Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

DEMESIO DEMESIO DEMESIO !!!!!

Tyliai pasitarusios skype nutarem meetuka daryti rytoj, BIG'o prekybos centre, MAMBO picerijoje 18:30H. Si kart cia, kita metuka organizuosim kitoje vietoje smile.gif kur bus daugumai patogiau. Prasom visas norincias atvykti, atsivesti fotoaparatus ir gera nuotaika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 12 sausio 2010 - 11:01
Dekoju visoms uz pagyrimus mano kvailiojimams smile.gif Ziuriu e-foto irgi pasisekima turi sita nuotraukyte blush2.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 12, 12:00)
Tyliai pasitarusios skype nutarem meetuka daryti rytoj, BIG'o prekybos centre, MAMBO picerijoje 18:30H. Si kart cia, kita metuka organizuosim kitoje vietoje smile.gif kur bus daugumai patogiau. Prasom visas norincias atvykti, atsivesti fotoaparatus ir  gera nuotaika smile.gif

Na mergaites tai rytoj man neiseina, kad ir kaip noreciau.... Tada mane is sarasiuko pratrinkit...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 11:00)
DEMESIO DEMESIO DEMESIO !!!!!

Tyliai pasitarusios skype nutarem meetuka daryti rytoj, BIG'o prekybos centre, MAMBO picerijoje 18:30H. Si kart cia, kita metuka organizuosim kitoje vietoje smile.gif kur bus daugumai patogiau. Prasom visas norincias atvykti, atsivesti fotoaparatus ir  gera nuotaika smile.gif

a prie kokio staliuko prisest??? kad nesitaikyciau i kita kokia kompanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 12, 14:22)
a prie kokio staliuko prisest??? kad nesitaikyciau i kita kokia kompanija biggrin.gif

prie to ant katro fotika padeta pamatysi lotuliukas.gif kuri pirma ateisit nepamirskit issipakuot biggrin.gif man rodos su staliukais neturetu but problemu, ten daznai is vis tuscia buna.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 12, 12:53)
Dekoju visoms uz pagyrimus mano kvailiojimams smile.gif Ziuriu e-foto irgi pasisekima turi sita nuotraukyte blush2.gif
Na mergaites tai rytoj man neiseina, kad ir kaip noreciau.... Tada mane is sarasiuko pratrinkit...

Negali dalyvauti, nes tau per toli? unsure.gif
Atsakyti
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau nei kažko kito nedariau - g.gif ką manot?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 12 sausio 2010 - 15:24
QUOTE(murkute @ 2010 01 12, 16:23)
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau nei kažko kito nedariau -  g.gif  ką manot?

man tai gal biški per margas koliažas g.gif Manau mažyčių nuotraukų pusėje užtektų vienos foto su apelsinu ir vienos foto su stikline....nes dabar kaip ir sviestas sviestuotas gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 12 sausio 2010 - 15:34
Murkute, o ten tikrai apelsinu sultys, man labiau i morku panasu spalviskai blush2.gif

Siaip ir man kairej pusej per daug nuotraukeliu.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 15:45)
Murkute, o ten tikrai apelsinu sultys, man labiau i morku panasu  spalviskai blush2.gif

Siaip ir man kairej pusej per daug nuotraukeliu.

pagal mane tai ten ir yra morku sultys..tik salia padetas apelsinas... ar ne? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Taip taip ten ir apelsinų ir morkų sultys - norėjosi ne tik apelsina įdėt į bendrą foto bet kažkur ir morkų - bet kad nebeturėjau doh.gif O dėl margumo - pabandysiu dar padaryt kaip Stikline rekomendavo ax.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki:)

Draugai turi objektyvu, nori parduot, ne nauji:
• Soligor 19-35 f/3.5-4.5 AF
• Soligor 70-210 f/4-5.6D
AF Nikkor
• Nikon 35-80 f/4-5.6D
• Vivitar 100-400 f/4.5-6.7 AF
• Sigma 60-200 f/ 4~5,6 (multicoated)
• Sigma 28~70 f/3,5-4,5 (multicoated)
• Ir Nikon d70 body

jei kas nors sudomintu rasykit i až 4u.gif
Atsakyti
Ale as taip pat nelabai galesiu atvaziuoti iki bigo doh.gif
be masinos doh.gif o dar su mazele doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(murkute @ 2010 01 12, 15:23)
Gal ir ne į temą, bet dedu todėl, kad su PS tik padariau koliažą, o nei spalvų koregavau
user posted image

man atrodo kad uztektu 2 mazu nuotrauku ir deciau i kita sona mirksiukas.gif
Atsakyti