas ir vel nebematau prekyboje situ superiniu kvepaliuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagi @ 2006 06 02, 10:01)
Jau seniai ieškau, klausinėjau Sarmoj, tai sakė, kad jų jau nebegamina verysad.gif Bet vis tikiuos, kad gal bus kur nors užsilikę.. Paskutinį kartą draugė iš Danijos atsiuntė thumbup.gif , bet jau ir ten nebėra verysad.gif

tikrai aistruoleje yra wink.gif bent jau buvo daug, kai paskutin5 kart1 buvau wink.gifwink.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 06 04, 21:05)
tikrai aistruoleje yra wink.gif bent jau buvo daug, kai paskutin5 kart1 buvau wink.gifwink.gif

Vilniaus Aistruolėj matei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 06 04, 22:05)

kada buvo tas paskutinis kartas????????
cia Vilniuj?
4u.gif
Atsakyti
o ką manot apie testeriukus? mačiau yra angel, 212, escada...ar būtų normalus kvapas? pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 06 10, 12:40)
o ką manot apie testeriukus? mačiau yra angel, 212, escada...ar būtų normalus kvapas?  pasidalinkit patirtim  mirksiukas.gif

Kas Tamstos supratimu yra testeriukai? Jei tai "parkeriuose" po 10 ar 15 ml supilstytas skystis, tai jokie testeriai. O gryniausias "fufliakas".
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2006 06 10, 12:47)
Kas Tamstos supratimu yra testeriukai? Jei tai "parkeriuose" po 10 ar 15 ml supilstytas skystis, tai jokie testeriai. O gryniausias "fufliakas".

būtent tokie, dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 06 10, 12:40)
o ką manot apie testeriukus? mačiau yra angel, 212, escada...ar būtų normalus kvapas?  pasidalinkit patirtim  mirksiukas.gif

As turiu meginuka escados, man patinka smile.gif
Atsakyti
Pabandykit labai pigius kvepalus Kokete(dzintars atrodo) iki 10 Lt kainuoja bigsmile.gif pabandymui buvau nusipirkus, tai visi kartodavo ir klausinedavo, kas cia taip skaniai kvepia, man jie labai tiko, gerai laikesi ir skaniai kvepejo thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad pas mus Maximoje kainavo 6,99 berods, man tai jie thumbup.gif Ir dar labai patinka Dzintars Art Ideals, tokioje pailgame, bronziniame metaliniame buteliuk,jie irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 06 13, 13:38)
Tai kad pas mus Maximoje kainavo 6,99 berods, man tai jie  thumbup.gif Ir dar labai patinka Dzintars Art Ideals, tokioje pailgame, bronziniame metaliniame buteliuk,jie irgi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Art Ideals neatkreipdavau demesio, reiks zvilgtelt ir i tuos mirksiukas.gif
Atsakyti