Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 01 12, 22:05)
DI, man pirmoji labai silta, tiek spalviskai, tiek del puodelio arbatos ir dar garuojancio  thumbup.gif  Antroji jau ne taip ziurisi ax.gif  as cia ne is blogos puses, bet jau ne tokia silta.....

jau supratau, kad geriau naturalios spalvos, nei tokios nublukintos. Aciu 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 13, 00:22)
Di - man pirmoji wub.gif  Tikrai tokia šilta šilta - garai labai tinka, mėlyna ir geltona spalvos, mandarinai - nelaukta ir netikėta  thumbup.gif  Dėl servetėlės nežinau  g.gif  Pateisinu tik, jei stalas rudas ir visai ne į temą  ax.gif Aš nuolat susiduriu su šita problema namie - baltai tamsūs, rudi, bet ką padėjus atrodo nekaip verysad.gif Tada kai rinkau baldus, dar nefotkinau tongue.gif  lotuliukas.gif

na geria jau gerai, pasakysiu..... cia ant seno teliko puodelis padetas. O servetele namie is vis tik viena yra, tai teko ja naudot, nors ji man irgi nelabai. Dabar galvoju kad gi galejau bet kokios medziagos skiaute, ar siaip paklode kokia padet, ir jauciu butu kaip staltiese, ir daug graziau nei dabar. Na... is klaidu mokomes smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2010 01 13, 09:39)
as irgi db jau viska kitaip buciau pirkusi  lotuliukas.gif ir patalyne kita ...  lotuliukas.gif db jau ziauriai gerai sueitu tokia caro ruriko laiku su apnertais tusciaviduriais viduriukais  bigsmile.gif  o kazkada tokia lauk meciau ...

oi prajuokinot lotuliukas.gif
as irgi apie ta pati galvoju. Kai kelemes i si buta, isgi dar nefotkinau, tai jis toks tamsus, paslaptingas buvo... man patiko. O dabar tikras kosmaras jame fotografuoti. Na bet nieko, per artimiausius metus kelsimes i kita busta, tai as jau turiu nusiziurejus ir baldus ir visa kita lotuliukas.gif vyras nesuzavetas, nes kainos doh.gif po to jei rasiu linka ikelsiu ir jums parodyt kokiu ten groziuuuuuuuuuuuuuuuuu yra smile.gif
Papildyta:
gal ir ne visoms tokio tipo baldai patinka, bet daugumai siulau uzsiristi seilinukus pries atidarant si linka biggrin.gif http://www.kemena.lt...baldu-katalogas

mano naujuose namuose butinai atsiras vieta .... skryniai wub.gif
Atsakyti
as tai dabar dazyciau sienas baltai su sviesiu atspalviu, ale pries 6 metus madinga buvo parsiuko geltona, raudonu plytu, tai ir gyvenam ka turim biggrin.gif nu paaugs vaikai, remontuosim. arba kelsimes i nauja, jei jau cia sudrozta bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 12, 20:30)
DI, man antra  wub.gif Tik vietoj aplesinu, prie arbatos noreciau sausainiu  biggrin.gif ir prittariu uogienei del rozetes  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyt biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 13, 10:29)
as tai dabar dazyciau sienas baltai

pas mus visam name sienos baltos blush2.gif tik tuscios sienos nerasi, tai paveikslais, tai spintos, tai dar kas uzgriozdinta blush2.gif
Atsakyti
PAKARTOJIMAS!!! smile.gif

Siandien, 18:30h, BIG'e, Mambo picerijoje, fotografijos pradziamoksliu susitikimas!!! Visi labai laukiami!!! 4u.gif
Atsakyti
O aš manau kaip tik menas išlaužt gerą foto iš tokios aplinkos kokia yra - čia ir yra fotografijos grožis.. juk nepasirinksi visuomet norimos aplinkos - tenka betkokioj atrast šarmo smile.gif Juk data visos foto būtų "išlaižytos" ir stilingos - manau greit nusibostų...
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2010 01 13, 11:36)
O aš manau kaip tik menas išlaužt gerą foto iš tokios aplinkos kokia yra - čia ir yra fotografijos grožis.. juk nepasirinksi visuomet norimos aplinkos - tenka betkokioj atrast šarmo smile.gif Juk data visos foto būtų "išlaižytos" ir stilingos - manau greit nusibostų...

Aha... islaizymas ir man ne visur patinka. Kartais jo reikia, o kartais jis visai nebutinas.

Loretoidai, gal ir tu prisijungsi i susitikima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 13, 11:39)
Aha... islaizymas ir man ne visur patinka. Kartais jo reikia, o kartais jis visai nebutinas.

Loretoidai, gal ir tu prisijungsi i susitikima?  bigsmile.gif

Jei tik spėsiu g.gif Dabar išvažiuoju į kaimą, tai nežinau kada pavyks grįžti ax.gif
Atsakyti
tikiuos nieks nesupyks, kad sukuriau nauja tema blush2.gif ... ji va cia http://www.supermama...howtopic=540115
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 13, 11:48)
Jei tik spėsiu g.gif Dabar išvažiuoju į kaimą, tai nežinau kada pavyks grįžti ax.gif

Mes jei ka taves ten labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 13, 09:49)
tikiuos nieks nesupyks, kad sukuriau nauja tema  blush2.gif ... ji va cia http://www.supermama...howtopic=540115
Papildyta:

Mes jei ka taves ten labai lauksim  4u.gif

Jei dar eina, pataisyk, kad savaites tema ''Siluma'', ir imesk nuorodele i 27-ta tema mirksiukas.gif
Atsakyti
DI jei dar leidzia pataisyk mano fotika i pentax k20d mirksiukas.gif +16-45mm f4 + 50mm f1.4
Labai grazu lauke bet ner kada iseit verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti