Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 23, 17:13)
Spanguole aciu  thumbup.gif

karsta.gif sėdžiu ir laukiu kada parašysi kad gavai. Ar nors kiek patiko? blush2.gif Išsiunčiau berods penktadienį, tai merginos netikėkit kad šiandien išsiuntę rytoj jau gaus, kad ir Vilniuj doh.gif .

Zitlali, nedink prašau 4u.gif , labai trūks tavęs, tavo nuostabių foto ir patarimų. Ar gerai supratau, kad tu iš vis dingsi iš LT? unsure.gif blink.gif

Boruzka, geras ryškumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 23, 17:21)

Boruzka, geras ryškumas  4u.gif

nu galu gale ta isgirdau bigsmile.gif
Atsakyti
Zit, o kodel tu mus palieki? ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 23, 17:21)
karsta.gif sėdžiu ir laukiu kada parašysi kad gavai. Ar nors kiek patiko?  blush2.gif Išsiunčiau berods penktadienį, tai merginos netikėkit kad šiandien išsiuntę rytoj jau gaus, kad ir Vilniuj  doh.gif .

patiko labai 4u.gif gali ikelti ir merginoms parodyti smile.gif
Atsakyti
Šita nuotraukytė buvo dovana žmogiukui , tik manau reiktų pašviesinti šiek tiek g.gif .

user posted image
Atsakyti
Zit? unsure.gif Isvis isvis dingsti?

Boruzka, ryskumas, skaidrumas ir sviesumas thumbup.gif Koks 50-tukas?
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 12 23, 20:54)
Šita nuotraukytė buvo dovana žmogiukui , tik manau reiktų pašviesinti šiek tiek  g.gif

isivaizduoju kad ispudingai atrodo didele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 12 23, 17:49)

o mane jau aplanke kaledu senis  biggrin.gif  vakar gavau 50-tuka ... nu ispudziai ka as zinau  biggrin.gif  zodziu patinka sviesumas , ryskumas , bet be zoomo as negaliu  lotuliukas.gif gal apsiprasiu kazkada .... taigi dedu savo pirma blyna  ax.gif  4u.gif  blush2.gif

user posted image

matyt labai gera buvai, kad senis tokias dovanas nesa rolleyes.gif o del zoomo, cia grynai ipratimo reikalas wink.gif priprasi wink.gif man irgi po kitinio buvo labai sunku zoominti kojomis su 50tuku smile.gif o dabar jokiu problemu, kitaip ne neisivaizduoju smile.gif

Zit, negrazu taip zaisti merginu jausmais sad.gif visos tave mylim, zavimes tavo darbais, o tu ateini ir pareiski kad issiregistuosi ir isvaziuosi vos ne i menuli...... sad.gif
Atsakyti
Zitlali, isties labai gaila verysad.gif

Merginos, gal tikrai darom myta tarp svenciu? ax.gif
Atsakyti
Melodi, žieminė sesija thumbup.gif atrodo, kad modeliukas mėgaujasi sniegu ir visai nešalta. labai labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 23 gruodžio 2009 - 21:27
QUOTE(Melodi @ 2009 12 23, 20:07)

Boruzka, ryskumas, skaidrumas ir sviesumas  thumbup.gif Koks 50-tukas?

1.8 mirksiukas.gif aciu

QUOTE(DI @ 2009 12 23, 20:21)
isivaizduoju kad ispudingai atrodo didele  bigsmile.gif
Papildyta:

matyt labai gera buvai, kad senis tokias dovanas nesa  rolleyes.gif  o del zoomo, cia grynai ipratimo reikalas wink.gif priprasi wink.gif man irgi po kitinio buvo labai sunku zoominti kojomis su 50tuku smile.gif o dabar jokiu problemu, kitaip ne neisivaizduoju smile.gif

isvis nzn kodel, bet man siais metais tas kaledu senis labai labai geras ... rolleyes.gif tikiuosi iprasiu smile.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif

Boruzka, gera dovana thumbup.gif

as dar laukiu mainu foto unsure.gif

Zitali, sekmes, jei jau taip nusprendei dingt unsure.gif aisku butu geriau, kad nedingtum is cia mirksiukas.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 12 23, 22:27)
Melodi, žieminė sesija  thumbup.gif  atrodo, kad modeliukas mėgaujasi sniegu ir visai nešalta. labai labai patiko  ax.gif

drinks_cheers.gif labai grazi visa serija

Atsakyti
Sveikos. Rezgu minti dabar, ka reiks daryti, jei nenueis mano dovana verysad.gif tada siusiu paveluota pakartotina matyt unsure.gif nu bet kaip nefaaaaaina butu verysad.gif verysad.gif Labai labai tikiuosi, kad siandien ateis unsure.gif nes jau ryt ir poryt basta verysad.gif
Atsakyti