Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Buna tokiu monemtu kai atrodo o kad dabar fotika salia butu...Svarbu paciai paliko ispudi ir prisiminsi sita mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeje, pagaliau šiandien ir aš išsiųsiu foto 000054.gif nail.gif
Atsakyti
Sveikinimai Loretoidui ir Citrai 4u.gif uz Citros balsavau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 23, 12:25)
Bet žinokit, kaip gaila, kad fotiko neturėjau.... nes mes užmiesty gyvenam, tai kai iš miesto išvažiavau, tai išvis nieko nesimatė, tik juoda (tamsa) ir balta (sniegas ir skraidančios snaigės), medžiai apsnigti, mūsų keliuke nė vėžių jokių nebuvo, nes viskas apsnigo staigiai  thumbup.gif

ir man gaila butu... ne kart ir as taip jauciausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 23, 12:19)
Sveikinimai Loretoidui ir Citrai  4u.gif uz Citros balsavau  ax.gif

Gal galima tiesiogini linka, kur tos foto yra, nes as nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 23, 12:26)
Gal galima tiesiogini linka, kur tos foto yra, nes as nerandu  blush2.gif

http://www.supermama...c...w&conid=101
Atsakyti
Gavau mainų foto yahoo.gif
Bet dabar iki rytojaus spėliosiu nuo ko, nes pasiimsiu tik ryt doh.gif Nežinau ar paštininkė nenešė laiško, ar mes negirdėjom, kaip beldė, bet radau tik šaukimą į paštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 23, 15:37)
Gavau mainų foto yahoo.gif
Bet dabar iki rytojaus spėliosiu nuo ko, nes pasiimsiu tik ryt  doh.gif  Nežinau ar paštininkė nenešė laiško, ar mes negirdėjom, kaip beldė, bet radau tik šaukimą į paštą  doh.gif

kaip faina smile.gif
ir man idomu nuo ko tu gausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 12 23, 13:37)

Aciu Rico

As ir siandien gavau, bet pastininke kazkokia nagla sugrudo dideli voka i maza pasto dezute, kol istraukiau, kad susilaknsytu kuo maziau..... verysad.gif
Aciu Zmogiukas 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz nuotraukas ir saldaini, labai praskaidrino nuotaika 4u.gif Gavau grazias nuotraukas su arkliukais smile.gif savo foto issiunciau per kurjerius, tikiuosi namie ryt bus gavejas ax.gif Tiesa, is SM as issiregistruoju, bet jei bus koks mytas ar pan tai paklibinkit mane kol dar esu vln 4u.gif Sekmingu jums metu merginos, man labai malonu buvo su jumis mokytis 4u.gif Geru kadru!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 gruodžio 2009 - 16:42
ei Zit nedink 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia labai labai taves truks !!

as irgi tik siandien issiunciau ... kadangi mano gaveja vilniete tikiuosi taippat , kad gaus rytoj rolleyes.gif

o mane jau aplanke kaledu senis biggrin.gif vakar gavau 50-tuka ... nu ispudziai ka as zinau biggrin.gif zodziu patinka sviesumas , ryskumas , bet be zoomo as negaliu lotuliukas.gif gal apsiprasiu kazkada .... taigi dedu savo pirma blyna ax.gif 4u.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Spanguole aciu thumbup.gif
Atsakyti