Buna tokiu monemtu kai atrodo o kad dabar fotika salia butu...Svarbu paciai paliko ispudi ir prisiminsi sita
Jeje, pagaliau šiandien ir aš išsiųsiu foto
Sveikinimai Loretoidui ir Citrai uz Citros balsavau
QUOTE(Will @ 2009 12 23, 12:25)
Bet žinokit, kaip gaila, kad fotiko neturėjau.... nes mes užmiesty gyvenam, tai kai iš miesto išvažiavau, tai išvis nieko nesimatė, tik juoda (tamsa) ir balta (sniegas ir skraidančios snaigės), medžiai apsnigti, mūsų keliuke nė vėžių jokių nebuvo, nes viskas apsnigo staigiai
ir man gaila butu... ne kart ir as taip jauciausi
QUOTE(Rico @ 2009 12 23, 12:19)
Sveikinimai Loretoidui ir Citrai uz Citros balsavau
Gal galima tiesiogini linka, kur tos foto yra, nes as nerandu
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 23, 12:26)
Gal galima tiesiogini linka, kur tos foto yra, nes as nerandu
http://www.supermama...c...w&conid=101
QUOTE(Will @ 2009 12 23, 15:37)
Gavau mainų foto
Bet dabar iki rytojaus spėliosiu nuo ko, nes pasiimsiu tik ryt Nežinau ar paštininkė nenešė laiško, ar mes negirdėjom, kaip beldė, bet radau tik šaukimą į paštą
Bet dabar iki rytojaus spėliosiu nuo ko, nes pasiimsiu tik ryt Nežinau ar paštininkė nenešė laiško, ar mes negirdėjom, kaip beldė, bet radau tik šaukimą į paštą
kaip faina
ir man idomu nuo ko tu gausi
QUOTE(Rico @ 2009 12 23, 13:37)
Aciu Rico
As ir siandien gavau, bet pastininke kazkokia nagla sugrudo dideli voka i maza pasto dezute, kol istraukiau, kad susilaknsytu kuo maziau.....
Aciu Zmogiukas
Aciu labai uz nuotraukas ir saldaini, labai praskaidrino nuotaika Gavau grazias nuotraukas su arkliukais savo foto issiunciau per kurjerius, tikiuosi namie ryt bus gavejas Tiesa, is SM as issiregistruoju, bet jei bus koks mytas ar pan tai paklibinkit mane kol dar esu vln Sekmingu jums metu merginos, man labai malonu buvo su jumis mokytis Geru kadru!
ei Zit nedink cia labai labai taves truks !!
as irgi tik siandien issiunciau ... kadangi mano gaveja vilniete tikiuosi taippat , kad gaus rytoj
o mane jau aplanke kaledu senis vakar gavau 50-tuka ... nu ispudziai ka as zinau zodziu patinka sviesumas , ryskumas , bet be zoomo as negaliu gal apsiprasiu kazkada .... taigi dedu savo pirma blyna
as irgi tik siandien issiunciau ... kadangi mano gaveja vilniete tikiuosi taippat , kad gaus rytoj
o mane jau aplanke kaledu senis vakar gavau 50-tuka ... nu ispudziai ka as zinau zodziu patinka sviesumas , ryskumas , bet be zoomo as negaliu gal apsiprasiu kazkada .... taigi dedu savo pirma blyna
Spanguole aciu