Taigi,siuo metu su pinigais labai prastai
O kvepeti tai labai noriu
Gal zinote kvepalu,kurie skaniai kvepetu ir nebutu brangus(iki 50lt)
Man patinka dauguma kvapu,tik ne moteriski:)
Tai vat,lauksiu jusu patarimu
nueik į parfum express ten kvepalai pigiau...gal rasi ką nros sau tinkamo už nebrangiai
o kaip suprast kad moteriski nepatinka?
pvz pigiu neblogu yra c-trhu, man asmeniskai labai patinka play green, thais serija, adidas yra ivairiu. rasi droge
pvz pigiu neblogu yra c-trhu, man asmeniskai labai patinka play green, thais serija, adidas yra ivairiu. rasi droge
BY YOU visai neblogi ir neperbrangus, o be to buna sarmose Indian Summer, Gabriela Sabatini mazesnemis kainomis, mazdaug apie 60 lituku, o kvapai visai geri, ivairus, aisku nelabai suprantama, kokie tie "nemoteriski" kvapai? jei ieskai vyrisku tai nezinau tada...
QUOTE(nairobi @ 2005 11 09, 07:58)
Kažkada buvo tokie neblogi kvepalai "exclamation", berods. Man jie patiko, susilaukdavau daug pagirų. Nors nežinau, ar jais dar Lietuvoje prekiaujama.
kosmetikos išparduotuvėje "Aistruolė" Dainavos g. šitie po 16 Lt
QUOTE(Bajm @ 2005 11 09, 11:41)
kosmetikos išparduotuvėje "Aistruolė" Dainavos g. šitie po 16 Lt
Ačiū už informacija, man taip pat patinka "Exclamation" reiks nueiti iki Dainavos g. .
As tai ta zodi "moteriski" supratau,kaip Chanel no5 ar dar kokie per daug moteriski kvapai(ci man taip )
O siaip is pigesniu man patinka c-trhu, b.u(lygtais toks pavadinimas )
O siaip is pigesniu man patinka c-trhu, b.u(lygtais toks pavadinimas )
Man irgi c-trhu turejau zalius
QUOTE(Lala @ 2005 11 09, 19:54)
Man irgi c-trhu turejau zalius
Iki šiol maniau,kad tik man jie patiko Nes daugiau iš pažįstamų nieks tokių neturėjo.Nu bet žiūriu ne aš vienintelė juos
Man tai labai patinka "Perglese" kvapas, nu toks nuostabus.Jie kainuoja apie 30 lt
QUOTE(nairobi @ 2005 11 09, 07:58)
Kažkada buvo tokie neblogi kvepalai "exclamation", berods. Man jie patiko, susilaukdavau daug pagirų. Nors nežinau, ar jais dar Lietuvoje prekiaujama.
Mmmm, šitie ir man patinka Regis, mėlynus turėjau - nu kvapoas rimtai super Mna tokie nostalgiški jausmai - tada buvom tik neseniai vedę ir vyras man jos dovanojo