Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 12, 09:21)
Nepykit ne vardan menines reiksmes - vardan linksmumo i savaites tema pristatau KRABA smile.gif

Oi geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

murkute, mazu foto ryskiai jau per daug, labai daug kartojasi... Spalvos super ir dar man gal noretusi dideles foto ne taip is virsaus ir dar gal kad apelsinai ne taip toli butu g.gif tikiuosi ka nors supratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2010 01 12, 17:11)
Sveikos ir sveiki:)

Draugai turi objektyvu, nori parduot, ne nauji:
• Soligor 19-35  f/3.5-4.5 AF
• Soligor 70-210  f/4-5.6D
AF Nikkor
• Nikon 35-80    f/4-5.6D
• Vivitar 100-400  f/4.5-6.7 AF
• Sigma 60-200 f/ 4~5,6 (multicoated)
• Sigma 28~70  f/3,5-4,5 (multicoated)
• Ir Nikon d70 body

jei kas nors sudomintu rasykit i až  4u.gif

ech... ner tokio kaip man reikia biggrin.gif
Atsakyti
siandien netycia saule pasviete ir i mano langus, tai staigiai meginau kazka sukurpti temai SILUMA...ar kaip ten .. doh.gif

prie skirtingu apdirbimu nesikabinekit tongue.gif tik pasakykit kuris geriau ziurisi smile.gif ir siaip visa kita kritika welcome!!!!!!!!!! bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirmiausia, tai respektas Gadriukei ir jos krabui lotuliukas.gif

DI, man antra - pasaka wub.gif Taip ir norisi tos arbatos wub.gif
(tik gal kiek nesinorėtų tų grotelių (ar kas ten bebūtų) dešiniajam šone)
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 19:39)
siandien netycia saule pasviete ir i mano langus, tai staigiai meginau kazka sukurpti temai SILUMA...ar kaip ten ..  doh.gif

prie skirtingu apdirbimu nesikabinekit tongue.gif tik pasakykit kuris geriau ziurisi smile.gif ir siaip visa kita kritika welcome!!!!!!!!!!  bigsmile.gif

Ale ir as buvau panasiai sugalvojus doh.gif biggrin.gif Man pirma labiau, nes matosi ten, kad tikrai silta arbata, bet ir antra faina bigsmile.gif
Atsakyti
Di, man pirma patinka del apsvietimo ir garuojancio puodelio, o antroji patinka ypac del seselio ir garuojancio efekto. Truputi antroje per arti kairiojo krasto lekstute ir ta balta rozete krenta i akis blush2.gif
Atsakyti
DI, man antra wub.gif Tik vietoj aplesinu, prie arbatos noreciau sausainiu biggrin.gif ir prittariu uogienei del rozetes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 12 sausio 2010 - 19:31
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 18:39)
siandien netycia saule pasviete ir i mano langus, tai staigiai meginau kazka sukurpti temai SILUMA...ar kaip ten ..  doh.gif

prie skirtingu apdirbimu nesikabinekit tongue.gif tik pasakykit kuris geriau ziurisi smile.gif ir siaip visa kita kritika welcome!!!!!!!!!!  bigsmile.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 12, 19:30)
DI, man antra  wub.gif Tik vietoj aplesinu, prie arbatos noreciau sausainiu  biggrin.gif ir prittariu uogienei del rozetes  mirksiukas.gif

va drinks_cheers.gif man irgi netinka apelsinas biggrin.gif

o siaip pirma geriau, siltesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 12, 20:07)
DI, man antra - pasaka  wub.gif Taip ir norisi tos arbatos  wub.gif
(tik gal kiek nesinorėtų tų grotelių (ar kas ten bebūtų) dešiniajam šone)

nesakysiu kas ten, tebunie paslaptis lotuliukas.gif

QUOTE(ich @ 2010 01 12, 20:14)
Ale ir as buvau panasiai sugalvojus doh.gif  biggrin.gif Man pirma labiau, nes matosi ten, kad tikrai silta arbata, bet ir antra faina bigsmile.gif

nu va, kas pirmesnis tas gudresnis tongue.gif

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 12, 20:27)
Di, man pirma patinka del apsvietimo ir garuojancio puodelio, o antroji patinka ypac del seselio ir garuojancio efekto. Truputi antroje per arti kairiojo krasto lekstute ir ta balta rozete krenta i akis  blush2.gif

niu ten ne rozete bet tebunie cool.gif galejau ''jamt'' kadra be jos, bet man norejosi detaliu rolleyes.gif tokiu per daug neblaskanciu, bet kad nebutu vien puodelis ..

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 12, 20:30)
DI, man antra  wub.gif Tik vietoj aplesinu, prie arbatos noreciau sausainiu  biggrin.gif ir prittariu uogienei del rozetes  mirksiukas.gif

niu ten mandarinai ir mandarinu arbata jei ka tongue.gif
reiskias prastai perteikiau jei nesupratot doh.gif

ACIU VISOMS UZ NUOMONES!!! 4u.gif
Atsakyti
DI, man pirmoji labai silta, tiek spalviskai, tiek del puodelio arbatos ir dar garuojancio thumbup.gif Antroji jau ne taip ziurisi ax.gif as cia ne is blogos puses, bet jau ne tokia silta.....
Atsakyti
Di - man pirmoji wub.gif Tikrai tokia šilta šilta - garai labai tinka, mėlyna ir geltona spalvos, mandarinai - nelaukta ir netikėta thumbup.gif Dėl servetėlės nežinau g.gif Pateisinu tik, jei stalas rudas ir visai ne į temą ax.gif Aš nuolat susiduriu su šita problema namie - baltai tamsūs, rudi, bet ką padėjus atrodo nekaip verysad.gif Tada kai rinkau baldus, dar nefotkinau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 12, 23:22)
Tada kai rinkau baldus, dar nefotkinau tongue.gif  lotuliukas.gif

as irgi db jau viska kitaip buciau pirkusi lotuliukas.gif ir patalyne kita ... lotuliukas.gif db jau ziauriai gerai sueitu tokia caro ruriko laiku su apnertais tusciaviduriais viduriukais bigsmile.gif o kazkada tokia lauk meciau ...

Loreta 4u.gif turiu klausima 4u.gif kokius dar actionùs be honye naudojat ? nes man uzmetus action``a iskart dingsta akiu ryskumas ir t.t... ar dedat tuos pacius action``us tik mazinat opucyti ir zaidziat su curves ? rolleyes.gif
Atsakyti