QUOTE(Akasha @ 2010 01 12, 22:05)
DI, man pirmoji labai silta, tiek spalviskai, tiek del puodelio arbatos ir dar garuojancio Antroji jau ne taip ziurisi as cia ne is blogos puses, bet jau ne tokia silta.....
jau supratau, kad geriau naturalios spalvos, nei tokios nublukintos. Aciu
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 13, 00:22)
Di - man pirmoji Tikrai tokia šilta šilta - garai labai tinka, mėlyna ir geltona spalvos, mandarinai - nelaukta ir netikėta Dėl servetėlės nežinau Pateisinu tik, jei stalas rudas ir visai ne į temą Aš nuolat susiduriu su šita problema namie - baltai tamsūs, rudi, bet ką padėjus atrodo nekaip Tada kai rinkau baldus, dar nefotkinau
na geria jau gerai, pasakysiu..... cia ant seno teliko puodelis padetas. O servetele namie is vis tik viena yra, tai teko ja naudot, nors ji man irgi nelabai. Dabar galvoju kad gi galejau bet kokios medziagos skiaute, ar siaip paklode kokia padet, ir jauciu butu kaip staltiese, ir daug graziau nei dabar. Na... is klaidu mokomes
QUOTE(boruzka @ 2010 01 13, 09:39)
as irgi db jau viska kitaip buciau pirkusi ir patalyne kita ... db jau ziauriai gerai sueitu tokia caro ruriko laiku su apnertais tusciaviduriais viduriukais o kazkada tokia lauk meciau ...
oi prajuokinot
as irgi apie ta pati galvoju. Kai kelemes i si buta, isgi dar nefotkinau, tai jis toks tamsus, paslaptingas buvo... man patiko. O dabar tikras kosmaras jame fotografuoti. Na bet nieko, per artimiausius metus kelsimes i kita busta, tai as jau turiu nusiziurejus ir baldus ir visa kita vyras nesuzavetas, nes kainos po to jei rasiu linka ikelsiu ir jums parodyt kokiu ten groziuuuuuuuuuuuuuuuuu yra
Papildyta:
gal ir ne visoms tokio tipo baldai patinka, bet daugumai siulau uzsiristi seilinukus pries atidarant si linka http://www.kemena.lt...baldu-katalogas
mano naujuose namuose butinai atsiras vieta .... skryniai