DEMESIO DEMESIO DEMESIO !!!!!
Tyliai pasitarusios skype nutarem meetuka daryti rytoj, BIG'o prekybos centre, MAMBO picerijoje 18:30H. Si kart cia, kita metuka organizuosim kitoje vietoje kur bus daugumai patogiau. Prasom visas norincias atvykti, atsivesti fotoaparatus ir gera nuotaika
Dekoju visoms uz pagyrimus mano kvailiojimams Ziuriu e-foto irgi pasisekima turi sita nuotraukyte
Na mergaites tai rytoj man neiseina, kad ir kaip noreciau.... Tada mane is sarasiuko pratrinkit...
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 12:00)
Tyliai pasitarusios skype nutarem meetuka daryti rytoj, BIG'o prekybos centre, MAMBO picerijoje 18:30H. Si kart cia, kita metuka organizuosim kitoje vietoje kur bus daugumai patogiau. Prasom visas norincias atvykti, atsivesti fotoaparatus ir gera nuotaika
Na mergaites tai rytoj man neiseina, kad ir kaip noreciau.... Tada mane is sarasiuko pratrinkit...
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 11:00)
DEMESIO DEMESIO DEMESIO !!!!!
a prie kokio staliuko prisest??? kad nesitaikyciau i kita kokia kompanija
QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 12, 14:22)
a prie kokio staliuko prisest??? kad nesitaikyciau i kita kokia kompanija
prie to ant katro fotika padeta pamatysi kuri pirma ateisit nepamirskit issipakuot man rodos su staliukais neturetu but problemu, ten daznai is vis tuscia buna.
QUOTE(Akasha @ 2010 01 12, 12:53)
Dekoju visoms uz pagyrimus mano kvailiojimams Ziuriu e-foto irgi pasisekima turi sita nuotraukyte
Negali dalyvauti, nes tau per toli?
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau nei kažko kito nedariau - ką manot?
QUOTE(murkute @ 2010 01 12, 16:23)
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau nei kažko kito nedariau - ką manot?
man tai gal biški per margas koliažas Manau mažyčių nuotraukų pusėje užtektų vienos foto su apelsinu ir vienos foto su stikline....nes dabar kaip ir sviestas sviestuotas gaunasi
Murkute, o ten tikrai apelsinu sultys, man labiau i morku panasu spalviskai
Siaip ir man kairej pusej per daug nuotraukeliu.
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 15:45)
Murkute, o ten tikrai apelsinu sultys, man labiau i morku panasu spalviskai
pagal mane tai ten ir yra morku sultys..tik salia padetas apelsinas... ar ne?
Taip taip ten ir apelsinų ir morkų sultys - norėjosi ne tik apelsina įdėt į bendrą foto bet kažkur ir morkų - bet kad nebeturėjau O dėl margumo - pabandysiu dar padaryt kaip Stikline rekomendavo
Sveikos ir sveiki:)
Draugai turi objektyvu, nori parduot, ne nauji:
Soligor 19-35 f/3.5-4.5 AF
Soligor 70-210 f/4-5.6D
AF Nikkor
Nikon 35-80 f/4-5.6D
Vivitar 100-400 f/4.5-6.7 AF
Sigma 60-200 f/ 4~5,6 (multicoated)
Sigma 28~70 f/3,5-4,5 (multicoated)
Ir Nikon d70 body
jei kas nors sudomintu rasykit i až
Draugai turi objektyvu, nori parduot, ne nauji:
Soligor 19-35 f/3.5-4.5 AF
Soligor 70-210 f/4-5.6D
AF Nikkor
Nikon 35-80 f/4-5.6D
Vivitar 100-400 f/4.5-6.7 AF
Sigma 60-200 f/ 4~5,6 (multicoated)
Sigma 28~70 f/3,5-4,5 (multicoated)
Ir Nikon d70 body
jei kas nors sudomintu rasykit i až
Ale as taip pat nelabai galesiu atvaziuoti iki bigo
be masinos o dar su mazele
Papildyta:
man atrodo kad uztektu 2 mazu nuotrauku ir deciau i kita sona
be masinos o dar su mazele
Papildyta:
QUOTE(murkute @ 2010 01 12, 15:23)
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau
man atrodo kad uztektu 2 mazu nuotrauku ir deciau i kita sona