Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citra, Loretoidai, sveikinu!!!! thumbup.gif Dar nemačiau, bėgsiu žiūrėt bigsmile.gif
Citra, faina nuotraukytę gavai wub.gif
Atsakyti
aciu Ievukis!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kokia didele padarei blink.gif bet aciu! labai patinka!!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Viksvaite, jei turi kur idejus kompe, gal ir as galeciau parodyti ka gavau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 12 22, 20:18)
aciu Ievukis!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif o kokia didele padarei  blink.gif  bet aciu! labai patinka!!!!  4u.gif  wub.gif

Smagu kad patiko ax.gif neapsisprendziau tarp tokio ar mazesnio dydzio...
Papildyta:
As siunciau stai sia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 22, 23:09)
As siunciau stai sia blush2.gif

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
ievukis wub.gif sita man is tavo viena is favoriciu tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 12 22, 22:18)

ir spauzdinta labai graziai atrodo! saunuole! man tikrai labai patiko! aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 12 22, 19:06)

As i kavos tema, reiks dar kada patobulint, jau sumasciau kaip rolleyes.gif
user posted image

o kokia faina ideja bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas,

išsiunčiau jau ir aš- dvi nuotraukas ir vieną makliavonę blush2.gif lotuliukas.gif Tikiuosi, kad greit nueis ax.gif
Vakar kai siunčiau, patekau į pūgą, kaip gailėjaus, kad fotiko neturiu doh.gif Bet toks grynai Kalėdinis jausmas- išsiunti sveikinimus, aplink masės šventėms apsiperkančių žmonių, o lauke pūga wub.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 22, 14:01)
Aš tai kaip visada su savo senienom...džiaugiuosi, kad turiu kažką į temą  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

*Citra*, Loretoidai, sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 22, 17:43)
as tai kazkodel galvoju, kad DI man nesa atvirute, tai laukiu laukiu  biggrin.gif jei ka duru kodas 7  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 23, 11:34)

Vakar kai siunčiau, patekau į pūgą, kaip gailėjaus, kad fotiko neturiu  doh.gif  Bet toks grynai Kalėdinis jausmas- išsiunti sveikinimus, aplink masės šventėms apsiperkančių žmonių, o lauke pūga  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip is filmo S lioxkim param smile.gif ar kaip ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 12 22, 22:12)
Labai grazi  wub.gif

QUOTE(bonda @ 2009 12 22, 22:18)

QUOTE(antajo @ 2009 12 22, 22:33)
ir spauzdinta labai graziai atrodo! saunuole! man tikrai labai patiko! aciu!  4u.gif

Labai malonu girdet wub.gif

QUOTE(Will @ 2009 12 23, 10:34)

Vakar kai siunčiau, patekau į pūgą, kaip gailėjaus, kad fotiko neturiu  doh.gif  Bet toks grynai Kalėdinis jausmas- išsiunti sveikinimus, aplink masės šventėms apsiperkančių žmonių, o lauke pūga  wub.gif
bigsmile.gif  thumbup.gif

Karta ir as buvau i panasia sventine nuotaika isisukusi,bet tai buvo labai seniai,snigo didelelm didelem snaigem,miesto centre zmones surmuliuoja sventine nuotaika,o aplinku is visur skamba kaledine muzika...Fantastika wub.gif
Atsakyti
Bet žinokit, kaip gaila, kad fotiko neturėjau.... nes mes užmiesty gyvenam, tai kai iš miesto išvažiavau, tai išvis nieko nesimatė, tik juoda (tamsa) ir balta (sniegas ir skraidančios snaigės), medžiai apsnigti, mūsų keliuke nė vėžių jokių nebuvo, nes viskas apsnigo staigiai thumbup.gif
Atsakyti