Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Olive* @ 2009 12 23, 22:12)

as dar laukiu mainu foto  unsure.gif

laukim abi mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 24, 08:48)
Sveikos. Rezgu minti dabar, ka reiks daryti, jei nenueis mano dovana  verysad.gif tada siusiu paveluota pakartotina matyt  unsure.gif nu bet kaip nefaaaaaina butu  verysad.gif  verysad.gif Labai labai tikiuosi, kad siandien ateis  unsure.gif nes jau ryt ir poryt basta  verysad.gif

o kodturetu nenueit? nu ateis veliau -kas cia jau tokio labai baisaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 24, 08:48)
Sveikos. Rezgu minti dabar, ka reiks daryti, jei nenueis mano dovana  verysad.gif tada siusiu paveluota pakartotina matyt  unsure.gif nu bet kaip nefaaaaaina butu  verysad.gif  verysad.gif Labai labai tikiuosi, kad siandien ateis  unsure.gif nes jau ryt ir poryt basta  verysad.gif

Man is karto pasake kad nueis tik po svenciu, sake ne nesitikek , kad per kaledas gaus verysad.gif Todel as is krto atsiprasau zmogaus, kuris gaus paveluotai....
Papildyta:
Boruzka, patiko koliaziukas, foto abi man liuks, del skaidrumo ir sviesumo.Ir kas svarbiausia nera vinjetinimo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,

Uogiene, kodėl manai, kad nenueis? blink.gif Dabar toks metas, kai normalu, kad laiškai eina ilgiau nei įprasta mirksiukas.gif

Zitlali, išsiregistruoji blink.gif ojei... labai trūks Tavęs čia... Nuotraukas, manau, vistiek matysim flickr'e (tikiuosi blush2.gif ), bet superinių komentarų jau nebus verysad.gif

Tiny, aš pritarčiau meetui kitą savaitę drinks_cheers.gif

Atsakyti
Di, ačiūūūūūū labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Man baisiai patinka thumbup.gif
A ko į svečius neužsukai? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesiog jau visokios mintys lenda, nes kai vyras nunese siusti, tai sake, kad per savaite tikrai nueis, o jau daugiau praejo laiko... nebent prisidejo nelemti orai, kai transportas sustinges buvo kuri laika...
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 24, 11:28)
Di, ačiūūūūūū labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Man baisiai patinka thumbup.gif
A ko į svečius neužsukai? ax.gif  bigsmile.gif

smagu kad patko blush2.gif labai dziaugiuosi ax.gif

tai kad ne as nesiau, o vyras smile.gif
Atsakyti
O Loretoidas irgi kažkur apie Pašilaičius bazuojasi? bigsmile.gif Noriu pašilaičių foto meeto biggrin.gif .

Dėl siuntimų. Aš siunčiau siuntinuką į Kauną, pašte buvo gauta po 2 dienų, o pranešimo niekas neatnešė į namus doh.gif . Jeigu siuntėt registruotu paštu, galit pažiūrėti pos.tl kur jūsų laiškas užstrigęs 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 24, 12:57)
O Loretoidas irgi kažkur apie Pašilaičius bazuojasi?  bigsmile.gif  Noriu pašilaičių foto meeto biggrin.gif .

Dėl siuntimų. Aš siunčiau siuntinuką į Kauną, pašte buvo gauta po 2 dienų, o pranešimo niekas neatnešė į namus  doh.gif . Jeigu siuntėt registruotu paštu, galit pažiūrėti pos.tl kur jūsų laiškas užstrigęs  4u.gif .

As irgi noreciau smile.gif gal ne tik meeta, bet ir fotosesija kartu suorganizuot bigsmile.gif tik jauciu jau po visu svenciu unsure.gif
Atsakyti
user posted imageSu artėjančiomis Šv.Kalėdomis user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

aš jau irgi sulaukiau savo mainų foto. Ačiū labai Deido, nuostabi Kalėdinė foto thumbup.gif Tai tu mano kaimynė esi?? bigsmile.gif

O aš dar streso apturėjau, matau, kad pašto dėžutėje yra laiškas, o raktelio nerandu doh.gif dvi dienas ieškojau, buvau pasiryžusi savo pašto dėžutę išlaužti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, smagių Jums švenčių, daug Kalėdinės nuotaikos ir šilumos ir Naujųjų metų, geresnių nei praėjusieji newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 12 24, 12:35)
... buvau pasiryžusi savo pašto dėžutę išlaužti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pagaliau ir aš jau turiu foto- išvažiavau į paštą pasiimti, o ten sužinojau, kad gavau dar vieną registruotą laišką ir paštininkė abu jau veža man doh.gif Tai pakeliui pasigavau ir pasiėmiau laiškus tongue.gif Peledike, ačiū Tau labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti